- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi AngelHeart
selam kızlarrr
bence en güzeli geçmiş geçmişde kaldı yani yaşandı ve bitti diyip ama iyi ama kötü diyip önünüze bakmaktır. Hayatta bazı şeylerin yaşanması gerekiyorsa yaşanır.
Bence insan istedikten sonra yeniden sever, heyecanlanır, kalbi sanki karnındaymış gibi atar( oysaki karnın atan nabzındır, hızlanınca kalbin oraya indi sanarsın)
bunlar olur ama olması için kendinize o şansı verin.
Yara dersen herkesde vardır bende de var ama, oturup yaram var var var demem, varsa var napim önemli olan o yaranın varlığını yok saymayı bir nebzede olsun başarmaktır.
Sizde eskileri hatırlayıp üzülmeyin. üzülmem sanar insan ama oysaki içden içe de olsa anlıkda olsa üzülür. Kıyamam size üzülmeyin
Allah dan önce hayırlsını isteyelim, hayırlı saygılı değer veren dürüst adam olsunda bakalım seviyormusunuz aşık oluyor musunuz yoksa olmuyor musunuz?
Maria evlenmicem diye duymuyip sakınnnnnnBu topici ben 30 lu yaşda evli ama çıtır bayanlar topiği hadi sende katıl diye çevireceğim inş
Valla ben çivi çiviyi sökere inanırım açıkcası ha birinide unutmak istersem pekala da unuturum ama öyle ama böyle. Zaten onun unutması gerekmeseydi hayatımda olur du dime ama,
(sizlerin duygularını anlıyorum bende o yollardan geçtim ama üzülmenizi istemem üzülmeyin, gülün sevinin mutlu olmak isteyin, arada da tuğçecan dan melek kartı isteyin
Topiği bulamadım kiii(((
Tuğçecan da gelmiş de bizim buralara uğramıyor, özel mesaj da atamıyorum...
Sen benim işe de bir el atsana sevabına
Ben de şimdi sana yazacaktım, yok öyle kenarda durup sadece okumak, ne düşündüğünü yazsana diyecektim :)))
Sergilediğin duruş ve bu bakış açısı gerçekten güçlü bir duruş. Tebrik ederim canım.
Olması gereken, evet senin söylediğin. Unutup, kendi yolumuzu çizmek. Herkes için en güzeli de bu sanırım..
Tamam şekerim, evlenmeyeceğim demiyorum artık söz. 30'lu yaşlarında evli ama çıtır bayanlar kategorisine girmek için var gücümle
uğraşacağım
Veeee Tuğçecannnnn ! Bir melek kartı istiyorum senden :))))
Geldimm canımm... :)
Canım ilk kartın sevgi yolla diyor. senin içinde büyük bir sevgi var hayata karşı, herkese karşı.
Senin sevgin karanlığı aydınlatacak, tüm kalpleri açıcak güçte.
Senin sevgin kalplere sevgi tohumları ekicek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açıcak.
İkinci kartın Hafifle diyor...
Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler de yaşamına giricek canım.
mELEKLERİn artık sana ihtiyacın olmayan herşeyi bırakmanı söylüyorlar.
Yaşamında seni gülümsetmeyen ne varsa yaşamından uzaklaştır.
Gereksiz yüklerden kurtulduğunda, yaşamına sebi gülümsetecek kişilerin, olayların, fırsatların birer birer girişini izliyeceksin canım.
Tuğçecan Çok teşekkür ederim meleğim :))))
İnanamıyorum ! cidden şu hayatta tesadüf diye bir şey yok..
Sabahtan beri konuşulanlara bak, meleklerin söylediklerine bak..
Süper ! :)))
Tuğçecan Çok teşekkür ederim meleğim :))))
İnanamıyorum ! cidden şu hayatta tesadüf diye bir şey yok..
Sabahtan beri konuşulanlara bak, meleklerin söylediklerine bak..
Süper ! :)))
maria bu sana
hayat güzel dünya güzel sen güzelsin güzelsin sen özelsin özel
hayat yaşamaya değer
Ben profil resmi olarak resmimi ekledim canlarım.
Profilime tıklayınca gözüküyor. :)
Gördüm ve çok beğendim canım :13:
Aldım, kabul ettim bebeğim çok teşekkür ederim.
Bu arada, fotoğrafa da yazdım da, maşallah deyim tekrar.
Fotoğraflarını forumda paylaşmak güvenli mi?
Eğer öyle ise ben de koyabilirim :13:
kızlar fotoğrafları gördükçe insan daha bi yakınlaşıyor sanki..tuğçecan foto süper bence:) bende koyardımda herkes görsün itemiyorum bunun için çözümüz varsa koyarım ama..aşure albümünü ise göremedim turkuaz seni
tuğçecan bende melek kartı istiyorum...
kızlar bu arada sözlünden ayrılmanın en kötü yanı insanlar bunu söylemek..bikaç kişiye söylemenin beni üzeceğini düşünüyorum..3-4 kişi var beni üzeceğini düşündüğüm...bunlardan birine bugün söyledim..üzülüyorum kızlar ya çok üzülüyorum öyle olunca.geriye kaldı en zor 3 kişi...ama onlar daha zor olanlar özellikle 2 si..
bugünler geçse herşey normale dönse bende mutlu olsam....
tuğçecan melek kartımı merak ediyorum?:)
kızlar fotoğrafları gördükçe insan daha bi yakınlaşıyor sanki..tuğçecan foto süper bence:) bende koyardımda herkes görsün itemiyorum bunun için çözümüz varsa koyarım ama..aşure albümünü ise göremedim turkuaz seni
tuğçecan bende melek kartı istiyorum...
kızlar bu arada sözlünden ayrılmanın en kötü yanı insanlar bunu söylemek..bikaç kişiye söylemenin beni üzeceğini düşünüyorum..3-4 kişi var beni üzeceğini düşündüğüm...bunlardan birine bugün söyledim..üzülüyorum kızlar ya çok üzülüyorum öyle olunca.geriye kaldı en zor 3 kişi...ama onlar daha zor olanlar özellikle 2 si..
bugünler geçse herşey normale dönse bende mutlu olsam....
tuğçecan melek kartımı merak ediyorum?:)
ben koyuyom sonra kaldırıyom hemen. birde sadece arkadaşlarım görsün diyom
10 dk tut kaldır sende istersen
runa koydum resim
iki tanesi başka arkadaşın resmi onuda başkaları istedi :)))))))))
runa beni bil bakem ben kimim
tuğcem ben koymiim genede