- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi Mahpeykersultan
-
30 yaşımın ortasında evlendim. hatta şöyle söyleyeyim. tanıştım 3,5 ayda sözlendim 1 sene içinde evlendim. 6 aylık evliyim.ç ben bile şaşırdım bu hıza ama Allah a binlerce kez şükürler olsun çok mutluyum. bu işler nasip. he bana kalsa ben hala evlenmezdim de eşim ikna etti beni. baya uğraştı.Merhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..
Yaşamdaki amacınız evlenmek mi???Merhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..
Ay bugun gorumcemdn ikinci defa bahsediyorum ama dayanamiycam konuscam :)yaşınızda ve hala bekar olan o kadar çok arkadaşım var ki, benim çevremde hatta o yaşta evliler azınlıkta.
bence çevrenizden kaynaklı biraz bu düşünceleriniz.
biraz kafayı dağıtın, gezin tozun kendinize gelirsiniz diye düşünüyorum.
hayırlı bir evlilik yapmanızı dilerim, zira bu dönemde evlilik zor iş.
bazı türdeki evlilikleri görünce insan bekarlık sultanlıktır diyor.
Cübbeli Ahmet Hoca'yı sevmem ama adam diyor ki; Benim için dua et diyorsun, etmesine ederim de, ''Kendisi nerede?'' diye sorarsa; ne diyeyim?" Aracıya gerek yok. O'dan başka isteyecek kapımız yok. Bol bol dua edeceğiz, hayırlı kapılar açılsın diye. Bu arada ben de 29 yaşındayım. Hala bekarımBana çok dua eder misiniz? Allah şimdiden sizi de dualariz hurmetine feraha kavustursun..
bu nasıl bir iftiradır kiminle ne atışmam olmuş benim.???
herkes gibi fikirlerimizi anlatıyoruz sizin işinize gelmiyorsa anlattıklarım suç benim mi?
önüne gelene kulp bulup tersleyen kızlar gelip buralarda dert yanıyor sonra herkes sanki prenslerle evleniyormuş gibi. evlenmek istiyorsan uygun bir adayı daha yakından tanımaya çalışıp için ısındıktan sonra evlenirsin yok o öyleydi yok bu böyleydi diye mükemmeli ararsan bu durumuna şaşmamak lazım. sanki tut önüne gelen birini evlenm demişim diye tepki verilmesin.
erkek işte 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı neyi arıyorsunuz ki?
3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı değil maalesef.
Dünya iyisi, anlayışlı adamlar var diğer tarafta da dediğim dedik abuk subuk adamlar var.
Bdv'de onlarca konu okuyoruz.Hayretler içerisinde.
o dünya iyisi, anlayışlı adamlara aşık olunmuyor pek nedense.
yoksa bir kısım hariç kimse kocam beni dövsün sövsün diye evlenmez. dediğim, iyi araştırmak ve tanımakla alakalı ama genelde bir iki buluşma sonrası ısınamadım deyip vazgeçiliyor. e o şekilde nereye kadar?
evliyim çocukluyum yaşım 29 daha girmeden sendromuna ben bile girdim rahat ol bu sendrom kaçınılmazMerhaba..
Merhaba..
Konumuz iyi adamlara aşık olunup olunmaması değil yalnız.
3 aşağı 5 yukarı aynı demişsiniz ona istinaden dedim.
Arkadaşlıklarda bile ısınamadığız insanlarla görüşmeyi sürdürmediğimize göre gönül ilişkilerinde de normal değil mi?
2 buluşmada ısınamıyorsan gerisinde de olmuyor zaten.
ısınamıyorum diyorsa da o zaman ağlamayacak. hayat bu geçiyor ona ısınamadım buna ısınamadım ee erkekler de sıraya girmiyor sonuçta. dediğim tanımak için çaba sarfetmek.. önce beğenmeyip sonradan aşık olan insanlar da var.
Allah baska dert vermesin :))) ya sacmalamayin, bu isler guzellikle cirkinlikle yasla alakali degil. Ha parayla alakali kesinlikle o ayri mevzu.Merhaba..
Neden 35'ten sonra doğurulmuyor mu?30 sadece bir sayı. sizleri üzen şey; toplumun onu sayı yerine sosyal bir baskı aracı olarak kullanması. hamileliği düşünürsek 35'e kadar yolunuz var. 5 senede bir ton insanla tanışırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?