- 15 Ekim 2012
- 737
- 258
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.121
Merhaba herkese. Bugün mutsuz bir başlangıç oldu benim için. Rüyamda eski nişanlımı gördüm, oğlum olmuştu ondan ve aynı ona benziyordu. Fakat biz beraber değilmişiz ama görünce tekrar birbirimizi sevdiğimizi hatırlayıp sevgili gibi bişey oluyoruz. Annesini gördüm, bizi ayıranların en başında o gelir. Oğlum ondaydı ilk önce, sonra ben alıyorum kucağıma. Diyorum aynı babası. Böyle bir rüya gördüm. Ve güne mutsuz başlamama sebep oldu. O bir kaç ay önce evlenmiş, ben bildiğiniz üzere evli falan değilim.
Bazen yıllar sonra onunla tekrar buluşucakmışım gibi geliyor. Her zaman onun benim kaderim olduğuna inanırdım. Bilmiyorum niye böyle düşünüyorum şu an ama, mutlu değilim. İçimde çok büyük bir ah var onlara karşı. İnşallah bende bir gün mutlu olurum. Bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.
Bende bazen ümitsizleşiyorum acaba hiç mutlu olamayacakmıyım, aşık olamayacakmıyım yaşım geçiyor, evim çocuğum hayallerim...ama sonra diyorumki içime sinsin herşey mutlaka olucak güzel birşeyler...umutsuzluğa kapılma canım benim...hayatında başka biri olmadığı için aklın hala geçmişte..tüm bunları sana unutturcak biriyle mutlu olucaksın..eminim...dua et..kaldıki onun mutlu olduğunu nerden biliyorsunki...belki o da mutsuz, belki senin hayatın çok daha mutluluklarla dolacak kimbilebilir ki..kimin hayattaki mutlululuğunun garantisi var...iyi olucak herşey...