- 28 Mart 2020
- 6.005
- 23.881
-
- Konu Sahibi alonedark18
nice güzel yaslariniz olsun ozaman :)Bugün doğum günüm ve 40. Yas gunume girdim. Ama ne kirisikligim var, ne de kaz ayaklarım. Bunun yaşla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Genetik kanımca.
Tabiki 18 lik kız gibi de değiliz. Meteor bu gibi olmasak da taş gibi olabiliriz. Yaşlanmayı değil yaş almayı sever, biz kadinlar
ya bu leke tarzı şeyleri gördükçe , görmek istediğim şeyi göremiyorumKadınların en güzel zamanları 30 lu yaşlarıymış . 30 a son 2sabırsızlanıyorum. Her insan özel ve güzeldir. Marifet güzel bakabilmekte. Kendinize haksızlık etmeyin. Zira nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz
Ay eşinin suratı babyface miya bu leke tarzı şeyleri gördükçe , görmek istediğim şeyi göremiyorumsoluk surat içimden diyorum eşimin içi karardimi acaba bu surata baka baka
diyorum ya 30 yaş tribüne girdim sanırım cidden yaAy eşinin suratı babyface miallah aşkına kendine bu kötülüğü yapma
aslında öyle his olarak çoğu zaman bunu hissediyorum ama bı garip psikolojiye girdim...yüzümün rengi ve lekeler yüzünden vücudumu da beğenmez oldum ..Kadınlığını dibine kadar hissedip, hissettireceğin , neyi isteyip neyi istemediğini gayet net söyleyebileceğin dönemindesin.
Yüz rengi , lekeler başka birşeyden dolayı olabilir ki ama. Olumsuz birşeyler mi duyup okudunuz acaba ? Belki de çabuk etkilenen bir yapiya sahipsinizdir.aslında öyle his olarak çoğu zaman bunu hissediyorum ama bı garip psikolojiye girdim...yüzümün rengi ve lekeler yüzünden vücudumu da beğenmez oldum ..
tabiki başka faktörlerden de olabilir ama otuz yaştan sonra daha bı arttı sankiYüz rengi , lekeler başka birşeyden dolayı olabilir ki ama. Olumsuz birşeyler mi duyup okudunuz acaba ? Belki de çabuk etkilenen bir yapiya sahipsinizdir.
Bol bol su için , meyve sebze yemeye , dengeli beslenmeye dikkat edin. İsterseniz birde doktora gidin belirttiğiniz sıkıntılar için. Güzel olduğunuza eminim kendinizi yormayın :)tabiki başka faktörlerden de olabilir ama otuz yaştan sonra daha bı arttı sanki
o dediklerinizi nerede bulabilirim ..ben yüzüme hep ev maskeleri yaptım hiç tonik falan kullanmadım artık zamanı geldi galiba ...yüzüme ağda yapıyorum son zamanlarda onun da mı etkisi oldu acaba ..lazere gidemem pandemiden . ip de sertlestiriyor bence ...evet bende de bir böyle matlık, solgunluk oluyordu simdi sanki yüzüm aydınlandı ve nasıl desem böyle full hd oldubu kremde kızarıklık yara yanık vs leri de tedavi edecek madde var icinde madecassol gibi etken maddesi aynıymıs ben de o yüzden baya sevdim.
peeling bence de guzel ama icinde minik minik tanecik olanlar uzun vadede cilde zarar veriyormus, kızarıklık irritasyon minimal cizikler vs, bir tane bodyshopta var peeling (drops of light likit peeling) onu tavsiye ederim normal jel formunda ve ölü dokuyu ve kiri tamamen arındırıyor. bir de geceleri nem maskesi yapabilirsiniz (misshanın incili maskesini tavsiye ederim) o da bayagı fark ettiriyor cunku cogu zaman cildimiz nemsizlikten sorun cıkarmaya baslıyor
neyse cok konustum aynen konuyu sabote ettim biraz ben dekonu olunca paylasmak istedim bana cok iyi gelen seyleri senelerce ugrastım cunku sorunlu bir cildim yoktu hic ama mükemmel de diildi simdi en azından aynaya bakınca makyajsız beni cok tatmin eden saglıklı bir görüntü oluyor
şu çok içerim canım sebzede yerim meyve ile pek aran yoktu sadece ...sigara ve kahve de etkiliyor olabilirmi ki. ya bide sivilce lekeleri . en çok beni batıran bunlar oldu ...hani top sakal kısmı vaeya erkeklerde burun bıyık ve çene bölgem birsuru sivilce lekesi oldu top sakalli gibi görüyorum kendimi makyajsızBol bol su için , meyve sebze yemeye , dengeli beslenmeye dikkat edin. İsterseniz birde doktora gidin belirttiğiniz sıkıntılar için. Güzel olduğunuza eminim kendinizi yormayın :)
masalah neguzel :)56 yaşında anneanneyim hala kendimi dinç ve zinde hissediyorum.
