- 26 Temmuz 2012
- 582
- 6
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.101
günaydın kızlarrrrr,
yarın tatile çıkıyorum tabi bugün izin alabilrisem bu arada bi iyi haber daha cumartesi diyetisyen kontrolüm sonucu an itibariyle 65.8 im:)
yarın tekrar kontrolüm var...gerçi bu sefer veremedim sanırsam bugün daha çok dikkat edicem bu nedenle:) öperim ki sizi..
Sendeki şu kilo verme azminden birazcık da bende olsa ya... Çok takdir ediyorum senin bu azmini canım.
İyi haberlerini bekliyoruz
tatlım ben verdiysem ehrkes verir.geç bile kaldım..3 sene önce ben 77-78 kiloydum..ondan öncede 72-73 idim.78 lere çıkınca diyetisyene başlamaya karar verdim..3 ayda 62,5 oldum..sonra ara verdim ama 63-67 aralığında 2 yıl kaldım...sonra işte yaşadığım stresten tekrar 70 i görünce...dedim bu gidecek 60 ın altına inmem lazım.yeniden diyetisyene başladım...şimdi işte 65,8 i gördüm ama 60 ın altına inmeden rahat yüzü yok...:) ama ben verdiysem herkes verir..ama kendi kendine zor ermek diyetisyenle ancak verebiliyorum ben...
Çıtır derken, son 8 ayda aldığım 10 kilo da dahil mi, değil mi bilemedim ama...
Günaydın fıstığım !
canım termal bi tesise gidiyoruz ailemle..orda hamam sauna fitness 4 gün kalıcam daha bi veririm gibi sanki:) valla son verdiği 1 kilo acaip mutlu etti beni..buraya sizede yazmıştım ya takılmıştım resmen veremiyordum..mutlu oldum 65 li rakamlarımı görünce...eski kilom 62.5 a 3.3 kilo kaldı, inşallah veririm turkuazcım..tatilde ii gelicek inşallah..bugün de kendime özendim güzel giydim ojelerim bordo ama bi kurumadı tam kötü oldu gibin:)
kızlar ayrıca haftasonu alışverişe çıktım,pentide indirimden dolu çorap aldım, zaten kaçmıştı çoğu..birde atalardan ki ordan şimdiye kadar bişey alamıştım hiç bir çanta aldım, park bravodanda siyah bir yelek:)
Sen kaç yaşındasın canım? :)
Kimimiz yeni başlangıçlar yapıyoruz kimimizin sevgilisi yok.
yıldönümüne 4 ay kalmış bak:))) gün sayıyoruz burada:))
buradayız görmüyo musun:)günaydın çıtırlarneredesiniz yahuuuuu :44::44::44:
günaydın kızlarrrrr,
yarın tatile çıkıyorum tabi bugün izin alabilrisem bu arada bi iyi haber daha cumartesi diyetisyen kontrolüm sonucu an itibariyle 65.8 im:)
yarın tekrar kontrolüm var...gerçi bu sefer veremedim sanırsam bugün daha çok dikkat edicem bu nedenle:) öperim ki sizi..
günaydın ama yine yakalayamadım :)Günaydın tatlım
Çıtır derken, son 8 ayda aldığım 10 kilo da dahil mi, değil mi bilemedim ama...
Günaydın fıstığım !
Ben 61 kg oldum.. Daha önce yazları 49-50 kg, kışları 52 kg yaşayıp gidiyordum...
Şubat başında spora başlayacağım ben de. Şu an diyet yapıyorum dersem, yalan söylemiş olurum.
Ama spora başlayınca ben de dikkat edeceğim yediklerime. Karatay diyetini okuyorum bir süredir.
Çok mantıklı ve sağlıklı geldi bana..
bu arada bence bugün meleği beklmeyelim.
o gelmez bugün önümüzdeki hafta sonuna kadar dinlenir.
hafta sonu sevgili adayı ile gezdi yaaaartık kendine gelmesi vakit alırrrr
hoşgeldin patsyyy
naber
inş bir gün o takvimin gerçeğini yapacağın günler gelir
felsefemiz takmayacaksın tak açacaksın:)
harbi yaşlanmışız ya:)
insnın ruhu genç olsun.bende yaş 30 ama ruhum 14,5
bu arada sen daha önce evlendin mi hiç. merak ettimde
hayır canım iç evlenmedim hiç nişanlanmadım hiç sözlenmedim...........................
boşver kuzu geç olsun temiz olsun.
ben evlendimde ne oldu ruhum kalbim her bişeyim organlarım bile yaralandı
en azından sende o yok
Kızçeler merhaba,
Hafta yoğun başladı. Bir selam veremedim.
Herkes iyi mi inşallah
Maria, senin fotoğrafını da gördüm. Ne kadar şekersin maşallah! (daha önce de yazdım da görmedin sanırım.)
Herkese çok kolay gelsin. Şimdilik kaçıyorum.
iş.............. ben kaçar:)
çoooooooooooooooooooook geçmiş olsun
bu arada organlarım bile derken:44::44::44::44: üzüntüden mi yoksa şiddet falan mı vardı