- 3 Mayıs 2009
- 471
- 80
-
- Konu Sahibi AngelHeart
Hayatta hiç bir şey için geç kalınmaz derler ya, ben öyle düşünmüyorum tatlım..
Telafisi olmayan şeyler vardır ve bazen "artık çok geç" olabilir...
Keşke hala 20 yaşında olsaydım ve hala eskisi kadar gözü kara olabilseydim.
Değilim..(
Siz ne için ayrılmıştınız?
Canım O benden 5 yaş büyüktü. Ben 22 yaşındaydım, o 27 yaşındaydı. Yeni mezun olup gelmiştim. Ankara'da tanıştık.
Rus'tu o. Ailem hiç istemedi. Rus deyince de, aklınıza böyle saçma sapan bir tip gelmesin, 2 üniversite bitirmiş, doktoralı, kültürlü,
Rusya'nın en büyük şirketlerinden birisinin Türkiye genel müdürü.. O genç yaşta...
Ailem tanımak bile istemedi. Çok uğraştım , "anne onunla evlenmezsem ölürüm ben" dedim. Annem de ; "öl daha iyi, Rus'la evlendi diyeceğime, öldü derim hiç değilse" dedi.. Kaldı ki, benim modern bir ailem vardır. Hepsi de okumuş, işi gücü belli insanlardır.. Buna rağmen tepkileri bu oldu. Ben de eşyalarımı toplayıp çıktım evden, onun evine yerleştim. Ama ailemle böyle olmak çok üzüyordu beni..
3 yıl uğraştım kabul etsinler diye, etmediler. Ben de bir sabah ona söylemeden topladım eşyalarımı ve terkettim onu..
Benden nefret ediyor hala.. Hiç affetmeyecekmiş,öyle söylüyormuş 6 yıl sonra bile( Benden 2 yıl sonra birisi girmiş hayatına,
ama onunla da ayrılmışlar.. Şimdi onun da hayatında kise yok, benim de.. Bazen karşılaşıyoruz yolda.. Yüzüme bile bakmıyor((
Merhaba kızlar. Dün giremedim yine derin mevzular başlamış :)
Ben mi çok katilastim bilmiyorum ama su an için aşkın varlığına pek inanmıyorum. Bizim ask dediğimiz şey maalesef kısa ömürlü oluyor. Aşk yerine ömür boyu sürecek karşılıklı sevgi ve saygıyı tercih ederim.
Ama yine de Tolstoy'un dediği gibi "Aşk, tıpkı kizamik gibi, bir kere geçirilmesi gereken bir hastalıktır" :)
Maria, gözlerim dolmak üzere... ne kadar güzel yazmışsın.Ben, yazdıklarını okuyunca, nedense onun seni hiç hatırlamadığını düşünmedim Gülümsün.. Bence vicdan ; Tanrı'nın insanlarla konuşma biçimidir. Ve ne kadar kulaklarını o sese kapatırsa kapatsın , vicdanın sesi asla susturulamaz. O, o sesi duymadıkça , daha da yükselir o ses.. Kulaklarını tıkamaya devam ederse, karşısına çıkan olaylarda kendisini gösterir. Taa ki, seni hatırlayana kadar..
Öyle iyi anlıyorum ki seni.. Malesef bun bir ilacı yok. Keşke bir hap olsa, içsek ve herşeyi unutsak. Ama olmuyor, çünkü iyi-kötü yaşadığın her şey bugün seni sen yapan olaylar.. Mutluluklar kadar , mutsuzluklarından da öğrendin ve şimdiki sen oldun işte.. Böyle düşünce, insanın geçmişe dönüp tanıdığı herkese tek tek teşekkür edesi geliyor.. Bizi büyüttükleri için...
Gülümsün ; hala özel mesaj gönderemiyorum malesef.. O yüzden, sana yazdığım cevabı buraya kopyalıyorum :)
Olursun elbette.. Onu unuttuğun gün :)))
Bence, önce ona karşı olan duygularını boşaltmalısın..
Öfke, kırgınlık, üzüntü, sevgi.. Ne varsa içinde, önce onları boşat gitsinler..
Bu duygular iöçinden akıp gittiğinde , kalbinde bomboş bir yer açılacak..
