- 5 Ekim 2020
- 13.267
- 35.351
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten kendimi geliştiriyorum ama seneye 2. üniversite hazırlanmak için yeniden sınava hazırlanıyorum. 2,5 dil biliyorum japoncayı geliştirmeye çalışıyorum.Şu an 22 yaşında mısınız ? Şu an önceliklerinizin okul, eğitim, iş, kendinizi geliştirme olması gerekmez mi ?
Ben 30 yaşımda evlendim, hiçte pişman değilim. Size bunu düşündüren nedir acaba?Tabiki çok geç 30 yaşı dolduran bir insanın evlilikle ne ilgisi var? Evlilik çocuklar için çünkü.
nereye ilerliyemem ( sabahtan beri güneşşin altındayım beynime okjisen gitmiyor mvlfldf )Kiz sizde kaygi bozuklugu var gibi belki öleceksin Allah korusun o kadar düsünme derim sen hedefine odaklan böyle ilerlemezsin cok hizlisin
Aöf evlenmeye engel değil ki, örgün eğitim niye düşünmüyorsunuz?4 sene sonra 30-32 olacağım değil 7-8 sene sonra*
4 sene üniversite sonrası 3-4 sene iş falan diye hesapladım.
Şu an sevgilim var ama diyelim ayrıldık falan yani ve şu an öğrencisiyim mantıken mezun olduktan sonra işte çalışma süremde olacak.
şu anki nesil 18-24 yaşlarında evlendiği içinBen 30 yaşımda evlendim, hiçte pişman değilim. Size bunu düşündüren nedir acaba?
seneye 2. üniversite okumak için tekrar yks hazırlanıyorum mezun ol sonra iş çalış para kazan falan 30-32 falan olacamAöf evlenmeye engel değil ki, örgün eğitim niye düşünmüyorsunuz ?
Yok öyle bir şey, evlilik yaşı giderek yükseliyor. Daha da yükselir bu gidişle.şu anki nesil 18-24 yaşlarında evlendiği için
Yav ben ne diyom sen diyon ben zaten kariyer sonrası evlendimde 30-32 diyorum. Sana ya ben hiç çalışmadan evlencem mi dedimHiç evlenmeme, babanızın eşinizin vefat etme, hayatta bir başınıza kalma ihtimallerini düşünüp derslerinize asılın.
canim uzay hava bosluguna ilerleyemezsiNnereye ilerliyemem ( sabahtan beri güneşşin altındayım beynime okjisen gitmiyor mvlfldf )
Birikim ayrı bi konu zaten az çok minik minik birikimim var ama ben kariyerden sonra evlenmeyi düşünüyorumOkurken çalışmalısınız bence birikim yapın gezin gençliğinizi yaşayın. Bu esnada biriyle mutlu olursanız evlenirsiniz de okul engel değil. Önemli olan öncesinde para kazanıp doyasıya gençliği yaşayabilmek
aga becanim uzay hava bosluguna ilerleyemezsiN
seneye 2. üniversite okumak için tekrar yks hazırlanıyorum mezun ol sonra iş çalış para kazan falan 30-32 falan olacam
Çünkü 2 abimde kariyer takıntılı ve ben öyle büyüdüm.Zevklerinize ve beklentilerinize uygun birini bulduğunuzda evlenin. Neden "bilmem neleri halledeyim sonra evlenirim" diye kısıtlıyorsunuz kendinizi? Doğru kişiyi bulana kadar bekleyin, bulunca evlenin. Hayat şartlarınız uygun düşerse işi de okulu da evlilikle beraber yaşayabilirsiniz. Belki evliliği okulun vb bile önüne koyabileceğiniz biri çıkar karşınıza bilemezsiniz.
Ee annen de durum buysa sorduğun sorunun cevabını biliyorsun o zaman. Konu açmana gerek yoktu. Kimse burada sana " oo çok geç, elini çabuk tut. En geç 2 sene içinde evlen." demez .o sırada üniversite sonrası çalışıp 28 yaşında abimi 33 yaşında diğer abim 38 yaşında beni doğuran annem buna güldü. ve emekli olana kadar da çalışmaya devam etti.
tamamda annem kaç kuşak önce evlenmiş.Ee annen de durum buysa sorduğun sorunun cevabını biliyorsun o zaman. Konu açmana gerek yoktu. Kimse burada sana " oo çok geç, elini çabuk tut. En geç 2 sene içinde evlen." demez .
Çünkü 2 abimde kariyer takıntılı ve ben öyle büyüdüm.
Yav ben ne diyom sen diyon ben zaten kariyer sonrası evlendimde 30-32 diyorum. Sana ya ben hiç çalışmadan evlencem mi dedim
Çünkü 2 abimde kariyer takıntılı ve ben öyle büyüdüm.