30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Rica ederim, teşekkür edecek bir şey yok. Elbette ara ve ben diliyle kendini anlat. Veee , karşındaki suçlama ya da saldırı yaparsa "sakın" kendini savunma ya da sen de ona aynı şekilde karşılık verme. O seni suçdarsa eğer, o suçladıkça sen kendi hiselerine vurgu yap.
Ben üzülüyorum, ben sinirleniyorum, ben kendimi kötü hissediyorum gibi.. sen diliyle cümle kurmamaya , karşındaki ne derse desin savunma yapmamaya ya da saldırmamaya çalış, mümkün olduğunca kısa kes ve huzurla yatıp uyu :KK66:

aradım açmadı..ben de msjla içimdeki her şeyi ben dili kullanarak msjla gönderdim..inş cvp gelmez..bunu bile istemiyorum..inşirahlar diliyorum kalbime..saol canım mariam:))

turkuaz mail yok hala.

cok yorgunum yatıyorum,saat 00.00 ı gecmişken, gece daha yeni başlayacakken:KK1:

aradı,onuştuk ve halloldu die umuyorum :))her şey gönlümüzce olsun,kalbimiz huzurla dolsun:)huzur gibisi yok..

Açık ve net söylediysen görüşmek istemediğini, hallolmuştur merak etme.
Kendini iyi ve huzurlu hissetmene çok sevindim tatlım. Hadi biz de yatalım. Sen yarı yıl tatilindesin gerçi..
Benim yarın iş var :KK43:((

Açık ve net söylediysen görüşmek istemediğini, hallolmuştur merak etme.
Kendini iyi ve huzurlu hissetmene çok sevindim tatlım. Hadi biz de yatalım. Sen yarı yıl tatilindesin gerçi..
Benim yarın iş var :KK43:((

haklısın siz sabah erkencisiniz..ben de yatıp düşünmekten kurtulayım :)iyi geceler canım..şimdiden iyi çalışmalar ve güzel bi gün diliyorum..

Hepinize iyi geceler kızlar. :KK3:
Tuğçem o kadar bekledim yine denk gelemedik seninle.
Sıkıntın en kısa zamanda bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde geçer umarım.
Bütün iyi dileklerim seninle. Hem çok yakında evlendireceğiz seni bak. Öpüyorum canım :KK16:

Hepinize iyi geceler kızlar. :KK3:
Tuğçem o kadar bekledim yine denk gelemedik seninle.
Sıkıntın en kısa zamanda bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde geçer umarım.
Bütün iyi dileklerim seninle. Hem çok yakında evlendireceğiz seni bak. Öpüyorum canım :KK16:

Evet canım denk gelemedik. İşim vardı benim de.
İnşallah canım geçsin gitsin uçsunn...
Sağol canımm...
Herşey iyi olsun bizler için. Öptümm...:KK16:

kıslar iyi akşamlar hafta içi akşamları gardım düşüyor ya:KK43:( sabahın 6 sında kalkmak cidden yormaya başladı.. üstüne bide gece 12 civarı yatınca hepten uyur gezer oldum.. bazen diyorum evleneyim işi bırakıyım istediğim saatte kalkayım :))) coğu zaman işe giderken bunu hep düşünürüm:))
Memur değil misin ama? nasıl bırakacaksın ki? :KK43:

G Ü N A Y D I N!
Nasılsınız kız arkadaşlarım. :KK16:

Evet canım denk gelemedik. İşim vardı benim de.
İnşallah canım geçsin gitsin uçsunn...
Sağol canımm...
Herşey iyi olsun bizler için. Öptümm...:KK16:

selam tuğçe ne oldu ki ne????????? bana da söyle..

Stres yoksa göz bozukluğuyla ilgili birşey olabilir canım.
Yada göz yorgunluğu.

:44::44::44::44::44: aa noldu ya

kızlarrrrrrrrrrrrr ne habersiniz?:..

nolsun kardeş bildiğin gibi işte bekarlıktan hallice:)

X