Ve, evren boşlukları sevmez, orayı yeni duygularla dolduracak :)))
Sevgili İpeknur... Artık acı vermiyor ama;o kızamıkların izi hala yüzümde, gözümde, her yerimde duruyor..
Maria, şahanesin sen ya!!!
evet, ben de kalbimdekileri boşalttığıma inanıyorum. artık üzülmüyorum. ona bile hak verir duruma geldim inan.
yeni bir aşkı hak ettiğimi düşünüyorum. kendimi ARTIK hazır hissediyorum.
dipnot: sende mi yeni üyesin! ben de daha yeni mesaj gönderebilmeye başladım ve ilk mesajı da sana denemiştim. :) yalnız ben seni eski üye sandığımdan hiç dikkat etmemişim mesaj sayına
bence yaşadığımız hayattaki keşkeler bizi yıpratıryor ..en azından benim için öyle..keşkeler daha az olsaydı keşke, şuanki aklım olsa herşeyi farklı yaaşrdım..ama bi yerde bi yazı okumuştum..hiçbir zaman hiçbirşey için geç değil hala herşey için çok zaman var diyordu..bazen buna inancım azalıyor evet, herşeye geç kalmışım gibi hissediyorum...
Canım bizi biz yapan da o izler değil mi? Hepimizin bir yara izi var. Onlar bizi olgunlaştırıyor, onlardan ders alıyoruz.
selam kızlarrr
bence en güzeli geçmiş geçmişde kaldı yani yaşandı ve bitti diyip ama iyi ama kötü diyip önünüze bakmaktır. hayatta bazı şeylerin yaşanması gerekiyorsa yaşanır.
bence insan istedikten sonra yeniden sever, heyecanlanır, kalbi sanki karnındaymış gibi atar( oysaki karnın atan nabzındır, hızlanınca kalbin oraya indi sanarsın)
bunlar olur ama olması için kendinize o şansı verin.
yara dersen herkesde vardır bende de var ama, oturup yaram var var var demem, varsa var napim önemli olan o yaranın varlığını yok saymayı bir nebzede olsun başarmaktır.
sizde eskileri hatırlayıp üzülmeyin. üzülmem sanar insan ama oysaki içden içe de olsa anlıkda olsa üzülür. kıyamam size üzülmeyin
Allah dan önce hayırlsını isteyelim, hayırlı saygılı değer veren dürüst adam olsunda bakalım seviyormusunuz aşık oluyor musunuz yoksa olmuyor musunuz?
maria evlenmicem diye duymuyip sakınnnnnnbu topici ben 30 lu yaşda evli ama çıtır bayanlar topiği hadi sende katıl diye çevireceğim inş
valla ben çivi çiviyi sökere inanırım açıkcası ha birinide unutmak istersem pekala da unuturum ama öyle ama böyle. zaten onun unutması gerekmeseydi hayatımda olur du dime ama,
(sizlerin duygularını anlıyorum bende o yollardan geçtim ama üzülmenizi istemem üzülmeyin, gülün sevinin mutlu olmak isteyin, arada da tuğçecan dan melek kartı isteyin
mariam canım benim okudum düşündüm gerçek fikrimi öle yazdım kızma
ben angara değilim olsam hemen gelirdim ama çay içerdim bana kahve içriremezsiniz
maria melek kartı topic i var oradan istiyon kartı. ben hergün isterim istemediğim gün yoktur herhalde.
tuğçe ye artık kart istiyom demiyom anlarsın ya diyom düşün ne kadar müptelası olduğumu
inanıyorum kızlar mutlu olucaz..bu arada marimagendala, başka ankarada olan yok sanırım.görüşelim isterim ben bi ara..kahva içeriz...tabi bende çalışıyorum ancak akşam yada haftasonu olabilir, ama mutlu olurum:)
dehal şu topiği bulup bir kart isteyim tuğçeden
Angara'ya yolun düştüğünde aramadan gitmek yok ama ona göre.. Sana kendi ellerimle demlerim çayını,
yanında da şöyle mis gibi kek.. Sohbet... Ayyy hadi çık gel yaaa :))))
maria koş tuğçe gelmiş hemen ondan kart isteyelimmmmmmmmmmmmmmmmm