Canım O benden 5 yaş büyüktü. Ben 22 yaşındaydım, o 27 yaşındaydı. Yeni mezun olup gelmiştim. Ankara'da tanıştık.
Rus'tu o. Ailem hiç istemedi. Rus deyince de, aklınıza böyle saçma sapan bir tip gelmesin, 2 üniversite bitirmiş, doktoralı, kültürlü,
Rusya'nın en büyük şirketlerinden birisinin Türkiye genel müdürü.. O genç yaşta...
Ailem tanımak bile istemedi. Çok uğraştım , "anne onunla evlenmezsem ölürüm ben" dedim. Annem de ; "öl daha iyi, Rus'la evlendi diyeceğime, öldü derim hiç değilse" dedi.. Kaldı ki, benim modern bir ailem vardır. Hepsi de okumuş, işi gücü belli insanlardır.. Buna rağmen tepkileri bu oldu. Ben de eşyalarımı toplayıp çıktım evden, onun evine yerleştim. Ama ailemle böyle olmak çok üzüyordu beni..
3 yıl uğraştım kabul etsinler diye, etmediler. Ben de bir sabah ona söylemeden topladım eşyalarımı ve terkettim onu..
Benden nefret ediyor hala.. Hiç affetmeyecekmiş,öyle söylüyormuş 6 yıl sonra bile
( Benden 2 yıl sonra birisi girmiş hayatına,
ama onunla da ayrılmışlar.. Şimdi onun da hayatında kise yok, benim de.. Bazen karşılaşıyoruz yolda.. Yüzüme bile bakmıyor
((