- 26 Temmuz 2012
- 582
- 6
-
- Konu Sahibi AngelHeart
Albüm ekle bölümüne girdim ama , nereden fotoğraf yükleyeceğimi göremedim kızlar.
Tarif eder misiniz?
albüm ekle önce
albümü eklerken orda resim ekle var ordan eklicen
turkuaz, tuğçecanı gördük, bide büyük küpeli kim vardı:) onu hatırlıyorum...
melek kartları için çok saol tuğçecan..içimdeki güce ihtiyacım var...evet bende ayrıldım canım 1,5 ay oldu..kendim şistedim kendim ayrıldım konularıma bakarsan anlarsın..aşık değildim, tek enden buydu...ama insanlara söylemek en zor kısmıydı benim için....3 kişi kaldı zorlanacağım...diğerli kolaydı ama...zor ya buda zor ama geçicek...
Sanırım iş yeri bilgisayarı olduğu için yüklemeyi göremiyorum. Akşam eve gittiğimde bakarım,
Eğer burada olursanız yükler, geri kaldırırım ben de
albüm yaptıysan yüklersin bence ama tamam nasıl için güvenli hissedersen öyle olsun
bu arada tuğçe gece 03:00 e kadar burda olur.
gece kuşu o :)))))))))))))))))))))
kuzular beni gördünüz şimdi.
bana çikolata kahve gider mi saçımı boyıcammm
Gider canım neden gitmesin.
bence yaşadığımız hayattaki keşkeler bizi yıpratıryor ..en azından benim için öyle..keşkeler daha az olsaydı keşke, şuanki aklım olsa herşeyi farklı yaaşrdım..ama bi yerde bi yazı okumuştum..hiçbir zaman hiçbirşey için geç değil hala herşey için çok zaman var diyordu..bazen buna inancım azalıyor evet, herşeye geç kalmışım gibi hissediyorum...
Temmuzda üye olmuştum ama, genelde okuyordum, hiç yorum yapmıyordum canım.
Sadece Tuğçecan bu topiği açınca yazmaya başladım. İyi de, sizler gibi harika hatunlar tanıdım :))
Evet, dediğin gibi hikayeler çok benziyor.. 30 yaşında, hala bekarım.. Ve kendime bile itiraf etmeye korksam da,
hala onu severken, başka kimseyle evlenemem ki(( Artık onunla da olmaz.. Nefret ediyor benden... Yaramı deştiğini düşünme canım. İlk zamanlar ağzımı açsam ağlamaya başlıyordum bu konuda.. Artık öyle değil. Benim tanıdığım insanlar; zamanla bir parçam haline gelirler.. Arkadaşlarım, dostlarım, annem, babam, kardeşim, sevdiğim şairler, yazarlar ve onların yapıtları..Bir parçam , hep onlar olarak yaşar. Görüşsem de, görüşmesem de.. Ve şimdi ; ruhumun en büyük ve en anlamlı parçası olarak bende yaşıyor o.. Evlense de,
başkasına aşık da olsa ( kalbim dayanır mı buna bilmiyorum, sen seninkinin evlendiğini yazdığında bile içim daraldı.. )
Hal böyle olunca, ben sanırım bundan sonra hayatım boyunca bekar yaşayacağım diyorum... :)))
Tuğçeeeeeeeeeeee,
Avatar fotosu yazıyor. O sen misin? Ne kadar güzelsin yahu!!! Maşallah çok çok!
Boşuna demiyorlar İzmir'in kızları güzel oluyor diye,Evet canım o benim. :)
Çokk sağoll gülümm...
O senin güzelliğinn...
ya şimdi saçım kestane rengi koyuya yakın, bende kendim boyucam ilk defa
çikolata kahve diye rengi
olur mu tutar mı acaba? ya tuğçe ilk defa boyucam yıllar sonra. bide daha önce ana rengine boyamıştım. şimdi boya üzerine boyucam ya o bakıma endişeliyim
Boşuna demiyorlar İzmir'in kızları güzel oluyor diye,
Turkuaz, seni göremedim canım:26:
Bence çok yakışır. Boya üzerine boya açık renklerde daha çok sorun oluyor.
Koyu renkte öyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum ben canım.
Evet canım o benim. :)
Çokk sağoll gülümm...
O senin güzelliğinn...
valla bende resmi ilk gördüğümde tuğpçe için aynı şeyi geçirdim. gözlerine bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
maşallah tam melek kartı resmi heee
ay inş canım ya zaten boyayı becerebilmem ayrı sorun hadi becerip boyadım tutmazsa moralim bozulur
zaten saçım azcık
turkuaz, tuğçecanı gördük, bide büyük küpeli kim vardı:) onu hatırlıyorum...
melek kartları için çok saol tuğçecan..içimdeki güce ihtiyacım var...evet bende ayrıldım canım 1,5 ay oldu..kendim şistedim kendim ayrıldım konularıma bakarsan anlarsın..aşık değildim, tek enden buydu...ama insanlara söylemek en zor kısmıydı benim için....3 kişi kaldı zorlanacağım...diğerli kolaydı ama...zor ya buda zor ama geçicek...