- 15 Ekim 2012
- 737
- 258
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.121
Merhaba herkese. Bugün mutsuz bir başlangıç oldu benim için. Rüyamda eski nişanlımı gördüm, oğlum olmuştu ondan ve aynı ona benziyordu. Fakat biz beraber değilmişiz ama görünce tekrar birbirimizi sevdiğimizi hatırlayıp sevgili gibi bişey oluyoruz. Annesini gördüm, bizi ayıranların en başında o gelir. Oğlum ondaydı ilk önce, sonra ben alıyorum kucağıma. Diyorum aynı babası. Böyle bir rüya gördüm. Ve güne mutsuz başlamama sebep oldu. O bir kaç ay önce evlenmiş, ben bildiğiniz üzere evli falan değilim.
Bazen yıllar sonra onunla tekrar buluşucakmışım gibi geliyor. Her zaman onun benim kaderim olduğuna inanırdım. Bilmiyorum niye böyle düşünüyorum şu an ama, mutlu değilim. İçimde çok büyük bir ah var onlara karşı. İnşallah bende bir gün mutlu olurum. Bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.
Şu an zamanım yok ama hikayemi anlatmak istiyorum sizlere. Aslında başlık açmayı düşünüyordum ama, bilmiyorum belki sadece burada paylaşırım. Ben nikaha 23 gün kala ayrıldım. Gelinliğimi diktirmiştim, evi tutmuştuk, beyaz eşyalar vs alınmıştı. Sadece 23 gün vardı ama olmadı. Bir kaç ay sonra tekrar barıştık biz ve tekrar nikah işlemlerini yaptık. Sağlık raporu vs, onları halledip nikah dairesine 100 metre kala tekrar ayrıldık. Şimdi onun evlenmiş olması mı canımı acıtan, 7 yılımı verdiğim adamın bana 7 yılda gelinlik giydiremeyipte, bir kaç ayda bir başkasına giydirmiş olması bilemiyorum. Onun için herşeyimi değiştirdim, çalıştırmadı, evden dışarı çıkmamı istemedi, kıyafetlerime kadar herşeyime karıştı. Hepsini kabul ettim, çünkü sevdim. Şimdi aradan bunca zaman geçmesine rağmen, hayatıma birilerini almaya da çalıştım, denedim ama hep sorunlar oldu. Onun evlenmiş olmasını mı sindiremiyorum bilemiyorum. Evlendiğini yılbaşında öğrendim ben, fotoğraflarını gördüm. Belki biraz daha zaman mı gerekli ki acımın dinmesi için?
şahsi fikrim; en büyük hatayı her idtediğini yapmakla yapmışsın. tecrübel ile sabit. verdikçe ister karşındaki bu durumda.
olmamış zorlamışsın illa olsun diye. buda seni daha çok yıpratmıştır. bazen olmuyorsa olmuyordur zorlamıcaksın.
evlenmesine gelince; bazen insanların hayatında en güzel dedikleri şey onların hayatına zindana çevirir. (tecrübeyle sabit, evlenirken havalarda uçan ben, çok geçmeden cehennemde yandığını hissettim ruhumun. kavrulana kadar yandı ruhum) onun evliliğinin onun cezası olmadığını bilemezsin.
acına gelince acı kalır yüreğinin hep bir köşesinde ama asla aynı tazeliği ile değil. kendi o fırsatı verirsen geçer. hayatta kimse unutulmaz değil.
üzül ama sonra topla kendini
şahsi fikrim; en büyük hatayı her idtediğini yapmakla yapmışsın. tecrübel ile sabit. verdikçe ister karşındaki bu durumda.
olmamış zorlamışsın illa olsun diye. buda seni daha çok yıpratmıştır. bazen olmuyorsa olmuyordur zorlamıcaksın.
evlenmesine gelince; bazen insanların hayatında en güzel dedikleri şey onların hayatına zindana çevirir. (tecrübeyle sabit, evlenirken havalarda uçan ben, çok geçmeden cehennemde yandığını hissettim ruhumun. kavrulana kadar yandı ruhum) onun evliliğinin onun cezası olmadığını bilemezsin.
acına gelince acı kalır yüreğinin hep bir köşesinde ama asla aynı tazeliği ile değil. kendi o fırsatı verirsen geçer. hayatta kimse unutulmaz değil.
üzül ama sonra topla kendini
tuğçecan nasılsın? değişiklik varmı ?
herkese iyi akşamlar..mesailer bitmiştir..dinlenme ve keyif zamanı:)