30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba herkese. Bugün mutsuz bir başlangıç oldu benim için. Rüyamda eski nişanlımı gördüm, oğlum olmuştu ondan ve aynı ona benziyordu. Fakat biz beraber değilmişiz ama görünce tekrar birbirimizi sevdiğimizi hatırlayıp sevgili gibi bişey oluyoruz. Annesini gördüm, bizi ayıranların en başında o gelir. Oğlum ondaydı ilk önce, sonra ben alıyorum kucağıma. Diyorum aynı babası. Böyle bir rüya gördüm. Ve güne mutsuz başlamama sebep oldu. O bir kaç ay önce evlenmiş, ben bildiğiniz üzere evli falan değilim.

Bazen yıllar sonra onunla tekrar buluşucakmışım gibi geliyor. Her zaman onun benim kaderim olduğuna inanırdım. Bilmiyorum niye böyle düşünüyorum şu an ama, mutlu değilim. İçimde çok büyük bir ah var onlara karşı. İnşallah bende bir gün mutlu olurum. Bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum. :KK43:

Bende bazen ümitsizleşiyorum acaba hiç mutlu olamayacakmıyım, aşık olamayacakmıyım yaşım geçiyor, evim çocuğum hayallerim...ama sonra diyorumki içime sinsin herşey mutlaka olucak güzel birşeyler...umutsuzluğa kapılma canım benim...hayatında başka biri olmadığı için aklın hala geçmişte..tüm bunları sana unutturcak biriyle mutlu olucaksın..eminim...dua et..kaldıki onun mutlu olduğunu nerden biliyorsunki...belki o da mutsuz, belki senin hayatın çok daha mutluluklarla dolacak kimbilebilir ki..kimin hayattaki mutlululuğunun garantisi var...iyi olucak herşey...

başım ağrıyor. kan şekerim düştü sanırım. bir şeyler yedim ama hâlâ ağrıyor. ilaç da içtim.

uykum var. bir sürü de işim var.

ağlamak istiyorum.
:KK43:

valla ben üzülemem yeteri kadar üzüldüm. artık o üzülsün diyorum ve dedim şincikkkkkkkkkkk hiç umrum değil....
gelsin yeni aşklar arkadaşlar yeni hayat :KK16::KK16::KK16::KK16::103::121::125::124::122::128::131:

Şu an zamanım yok ama hikayemi anlatmak istiyorum sizlere. Aslında başlık açmayı düşünüyordum ama, bilmiyorum belki sadece burada paylaşırım. Ben nikaha 23 gün kala ayrıldım. Gelinliğimi diktirmiştim, evi tutmuştuk, beyaz eşyalar vs alınmıştı. Sadece 23 gün vardı ama olmadı. Bir kaç ay sonra tekrar barıştık biz ve tekrar nikah işlemlerini yaptık. Sağlık raporu vs, onları halledip nikah dairesine 100 metre kala tekrar ayrıldık. Şimdi onun evlenmiş olması mı canımı acıtan, 7 yılımı verdiğim adamın bana 7 yılda gelinlik giydiremeyipte, bir kaç ayda bir başkasına giydirmiş olması bilemiyorum. Onun için herşeyimi değiştirdim, çalıştırmadı, evden dışarı çıkmamı istemedi, kıyafetlerime kadar herşeyime karıştı. Hepsini kabul ettim, çünkü sevdim. Şimdi aradan bunca zaman geçmesine rağmen, hayatıma birilerini almaya da çalıştım, denedim ama hep sorunlar oldu. Onun evlenmiş olmasını mı sindiremiyorum bilemiyorum. Evlendiğini yılbaşında öğrendim ben, fotoğraflarını gördüm. Belki biraz daha zaman mı gerekli ki acımın dinmesi için?

Hepimiz birşeyleri sonlandırdık ve şimdi burdayız.
Soulmate bende 1,5 ay önce nişanlımdan ayrıldım. Şuan çok iyiym şükür.
İlk haftalarr içim çok sıkılıyordu.
Hepp YaSABIRR Rabbim diye diye
şuan iyiyim.
İlişki içerisinde çok yıprandım çünkü ve çok yoruldum.
Şuanda en azından gelecek umudum varr.
Senin için de bu böylee.
Yeni başlangıç zamanıdırr artık.

