- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi AngelHeart
aman iyi öyle olsun, sevindim canım.
Yok canım ingilizle evli olan bir kişi buldum bu sitede, o da soğuk olmadıkları görüşünde. Benımkı de içimizden biri gibi, ailesi de aynı şekilde. Hele annesi ve ablası çok meraklı insanlar, annesi akrabalarına benden bahsedıyormuş sürekli
Güzelmiş canım. :)
Gelicekmi Türkiyeye?
İnşallah canım, sürekli aksilik çıkıyor ama inşallah hayırlısı ile görüşebilirim onunla. Müslüman da oldu bu arada.
ooo siz işi ilerletmişsiniz. Maşallah.
Kendimi istedi din değiştirmeyi?
Ne zamandan beri görüşüyorsunuz canım?
evet kendisi istedi canım. ben içten içe istesem de zorlamak ıstemedım. zaten arayış içindeydı. tüm kitapları okuyordu. benle de tanısınca hızlandı süreç. tanışalı 1.5 yıl oluyor ama ben seveli 8 ay falan oldu. basta ımkansız gözüyle normal ark. olarak görüyordum... hala da işimiz pek kolay degıl ama hayırlısı.
benım bir erkekten beklentılerımı acayıp yukselttı, çooook anlayışlı, kadına her canlıya deger verıyor, çok saygı gösterıyor yargılamıyor bana sahip çıkıyor anlamaya calısıyor dedıkodu yapmıyor ve hazzetmıyor anlıyor sabır tevazu gösterıyor, çok sadık sakin dürüst romantik vs vs. bir kadın daha ne ister ki...
Maşallah canımm...
Hiç geldimi buraya yada sen gittinmi onu görmeye?
Sağol canım.
Malesef hayır bir türlü görüşemedikne olacak bilmiyorum, hayırlısı olsun.
Ama dokunmadan 1,5 yıl gitmiş. Aranızda derin bir bağ oluşmuş olmalı.
Telefonla arıyor mu seni?
evet öyle canım. skypten konusuyoruz. sonumuz hayrolsun.
Allah herkesin gönlune göre versın.
yatıyorum yavastan ben, yorgunum.
iyi geceler...
offffffffff!
benzer bir hikayede bende var. İçim dışım onunla doluyken, hiç kimseyi alamadım hayatıma, denemedim bile... Aaa! Bir de baktım ki yaş 30 olmuş.
Artık hayatıma aşk istiyorum. Hem de çok! Hem de gönlümce olsun istiyorum.
İnşallah senin de benim de tüm arkadaşların da gönlüne göre olur maria!
Haaa, o mu? O biz ayrıldıktan 1,5 sene sonra falan evlendi. Duyduğuma göre iki çocuğu olmuş. Hem de benimle ilişkiyi kurtarabilir miyiz görüşmesi yaptıktan 2 ay sonra duydum evlendiğini. :113:
onun nişanlandığını duyduğum gün dünyanın son günü gibiydi. onu bir daha görememek, tamamen kaybetmiş olmak. anlatılmaz yaşanır bir durumdaydım. şu anda hissedemiyorum o an yaşadıklarımı bambaşka bir alemdeydim. kaç gün yemek yiyemedim falan! hatırlamak bile istemiyorum.Aman tanrım ! Böyle bir durum insanı çok acıtır.. Biz ayrılalı 6 yıl oldu , o da evlenmedi, ben de evlenmedim..
Eğer evlendiği haberini alsam ne yaparım diye düşünüyorum da, sanırım çok ağır gelirdi bana hala..
İsteyen herkesin hayatına gönlüne göre bir AŞK girer umarım canım benim..
Bana gelince, öyle canım yandı, ruhum acıdı, o kadar parça parça oldum ki..
Sanırım AŞK insan kılığına girip gökten zembille inse; bu kez arkama bakmadan kaçarım!
canım özel değilse neden tüm dünya karşıydı size, yaşınız da küçükmüş o zamanlar gerçi...
ben de ınternetten yabancı bir çocukla görüşüyorum şu an, sanki bana da öyle geliyor biraz da, o yüzden soruyorum...
Canım O benden 5 yaş büyüktü. Ben 22 yaşındaydım, o 27 yaşındaydı. Yeni mezun olup gelmiştim. Ankara'da tanıştık.
Rus'tu o. Ailem hiç istemedi. Rus deyince de, aklınıza böyle saçma sapan bir tip gelmesin, 2 üniversite bitirmiş, doktoralı, kültürlü,
Rusya'nın en büyük şirketlerinden birisinin Türkiye genel müdürü.. O genç yaşta...
Ailem tanımak bile istemedi. Çok uğraştım , "anne onunla evlenmezsem ölürüm ben" dedim. Annem de ; "öl daha iyi, Rus'la evlendi diyeceğime, öldü derim hiç değilse" dedi.. Kaldı ki, benim modern bir ailem vardır. Hepsi de okumuş, işi gücü belli insanlardır.. Buna rağmen tepkileri bu oldu. Ben de eşyalarımı toplayıp çıktım evden, onun evine yerleştim. Ama ailemle böyle olmak çok üzüyordu beni..
