• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş çok mu geç sanırım motivasyona ihtiyacım var

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.354
498
37
30 yaşındayım ama ne ara bu yaşa geldim hiç farkında bile değilim. Çocukken veya Ergenken hayaller kurardım. Çok mutlu bir evliliğim olacak, çok başarılı olacağım, çok güzel, çok zengin çok çok çok … artık boşluğu ne şekilde doldurursanız.
Bir baktım 30 olmuşum ve bunların hiç biri olmamış. Etrafıma baktığımda da bu olmamışlık çevremdeki herkes için geçerli sanırım. Bazen diyorum ki her şeye yeniden başlasam. Sonra diyorum ki 30 yaş her şeye yeniden başlamak için geç bir yaş. Boşandıktan sonra da senin hayatın normal seyrinde gidecek işte. O nedenle boşanma sonrasına büyük anlamlar yükleme şimdiden kendini alıştır o zamanların sıradanlığına
Bilmiyorum aranızda şayet varsa yeniden doğuş hikayesi olanlar dinlemek isterim.

30 yaşındayım ama ne ara bu yaşa geldim hiç farkında bile değilim. Çocukken veya Ergenken hayaller kurardım. Çok mutlu bir evliliğim olacak, çok başarılı olacağım, çok güzel, çok zengin çok çok çok … artık boşluğu ne şekilde doldurursanız.
Bir baktım 30 olmuşum ve bunların hiç biri olmamış. Etrafıma baktığımda da bu olmamışlık çevremdeki herkes için geçerli sanırım. Bazen diyorum ki her şeye yeniden başlasam. Sonra diyorum ki 30 yaş her şeye yeniden başlamak için geç bir yaş. Boşandıktan sonra da senin hayatın normal seyrinde gidecek işte. O nedenle boşanma sonrasına büyük anlamlar yükleme şimdiden kendini alıştır o zamanların sıradanlığına
Bilmiyorum aranızda şayet varsa yeniden doğuş hikayesi olanlar dinlemek isterim.
Boşandınız mı

Bugün iyi geçmişse sevdiklerim yanımdaysa çok şey beklemiyorum
Yeniden doğuş olumlu enerji öteki hayat öbür dünya hep fasa fiso
Doğarsın sana sunulanı az çok iyi kötü az buçuk değiştirerek yaşarsın ve ölürsün
Güzellikte zekada eğitimde anlamsız gelir çoğu zaman
Keşke dünyaya geldiğimde bana sorsalardı
İstiyormusun diye cevabım🖕
Birde istemediğim bu hayat için cezalandırılacakmışım🤣
Neyse konu sahibi hayat güzel
Lay lay lom🤣🤣🤣🤣

Neyapmak istediğinize göre değişir tabii ama yeniden başlamak için 30 yaş neden geç olsun? 80 değilsiniz ya

Bunlar tamamen bize dayattıkları şeyler. Oku, iş bul, evlen, çocuk yap vs vs. Kimine göre bunun için doğru yaş 25 kimine göre 45 dir. Bu hayat bize verildi, içimizden geldiği gibi doğru zaman kavramı olmadan yaşamalıyız. Başkalarının doğrusu sadece onları ilgilendirir.

Hayat bu bazen istediğimiz gibi gitmiyor 🤷‍♀️ ama ben şu hayatta her ne yaşarsak yaşayalım hep olumlu pozitif düşünmenin insanı rahatlattigini bazı şeylerin üstesinden geldiğini gördüm...diğer türlü çok daha kötü bir psikolojiye bürünüyor insan....
Mesela ben güneşli bir güne uyanınca camdan başımı dışarı çıkartıp temiz havayı içime çekince , doğada yürüyünce ,kahve ve çikolata yiyince herşeyi unutuyorum bir anlik bile olsa yani kısacası nefes alıyorsak sağlıklı isek herşeyin çaresi var ve yaş konusuna gelince Allah uzun ömür versin yeterki yaslilikta bile canlılık versin ki herşeyi yapabilme gücü bulabilelim kendimizde😉

