- 26 Temmuz 2012
- 582
- 6
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.021
sevindim canım, benım kös kös evde gecti.
senle ikimizin ortak noktası var biliyorsun yabancı erkek... ondan daha yakın hıssedıyorum sana...
Sen Ankara'dasın, buluşuruz bir gün.
Bol bol konuşuruz
Olabilir aslında, dertleşiriz
Canım ayda bir kez bizim reikiden kızlarla buluşup kahvaltı yapıyoruz, öğleden sonra da başka arkadaşlarımla buluştum, akşam üzeri teyzeme gittim,
sabah erkenden kalkıp eve geldim, reikiden bir arkadaşım geldi kahvaltıya, akşama kadar sürekli çay içip sohbet ettik, o şimdi gitti ben de hemen buraya baktım :)))
Bu hafta sonu çok tempolu geçti benim
Reiki kurslarını bende düşünüyorum canım.
Melek eğitimi araştırdım bulamadım izmirde ama reikinin aşamaları vardı.
Sonra işi ilerletirsem bu yönde bir işte yapabilirim diye düşünmüştüm. :44:
Asli ve maria ben olmasan bulusamazsinİz izin vermememmmm
Benim hocanım hocası sık sık İzmir'e eğitim için geliyor canım. Sana ismini ve tel numarasını verebilirim.
Ayakları yere basan, bu işi içerisine saçmalıklar katmadan çok güzel anlatır. Ben, 1 yıl iyi bir hoca araştırmıştım.
1. aşama ile başlayacaksın zaten. Çok keyifli bir yolculuktur reiki ile yaşam. 2 aşamada duygusal ve zihinsel düzeyde çalışmalar yapılıyor.
3. aşama ise , 3A ve 3B olarak ayrılırıyor. Ve ruhsal şifa aşaması. Ben 3A'yım. Reiki ile ilgili sormak istediğin her şeyde, elimden geldiğince
cevaplamaya çalışırım tatlım..
Sen Ankara'ya gel, sadece senin şerefine bir buluşma düzenleriz bebişim :))
Ayy ne güzel canımm...
Enerjimi ve sezgilerimi kullanıyorum diyorum açıkçası.
Canım bu hocan bir yere gelip ders mi veriyor?
Pekü :))) siz bir bulusun ben gelene kadar izin verdim
Canım forumda isim vermek yasaktır belki diye düşünerek ismini yazamıyorum.Türikye'deki neredeyse en eski
reiki hocalarındandır. Google'da ismini arattırdığında görürsün zaten. Reikide -soyağacı- kavramı vardır. Senin hocan- hocanın hocası- onun hocası vs..
hepsinin soyu Dr. Mikao Usui'ye dayanmak zorundadır. Sana ismini vereceğim hoca benim hocam değil, hocamın hocası. Ankara'da yaşıyordu,
bir süre önce Bodrum'a yerleşti. Ama İzmir dahil bir çok şehire gidiyor eğitim vermek için. Çok aklı başında bir kadındır.
İzmir'de nerede eğitim verdiğini tam olarak bilmiyorum. Ama niyetliysen, bakarım programına. Reiki'yi herkese tavsiye ediyorum.
Benim reiki ile yolculuğum sırasında hayatımda öyle çok şey değişti ki..
Yakında geleceğini söylemiştin zaten değil mi ? Fırsat bulursan haber ver , kaynatırız
Canım seviceğim bir şeyler yapmak isterim açıkçası.
Aklımada bu geldi.
Melek enerjisiyle de kendi çapımda ilgileniyorum araştırıyorum.
Reiki için Belki bende ileride bir hoca olurum kim bilir :)
Zevkli ve güzel diyorsan isterim canım.
Nasipse onumuzdeki ay dusunuyorum.
Gelmeden evvel kesinlesince haber veririm cnm. Ama ordaki durumu bilmiyorumki firsat olur mu. İlk kez bir akrabaya gidecegiz. Babam ve ben
Sen gelmeden haber ver, ayarlamaya çalışalım da eğer fırsat olmazsa yapacak bir şey yok başka bahara kaldı deriz.. :))
Oki doki
Bu arada sen baska neler yaptin maria bu hafta sonu?
Bide sen ne is yapiyorsun?
Reikiden mi bilmem ama pozitif bir enerjin var
Tugce bence sende reiki dene balim. Sende isik var melek ve reiki sonra tutmasinlar seni
Özelden mesaj attım sana canım.. Bir de melek kartı istedim , uygun olursan tabii
Canım mesaj gelmemiş.
Melek kartını özelden mi yazıyım canım?