3 yıl uğraştım kabul etsinler diye, etmediler. Ben de bir sabah ona söylemeden topladım eşyalarımı ve terkettim onu..
Benden nefret ediyor hala.. Hiç affetmeyecekmiş,öyle söylüyormuş 6 yıl sonra bile( Benden 2 yıl sonra birisi girmiş hayatına,
ama onunla da ayrılmışlar.. Şimdi onun da hayatında kise yok, benim de.. Bazen karşılaşıyoruz yolda.. Yüzüme bile bakmıyor((
marimagdela çok güldüm aşk güzel bişeydi öyelydi sanırım lafına:) bende o hisleri yaşamayalı oldu bikaç yıl..aşk cidden büyülü birşey aşk bana göre ne olursa olsun mutluluk demek..herşeyin üstesinden gelebilirim gücü,, hatta aşık olduğum adamın bile düşüncesi..her üzüntüye rağmen bi anlık mutlulukla herşeyi aşabilme gücü..çok güzel bir duygu..umarım en kıza zamanda bize yeniden aşık oluruz.benimde ilk aşkım vardı o okumaya devam etmediği için ayrılmıştık..hep hatırladım onu hep özledim...ama zaman öyle bir şeyki..o evlense ölürüm diyordum evlendiği gece ölmedim yani..hep keşke onunla olsa nasıl olur die düşünürüm arada..ama ikinci kez aşık oldum..aşk tek defalık bişey değil yani..ama bu sefer değmeyecek birine aşık oldum..gulumsunn madem evlenmiş unut sende, yoluna devam et...Kendim için tekd uam aşk duyduğum biriyle evlenmek..bu o kadar önemliymiş ki..
onun nişanlandığını duyduğum gün dünyanın son günü gibiydi. onu bir daha görememek, tamamen kaybetmiş olmak. anlatılmaz yaşanır bir durumdaydım. şu anda hissedemiyorum o an yaşadıklarımı bambaşka bir alemdeydim. kaç gün yemek yiyemedim falan! hatırlamak bile istemiyorum.
Kaç kere sorguladım. Onunla hayalimde kaç kere kavga ettim. Karşılaşsak şunu derim bunu derim. (karşılaşmadık tabii ve şu anda karşılaşsak konuşmayı bile düşünmüyorum. ağzımı açmam! çünkü ne desem boş. ne desem benim rüya gibi yıllarımın kabusa dönmüş olmasını değiştirir ki?)
ama sen bunları hep içinde yaşıyorsun. ne bir başkasının ne de onun haberi var bunlardan!
Bir de en içini acıtan ne biliyor musun? 10 sene olmuş (gerçi eskisi gibi değilim son 1 - 2 yıldır ama!!!) sen hâlâ onu her gün düşünüyorsun ama acaba o seni düşünüyor mu? hayır!!!
Sende hâlâ anılar taze, dün gibi! ama onun hayatında birçok şey değişti, seni hatırlamıyor bile belki (ki eminim aklına gelmiyorumdur)
Her şarkı senden bir parça gibi... seni anlatıyor gibi... bilmezdim şarkıların bu kadar güzel kelimelerinse kifayetsiz olduğunu bu derde düşmeden önce...ben AŞK istiyorum! İnsallah olur ve inşallah doğru bir adam olur AŞIK olduğum adam ve en önemlisi karşılıklı olur aşkım!
gerçekten seviyorsan ve hala istiyorsan peşinden gidebilirsin bence..ben gitsemiydim acaba die düşündüm hep..tabi üniversite 1 deydim o zamanlar aşkın önemini, zor bulunan birşey olduğunu kavrayamadım...şuanki aklımla daha farklı davranabilirdim belkide kimbilir..ne istiyoran onun peşinden koşacaksın bu hayatta herkese ve herşeye rağmen..
marimagdela çok güldüm aşk güzel bişeydi öyelydi sanırım lafına:) bende o hisleri yaşamayalı oldu bikaç yıl..aşk cidden büyülü birşey aşk bana göre ne olursa olsun mutluluk demek..herşeyin üstesinden gelebilirim gücü,, hatta aşık olduğum adamın bile düşüncesi..her üzüntüye rağmen bi anlık mutlulukla herşeyi aşabilme gücü..çok güzel bir duygu..umarım en kıza zamanda bize yeniden aşık oluruz.benimde ilk aşkım vardı o okumaya devam etmediği için ayrılmıştık..hep hatırladım onu hep özledim...ama zaman öyle bir şeyki..o evlense ölürüm diyordum evlendiği gece ölmedim yani..hep keşke onunla olsa nasıl olur die düşünürüm arada..ama ikinci kez aşık oldum..aşk tek defalık bişey değil yani..ama bu sefer değmeyecek birine aşık oldum..gulumsunn madem evlenmiş unut sende, yoluna devam et...Kendim için tekd uam aşk duyduğum biriyle evlenmek..bu o kadar önemliymiş ki..