30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

olmaz m annem ankara semt semt özellikle daha çok bariz barındırır bunları :))
ulus ve sonrası cehennem gibidir :))) zaman içinde kızılaya dogru inmeye başladılar tunalı ve bahçeli ankara nın elit kısmı diyebilir. sen hangi şehirdesin

normalde İstanbul dayım

ama şuan atlanta georgia dayım

Ondan sevmiyorsundur canım. Aslen nerelisin?
Ara gelirken kahve alsın sana. :) Canım çekti kadınlar klubünden dersin.
Arşivdeysen ne mezunusun canım?

canım aslen izmirliyim, kuzen ankara da yaşıyor ben de iş gereği geliyorum zaman zaman, öğretim görevlisiyim doktora tezim için devlet arşivinde araştırma yapıyorum Ankara denince aklım arşivde geçen sıkıntılı saatler geliyor sadece... kahve yokluğunu affettirdi kuzencik gelirken aldıklarıyla gerçi o yüzden sesim çıkmıyor

Doktoran ne üzerine

oov çok uzaklardasınnn :) gurbet kuşu olmak zor olsa gerek istanbulda zor evet. denizi var ya bi nebze çekilir kılıyor sanırım :))
ben yavaştan çıkayım saçlarım tarayım kurutayım canım görüşürüz iyi geceler...

Bencede kurut kafayı üşütmemek lazım

denize alışmışız deniz olmayan yer sıkıcı ve boğucu geliyor

Canım ben de İzmirliyim. :)
İzmirde yaşıyorsun normalde demi?
Ne güzel...

Merhaba herkese. Bugün mutsuz bir başlangıç oldu benim için. Rüyamda eski nişanlımı gördüm, oğlum olmuştu ondan ve aynı ona benziyordu. Fakat biz beraber değilmişiz ama görünce tekrar birbirimizi sevdiğimizi hatırlayıp sevgili gibi bişey oluyoruz. Annesini gördüm, bizi ayıranların en başında o gelir. Oğlum ondaydı ilk önce, sonra ben alıyorum kucağıma. Diyorum aynı babası. Böyle bir rüya gördüm. Ve güne mutsuz başlamama sebep oldu. O bir kaç ay önce evlenmiş, ben bildiğiniz üzere evli falan değilim.

Bazen yıllar sonra onunla tekrar buluşucakmışım gibi geliyor. Her zaman onun benim kaderim olduğuna inanırdım. Bilmiyorum niye böyle düşünüyorum şu an ama, mutlu değilim. İçimde çok büyük bir ah var onlara karşı. İnşallah bende bir gün mutlu olurum. Bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.

canım benim, seni çok iyi anlıyorum. ben de sevgiliyken ayrıldım ama çok küçük olduğumdan mı nedir çok bağlanmıştım. ondan başkası olamaz diyordum. hâlâ da birisi yok hayatımda ama eskisi gibi düşünmüyorum.

ben Allah'a onu ve sevgisini kalbimden çıkartsın diye yalvardım. sen de dua et. inşallah ondan çok daha iyisi çıkar karşına...

herkes boşver der.. geçer gider, unutursun, unutmalısın, o öyle yaptıysa sende böyle yap.. bul birini, eğlen evlen.. amaaaan ne düşünüyorsun o düşünmemiş sen mi takıcaksın... bla bla bla bla

boşveeeeeeeer DÜŞÜN!.. düşünebildiğin kadar. hayal et. ağla zırla uyuma bitkin düş hergün uyan yeniden başla. depresyona girip girip çık. yataktan çıkma. ye yada aç kal hiç yeme........ yap hepsini..
sonra.
sonrasında sen bişey yapmıyorsun. bi bakarsın bedenin üzülmeyi bitirmiş. ruhun?.. ona bişey diyemem. kimbilir belki unutur belki unutmaz. ama bil ki unutmak elinde değil. hele nasihatla olacak iş hiç değil..

üzül arkadaşım üzülebildiğin kadar ki bitsin tükensin biran önce. öteki türlü içinde hava kabarcığı gibi bi öteye bi beriye gidip gelecek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…