- 27 Ağustos 2012
- 512
- 816
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.101
alttan deilde kafadan üşütecem sankii:) neresi memur şehri ankaranın yaf memur şehri dediğin eccuk ucuz olur
olmaz m annem ankara semt semt özellikle daha çok bariz barındırır bunları :))
ulus ve sonrası cehennem gibidir :))) zaman içinde kızılaya dogru inmeye başladılar tunalı ve bahçeli ankara nın elit kısmı diyebilir. sen hangi şehirdesin
Ondan sevmiyorsundur canım. Aslen nerelisin?
Ara gelirken kahve alsın sana. :) Canım çekti kadınlar klubünden dersin.
Arşivdeysen ne mezunusun canım?
canım aslen izmirliyim, kuzen ankara da yaşıyor ben de iş gereği geliyorum zaman zaman, öğretim görevlisiyim doktora tezim için devlet arşivinde araştırma yapıyorum Ankara denince aklım arşivde geçen sıkıntılı saatler geliyor sadece... kahve yokluğunu affettirdi kuzencik gelirken aldıklarıyla gerçi o yüzden sesim çıkmıyor
oov çok uzaklardasınnn :) gurbet kuşu olmak zor olsa gerek istanbulda zor evet. denizi var ya bi nebze çekilir kılıyor sanırım :))
ben yavaştan çıkayım saçlarım tarayım kurutayım canım görüşürüz iyi geceler...
canım aslen izmirliyim, kuzen ankara da yaşıyor ben de iş gereği geliyorum zaman zaman, öğretim görevlisiyim doktora tezim için devlet arşivinde araştırma yapıyorum Ankara denince aklım arşivde geçen sıkıntılı saatler geliyor sadece... kahve yokluğunu affettirdi kuzencik gelirken aldıklarıyla gerçi o yüzden sesim çıkmıyor
Doktoran ne üzerine
bnde izmirdeyim :)
sosyal-iktisat tarihi,meslektaşız sanırım
memleketim izmir ama izmirde çalışmıyorum malesef...
canım benim, seni çok iyi anlıyorum. ben de sevgiliyken ayrıldım ama çok küçük olduğumdan mı nedir çok bağlanmıştım. ondan başkası olamaz diyordum. hâlâ da birisi yok hayatımda ama eskisi gibi düşünmüyorum.Merhaba herkese. Bugün mutsuz bir başlangıç oldu benim için. Rüyamda eski nişanlımı gördüm, oğlum olmuştu ondan ve aynı ona benziyordu. Fakat biz beraber değilmişiz ama görünce tekrar birbirimizi sevdiğimizi hatırlayıp sevgili gibi bişey oluyoruz. Annesini gördüm, bizi ayıranların en başında o gelir. Oğlum ondaydı ilk önce, sonra ben alıyorum kucağıma. Diyorum aynı babası. Böyle bir rüya gördüm. Ve güne mutsuz başlamama sebep oldu. O bir kaç ay önce evlenmiş, ben bildiğiniz üzere evli falan değilim.
Bazen yıllar sonra onunla tekrar buluşucakmışım gibi geliyor. Her zaman onun benim kaderim olduğuna inanırdım. Bilmiyorum niye böyle düşünüyorum şu an ama, mutlu değilim. İçimde çok büyük bir ah var onlara karşı. İnşallah bende bir gün mutlu olurum. Bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.
Merhaba herkese. Bugün mutsuz bir başlangıç oldu benim için. Rüyamda eski nişanlımı gördüm, oğlum olmuştu ondan ve aynı ona benziyordu. Fakat biz beraber değilmişiz ama görünce tekrar birbirimizi sevdiğimizi hatırlayıp sevgili gibi bişey oluyoruz. Annesini gördüm, bizi ayıranların en başında o gelir. Oğlum ondaydı ilk önce, sonra ben alıyorum kucağıma. Diyorum aynı babası. Böyle bir rüya gördüm. Ve güne mutsuz başlamama sebep oldu. O bir kaç ay önce evlenmiş, ben bildiğiniz üzere evli falan değilim.
Bazen yıllar sonra onunla tekrar buluşucakmışım gibi geliyor. Her zaman onun benim kaderim olduğuna inanırdım. Bilmiyorum niye böyle düşünüyorum şu an ama, mutlu değilim. İçimde çok büyük bir ah var onlara karşı. İnşallah bende bir gün mutlu olurum. Bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.