30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar kahve molasındasınız bakıyorum afiyet olsun inşallah en yakın zamanda eşlerinizle karşılıklı içersiniz kahvelerinizi o zaman günün yorgunluğu biranda akıp gider:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallahh canım benim... O günleri de görücez inşallah hayırlısıyla. :KK16:

selam kızlar;
kuzendeyim ve canım miniğim çalışıyor şu an, bu çocuğun evinde kahve bulamıyorum ... krizlerdeyim.. Bir de ben neden Ankara'yı sevemiyorum:26: gün boyu arşivde belge taradığım için ve tüm Ankara geçmişim bu olduğu için olabilir mi :KK55:

selam kızlar;
kuzendeyim ve canım miniğim çalışıyor şu an, bu çocuğun evinde kahve bulamıyorum ... krizlerdeyim.. Bir de ben neden Ankara'yı sevemiyorum:26: gün boyu arşivde belge taradığım için ve tüm Ankara geçmişim bu olduğu için olabilir mi :KK55:

Ondan sevmiyorsundur canım. Aslen nerelisin?
Ara gelirken kahve alsın sana. :) Canım çekti kadınlar klubünden dersin.
Arşivdeysen ne mezunusun canım?

selam kızlar;

Ankarayı bende hiç sevmem ingilizce sınavlarına gidiyoduk gece biniyoduk sabah ulaşıyoduk sınava girip yine aynı gün geri dönüyoduk

ahhhh kara bahtlı ankara

merhaba kızancıklarrrr :)) bugun sabahtan sözüm vardı kendime akşam sekizde yatıcam diye düşünün sabahki halimi:))
Ay ankara demişsiniz ah ankara 3 büyük şehirden hiç cazibesi olmayan şehir, bende sevemedim bi eskişehir e değişmezdim mesela.... erken yorar bu beton yıgını şehirler vesselam

merhaba kızancıklarrrr :)) bugun sabahtan sözüm vardı kendime akşam sekizde yatıcam diye düşünün sabahki halimi:))
Ay ankara demişsiniz ah ankara 3 büyük şehirden hiç cazibesi olmayan şehir, bende sevemedim bi eskişehir e değişmezdim mesela.... erken yorar bu beton yıgını şehirler vesselam

ankarada sadece kızılayı ve sakarya caddesini seviyorum gerisi bomboşşş

herkes hürrem e koştu heralde beysa kimsecikler kalmadı :)) saçımı kurutmaya üşeniyorum yaa kafamı koysam uuyuyacam ..
kızılay da eski tadını vermiyor sanki hafta sonu özellikle bütün ankara kızılaya iniyor :)) askerler bile çarşı izninde kızılay daa :)) h. sonu gitmeye çalışıyorum :)

herkes hürrem e koştu heralde beysa kimsecikler kalmadı :)) saçımı kurutmaya üşeniyorum yaa kafamı koysam uuyuyacam ..
kızılay da eski tadını vermiyor sanki hafta sonu özellikle bütün ankara kızılaya iniyor :)) askerler bile çarşı izninde kızılay daa :)) h. sonu gitmeye çalışıyorum :)

ankaralımısın yoksam
hhahahha

tam da memur şehri :KK9::KK9:

üşütürsün valla dikkat

dikkat et alimallah alt tarafı üşütürsen sistit olursun

alttan deilde kafadan üşütecem sankii:) neresi memur şehri ankaranın yaf memur şehri dediğin eccuk ucuz olur :KK43:

X