- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.081
selam kızlar kahve molasındasınız bakıyorum afiyet olsun inşallah en yakın zamanda eşlerinizle karşılıklı içersiniz kahvelerinizi o zaman günün yorgunluğu biranda akıp gider
şimdi yaptım kahve... kremalı yaptım. normalde kremasız içerim.
selam kızlar;
kuzendeyim ve canım miniğim çalışıyor şu an, bu çocuğun evinde kahve bulamıyorum ... krizlerdeyim.. Bir de ben neden Ankara'yı sevemiyorum:26: gün boyu arşivde belge taradığım için ve tüm Ankara geçmişim bu olduğu için olabilir mi
Beyza sen dön kocanın yanına. Kadın kısmının kariyer neyine.
Dön evine yıka çamaşırını bulaşığını hasta etme adamı
Amerikalarda kariyer yapcakmış bak bak bak
selam kızlar;
kuzendeyim ve canım miniğim çalışıyor şu an, bu çocuğun evinde kahve bulamıyorum ... krizlerdeyim.. Bir de ben neden Ankara'yı sevemiyorum:26: gün boyu arşivde belge taradığım için ve tüm Ankara geçmişim bu olduğu için olabilir mi
Merhaba canımm...
naber nasılsınız kızlarrrrrrrr
Ben iyiyim canım dizinin yeni bölümünün başlamasını bekliyorum.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
merhaba kızancıklarrrr :)) bugun sabahtan sözüm vardı kendime akşam sekizde yatıcam diye düşünün sabahki halimi:))
Ay ankara demişsiniz ah ankara 3 büyük şehirden hiç cazibesi olmayan şehir, bende sevemedim bi eskişehir e değişmezdim mesela.... erken yorar bu beton yıgını şehirler vesselam
herkes hürrem e koştu heralde beysa kimsecikler kalmadı :)) saçımı kurutmaya üşeniyorum yaa kafamı koysam uuyuyacam ..
kızılay da eski tadını vermiyor sanki hafta sonu özellikle bütün ankara kızılaya iniyor :)) askerler bile çarşı izninde kızılay daa :)) h. sonu gitmeye çalışıyorum :)
herkes hürrem e koştu heralde beysa kimsecikler kalmadı :)) saçımı kurutmaya üşeniyorum yaa kafamı koysam uuyuyacam ..
kızılay da eski tadını vermiyor sanki hafta sonu özellikle bütün ankara kızılaya iniyor :)) askerler bile çarşı izninde kızılay daa :)) h. sonu gitmeye çalışıyorum :)
pardon h. sonu gitmemeye çalışıyorum :)))