- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.061
selam tuğçe ne oldu ki ne????????? bana da söyle..
Bilmem ki kızz ne olmuş kii. Dün dolunaydan dolayı biraz sıkıntılıydım sabaj ama şimdi iyiyim. :)
:44::44::44::44::44: aa noldu ya
Arkadaşın gözü seyiriyormuş sürekli canım.
Sen nasılsın? Ne yapıyorsun?
ipek selam sen nasılsın :)
şincik şöyle oluyor:
1- arkadaşına söyle sağ gözü seğiriyosa bi yere gidicek sol gözü seğiriyosa biri gelecek. gözünün seğirmesini duruncaya kadar boş kaldıkça selatu selam getirsin hayır olsun gelende giden de canım :) ( ALLAHÜMME SALLİ ÂLÂ SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ÂLÂ SEYYİDİNA MUHAMMED)
2- iş yerinde sinir bi ikili var. bayağı bi problemler yaşadık. tam kurtuldum sanıyordum ki yeniden sarmaya başladılar. lahavlelerdeyim anlayacağın..
3- canım sıkkın ki onu hiç sorma. ne iş ne dolunay hiçbişey umrumda değil vesselam
şimdi sormayamıydım ya la? dediğini duyar gibiyim..:)
az önce herkes buradaydı nereye kayboldular ki :44:
Teşekkür ederim canım çalışiyorum her zamanki gibi. sen nasılsin?
lahavle ve la kuvvete illa billahi aliyyül âzim..Olsun canım sıkıntılı gününde olabilir normal :)
Allah sabır versin diyorum ben de sana. La havleye devamm...
belli belli :)Herkes bugün yoğun çalışıyor demekki canım. :)
aynen sadece çalışıyoruz kızım ya
valla çok özeniyorum şu çalışma arasında sevgilisi arayanlara
bi bakıyosun yenilenip güne yeniden başlıyolar sankigüzel olsa gerek
Senin de olucak inşallah bir gün canım. Kafana uyan, seni mutlu edicek biri.
aynen sadece çalışıyoruz kızım ya
valla çok özeniyorum şu çalışma arasında sevgilisi arayanlara
bi bakıyosun yenilenip güne yeniden başlıyolar sankigüzel olsa gerek
Senin de olucak inşallah bir gün canım. Kafana uyan, seni mutlu edicek biri.
Kızz dur kafam karıştı sen evlencektin demi :)
ay ne gördü bilmiyorum ama yatağı zıplattığımızı söyledi eğer birşey görseydi söylerdi cadı
e ben hep öyleyim:44::44::44: üstelik bide namaza uyanıyorumkıslar iyi akşamlar hafta içi akşamları gardım düşüyor ya( sabahın 6 sında kalkmak cidden yormaya başladı.. üstüne bide gece 12 civarı yatınca hepten uyur gezer oldum.. bazen diyorum evleneyim işi bırakıyım istediğim saatte kalkayım :))) coğu zaman işe giderken bunu hep düşünürüm:))
anlayana bacım anlayanaaayatak, zıplatmak daha ne söylesin kızcağız
daha rahat bir iş bulacaksın canım
gerçi öyle iş varda bizmi kabul etmiyomuyuz diyeceksin sende haklısın
en iyisi zengin koca ve boy boy bebe
ben anlamadım valla
kocayamı kactılar yoksam
benim yerime de öl özeldeyizde çok meşgülüm ölemem şimdi birden:) ay değildir inşallah valla komplekse girerimoyooyoy sende benim gibi sırtını dayamışsın devlet babaya
gel keyfim gel
bi de öğretmensen düşer ölürüm şimdi
ya duş alma sadece madem tövbe edicen bi gusl abdeste niyetlen de tam olsunDün azdık azdık
bugün duj alıp tövbe ediyoruz
Ben oyuncak ayımla yatıyorum valla senelerdir. :)
yok yahu nerdeeeeee bendeki baktığım bana bakmıyor bana bakan hiç açmıyor durumuSenin de olucak inşallah bir gün canım. Kafana uyan, seni mutlu edicek biri.
Kızz dur kafam karıştı sen evlencektin demi :)
Cıks o ben diilim:)
yok yahu nerdeeeeee bendeki baktığım bana bakmıyor bana bakan hiç açmıyor durumu
Kızz bir evlencek arkadaş vardı kimdi o acabaa? karıştırdım.
Bakan olur canım neden olmasınn.
Sen de beğenirsin bir gün.
Kahvee saati kızlarr...
Gerçi kimseler yok ama olsun.
Tuğçe Melek, afiyet olsun. İş yerindeyim. İşler bitmedi daha! Ben de mi bir kahve yapsam ne yapsam?:26:
şimdi yaptım kahve... kremalı yaptım. normalde kremasız içerim.Sağol canım...
Ben sütlü nescafe içiyorum.
Hem yorgunluğunu alır hem de zindeleşmeni sağlar kafeinden dolayı.
ha illa açık açık konuşsun istiyosunçok cesursuuun çook o görmüştürde anlamlandıramamıştır. yakında ne olduğunu öğrendiğinde anıları depreşirseeee...:)
yani sen bu anıya bi kaçyıl içinde yeniden hazırlıklı ol " hani var yaaaaaa" diyen bi kıkırdamayla karşına geçebilir :)
yok canım açık açık konuşmasın zaten yerin dibine soktu hep kocamın yüzünden çocukların diline düştük.sanırım anlamadı şimdi okula gidiyor anlasaydı hiç utanmadan ortaya çıkarırdı herşeyi