• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş sendromu:(

  • Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de 27 yasindayim ve 30 yas sendromunu yasamaya basladim sanirim cok karamsarim cunku.ogretmenim sosyal cevrem de var bakimli da sayilirim ama kısmet herseyden onemli.black swan in dedigi gibi insan evlenen arkadslarini gorunce oylesine imreniyoki...inanin cok kafaya takip ustune dustugunuzde daha cok olmuyo sanki...ne diyelim bu sendromun esigindeki gercekten evlenmek isteyen herkese Rabbim hayirli kismetler versin :)
 
Ben 34 yaşımdayım, evleneceğim kişi ile 1,5 sene evel tanıştım. O hayatıma girene dek evlilikten öyle ümidi kesmiştim ki, ben bundan sonra heralde yaşlılığımda bir mantık evliliği yaparım diye düşünüyordum. Ve bu düşünce ile kenara bir kuruş bile biriktirmedim o piskolojik bozuklukla har vurdum harman savurdum, hayatımda bana değer veren biri yok ben de kendimi şımartırım diyerek.

Ama ne oldu ? Hiç ummadığım anda geldi. Siz de bozmayın moralinizi.

Hem şimdinin 30'lu yaşları artık 20'ler. Annem de 33 yaşında evlenmiş, şu an 67 yaşında ama maşallah genç kız gibidir.

Hiç üzülüp umudunuzu karartmayın.
 
evlenmek çok büyük bir mesele değil
erkekler de olmazsa olmaz değil
çok da matah bişey değiller
boşu boşuna kendinizi üzmeyin bayanlar
 
Ben de 27 yasindayim ve 30 yas sendromunu yasamaya basladim sanirim cok karamsarim cunku.ogretmenim sosyal cevrem de var bakimli da sayilirim ama kısmet herseyden onemli.black swan in dedigi gibi insan evlenen arkadslarini gorunce oylesine imreniyoki...inanin cok kafaya takip ustune dustugunuzde daha cok olmuyo sanki...ne diyelim bu sendromun esigindeki gercekten evlenmek isteyen herkese Rabbim hayirli kismetler versin :)

kendimi gördüm sizde birden :) bende 26 yaşındayım...sevgiliyi geçtim aday aday adayı bile yok...ama ben şikayetçi değilim halimden hatta çok hoşuma gidiyor şu anki özgürlüğüm...ama ilerde başımı ağrıtacak biliyorum :)

hayırlısı yaw:)
 
Ben bu "erkekler de matah değil" düşüncesine katılmıyorum. Günümüz ilişkilerinde erkekler ne kadar matah değilse kadınlar da değil! Öyle çok görüyorum ki eşini aldatıp maceraya atılan kadınlar... Eğer bir bozulma varsa kadın-erkek ilişkilerinde bu iki tarafın da hatasıdır.
 
Sitenin portalında bir yazı yayınlanmış okumanı tavsiye ederim:34:
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/iliskiler/kadinlar-nasil-evlenmeye-karar-verir-52548.html

Benim de 30 olmama birkaç sene var, arkadaşlarımın yarısı evli diyebilirim , yaşça benden küçük olanlar bile... Çocukları da var ama ben onlar evlendi diye off ben tek kaldım gibi bir psikolojiye girmiyorum hatta henüz evlilik için erken diye bile düşünüyorum. Şu an etrafımda evlen artık hadi yaşın geldi diyenlere de ben halimden memnunum evlenmeyi henüz düşünmüyorum deyip geçiyorum tabii bu işler nasip kısmet işi, belki yakın zamanda karşıma biri çıkar ve evlenme kararı alırım bilemeyiz ki... Ama kafayı taktıkça korktuğun başına geliyor ve istediklerinin olması daha da uzun zaman alıyor. Bence hayatı akışına bırak, sahip olduklarının tadına varmaya bak:34: Bay doğru elbet karşına çıkacaktır. Sevgiler...:16:
 
eminim sen,ben,biz
yani hala hayatının aşkını arayanlar,aramaktan vazgeçince,tam da umudumuzu kaybettiğimizde bulucaz aşkı:)))))
 
kızlar klişedir ama evlilik kısmet olayıdır..... hiç beklemediğiniz bir anda bulur sizi.... yaşı da kafanıza takmayın özgürlüğün keyfini çıkarın, evlenince ister istemez kısıtlanıyorsunuz... ama evde oturarak da kısmet bulunmaz tabiii, sosyal hayatınız olmalı... önemli olan doğru insanla karşılaşmak.... evlenmek isteyen herkesin kısmeti bol olsunnnnn :)))
 
yaşın çok geç değil . her yaşta insan evlenebilir o yüzden evde kaldı deyimini ben kabul etmiyorum . 50 yaşındada evleniyor kadınlar görmüyor musun olmuyor mu yani . her kafadan bir ses çıkıyor seni anlıyorum . ama kısmet yapılcak birşey yok ..
 
Back
X