Son düzenleme:
Şu an zamanım yok ama hikayemi anlatmak istiyorum sizlere. Aslında başlık açmayı düşünüyordum ama, bilmiyorum belki sadece burada paylaşırım. Ben nikaha 23 gün kala ayrıldım. Gelinliğimi diktirmiştim, evi tutmuştuk, beyaz eşyalar vs alınmıştı. Sadece 23 gün vardı ama olmadı. Bir kaç ay sonra tekrar barıştık biz ve tekrar nikah işlemlerini yaptık. Sağlık raporu vs, onları halledip nikah dairesine 100 metre kala tekrar ayrıldık. Şimdi onun evlenmiş olması mı canımı acıtan, 7 yılımı verdiğim adamın bana 7 yılda gelinlik giydiremeyipte, bir kaç ayda bir başkasına giydirmiş olması bilemiyorum. Onun için herşeyimi değiştirdim, çalıştırmadı, evden dışarı çıkmamı istemedi, kıyafetlerime kadar herşeyime karıştı. Hepsini kabul ettim, çünkü sevdim. Şimdi aradan bunca zaman geçmesine rağmen, hayatıma birilerini almaya da çalıştım, denedim ama hep sorunlar oldu. Onun evlenmiş olmasını mı sindiremiyorum bilemiyorum. Evlendiğini yılbaşında öğrendim ben, fotoğraflarını gördüm. Belki biraz daha zaman mı gerekli ki acımın dinmesi için?

şahsi fikrim; en büyük hatayı her idtediğini yapmakla yapmışsın. tecrübel ile sabit. verdikçe ister karşındaki bu durumda.
olmamış zorlamışsın illa olsun diye. buda seni daha çok yıpratmıştır. bazen olmuyorsa olmuyordur zorlamıcaksın.
evlenmesine gelince; bazen insanların hayatında en güzel dedikleri şey onların hayatına zindana çevirir. (tecrübeyle sabit, evlenirken havalarda uçan ben, çok geçmeden cehennemde yandığını hissettim ruhumun. kavrulana kadar yandı ruhum) onun evliliğinin onun cezası olmadığını bilemezsin.
acına gelince acı kalır yüreğinin hep bir köşesinde ama asla aynı tazeliği ile değil. kendi o fırsatı verirsen geçer. hayatta kimse unutulmaz değil.
üzül ama sonra topla kendini

Patsy senin dediklerini ilk ayrıldığımda yaşadım ben zaten. Ağladım, üzüldüm, ağzıma tek lokma yemek girmedi o zamanlar, 12 kilo verdim.Dışarı çıkmadım, kimseyle konuşmadım, sadece ağladım. Zamanla alıştım, ayrıldık biz diye. Sonra tekrar barıştık, tekrar aynı şeyler. Şimdi evlendiğini öğrendim ve yine aynı şeyler. Sürekli tekrarlanmasından yoruldum. En çok beni üzen de beni sevmesine rağmen ailesinin saçmalıklarını görmezden gelememesi oldu. Benden öyle bir ah aldılar ki, ne söylesem anlatamam.

şahsi fikrim; en büyük hatayı her idtediğini yapmakla yapmışsın. tecrübel ile sabit. verdikçe ister karşındaki bu durumda.
olmamış zorlamışsın illa olsun diye. buda seni daha çok yıpratmıştır. bazen olmuyorsa olmuyordur zorlamıcaksın.
evlenmesine gelince; bazen insanların hayatında en güzel dedikleri şey onların hayatına zindana çevirir. (tecrübeyle sabit, evlenirken havalarda uçan ben, çok geçmeden cehennemde yandığını hissettim ruhumun. kavrulana kadar yandı ruhum) onun evliliğinin onun cezası olmadığını bilemezsin.
acına gelince acı kalır yüreğinin hep bir köşesinde ama asla aynı tazeliği ile değil. kendi o fırsatı verirsen geçer. hayatta kimse unutulmaz değil.

Evet bende katılıyorum.
Kendimizden çok taviz vermememiz gerekiyor.
Çünkü yaranamıyorsun ne yaparsan yap.
O yüzden bundan sonra bize ders olsun.
Soulmate canım herşey düzelicektir senin için. Çivi çiviyi söküyor.
Umarın karşına seni sahiplenen, iyi bir adam çıkar. Sevgi dolu biri...
İşte o zaman herşey çok daha iyi olucak.

Evet, insan sevince aptallaşıyo işte. Ben hiç zorlamadım işte, o hep zorladı. Olmuyo dedim çoğu kez ayrılalım. Karşıma çıkıp gözlerine bakınca barışma isteğini hep kabul ettim. Keşke bu kadar uzun sürmeseydi, belki daha kolay geçerdi. Asla inanmazdım evleneceğine. Biz ayrıldık, o sıralar ıssız adam filmi çıkmıştı. Görüşmeye başlayınca tekrar, o filme gittik beraber. Bana dedi ki ayrıldığımızda böyle olmaktan korkuyodum en çok. Bazen hala inanamıyorum bunları yaşayan ben miyim diye.

Sizin de canınızı sıkmak istemiyorum kızlar, umarım en kısa zamanda tüm umutsuzlukları üzerimizden atarız. :)

tuğçecan nasılsın? değişiklik varmı ?

İyiyim canım sen nasılsın?
Herşey yolunda canımm çok şükür.
Değişiklik derken nişanlımdan kesin olarak ayrıldım biliyorsun. Ve geri dönüşüm ona olamaz bu saatten sonra.
Çünkü hayatımı karartan insnalardan uzak durmaya çalışıyorum artık.

X