Kırışıklıklarımlada gayet mutluyum ..
masalah neguzel56 yaşında anneanneyim hala kendimi dinç ve zinde hissediyorum.
Kırışıklıklarımlada gayet mutluyum ..
içinizdeki sesten öperim :) teşekkür ederim.. yüz hatlarim güzeldir çok şükür ama benim sorunum cildimle ...madecassol krem kulkabiyorum izler için ama yok banamisin demiyor34.5tan sesleneyim.ben de
Kilolu olmama rağmen daha 27nin ustune cikamadim o da calisma hayati üniversite falan hesaplayinca 27 diye tahmin ediliyor yoksa 25teyim.hala
28 yasindan beri cilt bakimi yapıyorum kendime ama profesyonel bir cilt bakimi yaptırmadım hiç (yaptirasim geldigi donem de pandemi girdi)
Cildimin leke yapma potansiyeli fazla vucut direncimden dolayi ve daha 18ken de yanak.kismimda kilcal damar catlamasi vardi hatta doktor "büyüyünce makyajla.kapatirsin" demişti şu anda da cok fondoten kapatici kullanan biri degilim
Yas aldıkça kendimle daha barışık olmayı, insanlari daha az önemsemeyi öğrendim
Aynaya baktigimda da "ay ne güzelsin kız " diye kendimi motive edebiliyorum
Kusurlarimla da mutlu olabilmeyi, "sen her halinle güzelsin " diye düşünmeyi öğrendim
Bence çirkin degilsiniz hatta icimden guzel bir kadin oldugunuz hissi geciyor ama siz kendinizdeki olumsuz yönlere o kadar odaklanmışsıniz ki kusurları görmeye meyyalsiniz
Ben ki aileden saci gec beyazlamasi gereken biriyken baya beyazı olan ama yine de boyatmamis bir insanim (sacim gur oldugu icin arada kayniyor)
Şuna katilirim.tabii, yas aldıkça bir yaranın ya da sivilcenin iyilesmesi eskiye oranla.daha gec sürebilir eee insaniz beden yaşlanıyor bir sekilde ama buna da takılıp kendinizi uzmeyin
Bir kadin her haliyle güzeldir
Etkiler canım ya. Hele sigara. Sana şöyle diyeyim babam 30 sene içti bıraktı 5 senedir ay dede gibi oldu adam:) Bırakmayı dene sigarayı. Kahveyi bende çok severim ama onu da abartmamak lazım. Sivilce lekeleri için cildiye ye gitsen bulunur elbet ki çözümü. Sen kafayı çok takmissin ondan sana öyle geliyorda olabilir.şu çok içerim canım sebzede yerim meyve ile pek aran yoktu sadece ...sigara ve kahve de etkiliyor olabilirmi ki. ya bide sivilce lekeleri . en çok beni batıran bunlar oldu ...hani top sakal kısmı vaeya erkeklerde burun bıyık ve çene bölgem birsuru sivilce lekesi oldu top sakalli gibi görüyorum kendimi makyajsız
en kısa zamanda cildiyeye gitmem gerekiyor ..sigara pek içmem ama hiç içmiyor da değilim kahvede iki fincan günde sadece ...inanki kararmış şekilde geri dönüyor sivilceler berbat yaaEtkiler canım ya. Hele sigara. Sana şöyle diyeyim babam 30 sene içti bıraktı 5 senedir ay dede gibi oldu adam:) Bırakmayı dene sigarayı. Kahveyi bende çok severim ama onu da abartmamak lazım. Sivilce lekeleri için cildiye ye gitsen bulunur elbet ki çözümü. Sen kafayı çok takmissin ondan sana öyle geliyorda olabilir.