- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
- Konu Sahibi AngelHeart
selam kızlarrr
bence en güzeli geçmiş geçmişde kaldı yani yaşandı ve bitti diyip ama iyi ama kötü diyip önünüze bakmaktır. Hayatta bazı şeylerin yaşanması gerekiyorsa yaşanır.
Bence insan istedikten sonra yeniden sever, heyecanlanır, kalbi sanki karnındaymış gibi atar( oysaki karnın atan nabzındır, hızlanınca kalbin oraya indi sanarsın )
bunlar olur ama olması için kendinize o şansı verin.
Yara dersen herkesde vardır bende de var ama, oturup yaram var var var demem, varsa var napim önemli olan o yaranın varlığını yok saymayı bir nebzede olsun başarmaktır.
Sizde eskileri hatırlayıp üzülmeyin. üzülmem sanar insan ama oysaki içden içe de olsa anlıkda olsa üzülür. Kıyamam size üzülmeyin
Allah dan önce hayırlsını isteyelim, hayırlı saygılı değer veren dürüst adam olsunda bakalım seviyormusunuz aşık oluyor musunuz yoksa olmuyor musunuz?
Maria evlenmicem diye duymuyip sakınnnnnn Bu topici ben 30 lu yaşda evli ama çıtır bayanlar topiği hadi sende katıl diye çevireceğim inş
Valla ben çivi çiviyi sökere inanırım açıkcası ha birinide unutmak istersem pekala da unuturum ama öyle ama böyle. Zaten onun unutması gerekmeseydi hayatımda olur du dime ama,
(sizlerin duygularını anlıyorum bende o yollardan geçtim ama üzülmenizi istemem üzülmeyin, gülün sevinin mutlu olmak isteyin , arada da tuğçecan dan melek kartı isteyin
üzgün olmak istiyorsanız geçmişi yaşayın.
Endişeli olmak istiyorsanız gelecekte yaşayın.
Huzurlu olmak istiyorsanız şimdi de yaşayın.