- Konu Sahibi Mahpeykersultan
-
Ne şuursuz bir yorum30 sadece bir sayı. sizleri üzen şey; toplumun onu sayı yerine sosyal bir baskı aracı olarak kullanması. hamileliği düşünürsek 35'e kadar yolunuz var. 5 senede bir ton insanla tanışırsınız.
35'ten sonra doğurulmuyor demek ki!Ne şuursuz bir yorum
senin gibiNe şuursuz bir yorum
Neden 35'ten sonra doğurulmuyor mu?
30 sadece bir sayı. sizleri üzen şey; toplumun onu sayı yerine sosyal bir baskı aracı olarak kullanması. hamileliği düşünürsek 35'e kadar yolunuz var. 5 senede bir ton insanla tanışırsınız.
35'ten sonra doğurulmuyor demek ki!
Ne yapalım bizde 35'ten sonra doğurmayız.
40-45'te doğuranlar da kadın değil zaten.
30 sadece bir sayı. sizleri üzen şey; toplumun onu sayı yerine sosyal bir baskı aracı olarak kullanması. hamileliği düşünürsek 35'e kadar yolunuz var. 5 senede bir ton insanla tanışırsınız.
önce mesajı anla sonra yorum yap.
35 ten sonra doğurulmuyor diye birşey demiş miyim?
Ben SİZ diye hitap ederken siz kendinizde nasıl bir hak gördünüz de sen dediniz çok merak ettim.
35'e kadar yolu var demek Türkçe'de ne anlama geliyor acaba?
Malum cahilim de bir bilgilendirseniz.
"35'e kadar yolu var" cumlesi sig olmakla birlikte toplumsal baskinin bir diger sekli. Kulturlu (!) arkadasimizin bunun farkinda olmamasi ne garip!
Ben de 30 yasinda evlendim ve artik evliliyi dusunmediyim bir anda.O adam oyle bir zaman cikiyor ki karsina hesapsiz kitapsiz.boyle umutsuz yazma 30 yas kadinin en guzel ve en verimli zamani.insanlari bos ver ben evde kalmisdim bile insanlara gore amma simdi iyike beklemisim dediyim bir insanlayim.Merhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..
Erkek uye misiniz?
ne alaka?
hayır erkek olsam bu kadar kadının olduğu yerde tutup bu konulara yazmam değil mi en azından asılırım 3-5 kişiye ya tutarsa diye.. :))
Feminenlik sezemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?