30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar kahve molasındasınız bakıyorum afiyet olsun inşallah en yakın zamanda eşlerinizle karşılıklı içersiniz kahvelerinizi o zaman günün yorgunluğu biranda akıp gider

İnşallahh canım benim... O günleri de görücez inşallah hayırlısıyla.

selam kızlar;
kuzendeyim ve canım miniğim çalışıyor şu an, bu çocuğun evinde kahve bulamıyorum ... krizlerdeyim.. Bir de ben neden Ankara'yı sevemiyorum:26: gün boyu arşivde belge taradığım için ve tüm Ankara geçmişim bu olduğu için olabilir mi

Ondan sevmiyorsundur canım. Aslen nerelisin?
Ara gelirken kahve alsın sana. :) Canım çekti kadınlar klubünden dersin.
Arşivdeysen ne mezunusun canım?

Ankarayı bende hiç sevmem ingilizce sınavlarına gidiyoduk gece biniyoduk sabah ulaşıyoduk sınava girip yine aynı gün geri dönüyoduk

ahhhh kara bahtlı ankara

merhaba kızancıklarrrr :)) bugun sabahtan sözüm vardı kendime akşam sekizde yatıcam diye düşünün sabahki halimi:))
Ay ankara demişsiniz ah ankara 3 büyük şehirden hiç cazibesi olmayan şehir, bende sevemedim bi eskişehir e değişmezdim mesela.... erken yorar bu beton yıgını şehirler vesselam

ankarada sadece kızılayı ve sakarya caddesini seviyorum gerisi bomboşşş

herkes hürrem e koştu heralde beysa kimsecikler kalmadı :)) saçımı kurutmaya üşeniyorum yaa kafamı koysam uuyuyacam ..
kızılay da eski tadını vermiyor sanki hafta sonu özellikle bütün ankara kızılaya iniyor :)) askerler bile çarşı izninde kızılay daa :)) h. sonu gitmeye çalışıyorum :)

ankaralımısın yoksam
hhahahha

tam da memur şehri

üşütürsün valla dikkat

dikkat et alimallah alt tarafı üşütürsen sistit olursun

alttan deilde kafadan üşütecem sankii:) neresi memur şehri ankaranın yaf memur şehri dediğin eccuk ucuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…