30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Oki doki
Bu arada sen baska neler yaptin maria bu hafta sonu?
Bide sen ne is yapiyorsun?
Reikiden mi bilmem ama pozitif bir enerjin var
Tugce bence sende reiki dene balim. Sende isik var melek ve reiki sonra tutmasinlar seni

Canım kahvaltıya gelen arkadaşım İstanbul'da psiko-kinesiyoloji(pi-ki) eğitimi almıştı bir kaç sene önce..
Bugün kahvaltıdan sonra benim üzerimde çalıştık biraz.. Güzel bir gün geçirdim diyebilirim :)))

Aslında, yaptığım işin reiki ile falan hiç alakası yok , ben bir banka aracı kurumunda borsacıyım canım

Lakin çalıştığım şubede hepimiz bir kişisel gelişim metodu ile ilgileniyoruz. Şube müdürüm nefes koçu, bir arkadaşım farklı bir enerji
kullanıyor , ben reiki.. Zaten toplam 4 kişiyiz. En sonuncusu da böyle şeylere çok karşı

Supermis ya her telden caliyorsunuz:))) masallah ekipte pek kalabalikmis yahu :)))
Superdir ama sanki sizin is ortami yaaaa :)))
Demek digeride karsi bu tarz seylere sizi bogmak istiyordur kesin siz bunlari konustukca

Canım kartın içindeki çocuğa sarıl diyor.
Onun şefkate, ilgiye ve güzellikelre ihtiyacı var.
Ona sevgini akıt canım.
Diğer kartın ise Başardın diyor sana.
Artık zirvedesin ve herşey geride kaldı.
Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar diyor meleklerin canım.

Supermis ya her telden caliyorsunuz:))) masallah ekipte pek kalabalikmis yahu :)))
Demek digeride karsi bu tarz seylere sizi bogmak istiyordur kesin siz bunlari konustukca

evet ben de o tek kişinin yerınde olmak ıstemezdım:))

Ortamımız çok güzel evet. Erkek yok bizim şubede, hepimiz kadınız Ve, herkes gayet pozitif, kriz anlarında bile
" vardır bir hayır, önce bir sakin olalım bakalım..." şeklinde olaylara yaklaşılıyor.. ( Maşaallah diyeyim ben yine de )

Sonuncu arkadaş da ; "uçmuş bunlar yaaa !" modunda, gülüyor bize

Ay canım şimdi gördüm yazmışsınnn ! Ben de işin var diye düşünmüştüm :))

Hmmm.. senin şu melek kartları cidden biliyorlar bu işi..
Bugün, bolluk ve bereket bilinci üzerine çalıştık.. Bir de ilişkiler..
İlişkiler konusunda , "sevmek ve sevilmek riskini alıyorum","derin ve güzel bir ilişkiye şimdi hazırım"
"insanların beni sevmesine izin veriyorum" olumlamalarında çok zorlandı kaslarım..

Bolluk bilinci çalışmasında ise , en çok "başarı" ile ilgili olumlamalarda zorlandım

Evet canım melekler yanımızda hep biliyorlar :)

MAria dogru yoldasin devam et. Sen sevebilir ve sevilebilrisin. Seni sevmeyen ölsün
Evlencez hepimiz topigin adini degistirecez. Kurala uymayani yakarim

Tugce kis ben bir arkadasima gitmek istiyom. Acep bu meleklere sorsak gidebilcem mi gidemicem mi?
Ya sikildim yaaa tatil istiyom

Son düzenleme:

Canım kartın inan diyor.
Herhalde güzel geçiceğine inanmalısın. :)
İçindeki inanç yolunu açıcakmış.
Ve de diğer kartın coşkuyla atla diyorr :):)
Coşkuyla atla gerisi gelicek.

Canım kartın inan diyor.
Herhalde güzel geçiceğine inanmalısın. :)
İçindeki inanç yolunu açıcakmış.
Ve de diğer kartın coşkuyla atla diyorr :):)
Coşkuyla atla gerisi gelicek.

Tahminimce guzel gecer de.
Gidebilsem atlayacam hatta ucucagim
Senin adini melek koyduk tugce. Sen bir meleksin bunlar sana al al hadi cekinme
Tsk ettik melegim

Meleklere sordurttuğuna göreeeee... Söyle bakayım kimmiş bu arkadaş ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…