Son düzenleme:
Çok iyi bir üniversiteden.mezun oldum. Çalışmaya başladı m. Evlendim. Kızım oldu. Bu is bana göre değil dedim ayrıldım. Farklı işlerde çalıştım alanımla alakalı bu arada bu este bana göre değil dedim. Ondanda ayrıldım. Evlilik bana göre değil derken zaman geçti...
İstediğim iş için oturdum çalıştım. Sonra aşık oldum evlendim.
Hayatta hiç çok para istemedim. Hep özgürlük istedim. Çok şükür o hissi çok yoğun yaşıyorum.
30 geç bir yaş değil. Asla değil.
Eşimde isimde 30dan sonra istediğim gibi oldu

Daha yedi aylık evliymişsiniz ve bir önceki mesajlara bakayım deyince direkt şunları gördüm:

Screenshot_20220427-234805_Kiwi Browser.jpg

Screenshot_20220427-234916_Kiwi Browser.jpg

Bunun yaşla falan alakası yok, 18 yaşında da olsanız 80 yaşında da olsanız böyle bir adamı hayatınızdan çıkarmanız gerekir. Çok yakın bir zamanda evlenmişsiniz, yapılan hata da çok taze yani, bence en kısa zamanda kendinize gelmeniz ve hatalarınızdan ders çıkarmanız lazım.

Esas sorunuza da cevap vereyim, 30 objektif olarak genç bir yaş.

Başarılı, güzel, zengin vs olmanız sizinle alakalı şeyler evlilik ise iki kişilik. Karşınızdaki iyi çıkmazsa ya da siz bile bile lades derseniz yapacak bir şey yok. Onu geride bırakıp başarılır güzel olmaya devam edersiniz.
Tek bir yenilgide havlu atmayın yani bağımsız şeyler bunlar çünkü.

Yaşantımız sayıların ötesinde,30 yaş neden geç olsun aksine daha başındasınız hayatın neyi değiştirmek istiyorsanız yapın eş olur iş olur,Karpuzu kestin baktın ki kabak yine de yiyecek misin 😁

Merhaba sorun ne biliyor musunuz? Hep çok çok çok, en en en dememiz. Bu esas kız sendromunu bize dizilerler, filmlerle yüklediler. 30 yaşınıza kadar bir sürü güzel gününüz olmuştur ama hep bir eksiklik duygusu.
35 yaşındayım.Buraya kadar nasıl geldiğimi bilmiyorum ama sizin çok mu geç dediğiniz yaşta ben; tekrar üniversite okudum, yıllarca çalıştığım mesleğimi değiştirdim, bir evlat doğurdum. Muhtemelen en güzel göründüğüm, en başarılı olduğum ya da başka bir şeyde en en olduğum filan yok. Hatta bugün baktım da yanlarım çıkmış, pörsümüşüm, çatlak içindeyim. En az 5 kilo fazlam var ve dip boyam gelmiş ama minik başarılarım var. Sizinde benim gibi minik minik başarılarınız var. Yürümeyen bir evliliği bitirmeye cesaret etmişsiniz bir kere. Bu hayatınızı yoluna koymak için koca bir adım değilde nedir? Ülkemizde pek çok kadının cesaret edemediği bir adımı atmışsınız kendinizi bunun için bile sevmeli ve kutlamalısınız.

24 yaşındayken 30'un yaşlı olduğunu düşünen 30'a gelince de kefen bakmaya başlar doğal olarak. Çok şükür hiç böyle tuhaf fikirlerim olmadı, 18 yaşındayken de 30 genç bir yaş gibi geliyordu çünkü objektif olarak öyle.

Eki Görüntüle 3057255
aa iyi yakalamışsınn.geçen de bir üyeyi ben avukatım diye korkutmuştu köpekler konusunda.o da mı yalan yani?umarım değildir

aa iyi yakalamışsınn.geçen de bir üyeyi ben avukatım diye korkutmuştu köpekler konusunda.o da mı yalan yani?umarım değildir
Valla yalanını yakalamadım, o kadar detaylı bakmadım. Bunu 2016'da yazmış, tesadüfen gördüm. Köpek olayını ya da avukatlığı bilmiyorum.

Avukatsa o zaman evlendiği kişinin yanlışlarını da burdaki diğer üyelerden daha iyi görüp tahlil etmesi gerekir.

Back
X