30 yaş çirkinleşme yaşlanma belirtileri

35ten yazıyorum
Kleopatra gibi kadınım ayol 30lar benden korksun 40lar beklesin ben geliyoreee

nice güzel yaslariniz olsun ozaman :)

ya bu leke tarzı şeyleri gördükçe , görmek istediğim şeyi göremiyorum soluk surat içimden diyorum eşimin içi karardimi acaba bu surata baka baka

Ben 30'um herkes 22 zannediyo. Minyonluk çünkü sağlıklı beslenme ve cilt bakımını rutine oturtmak gerekiyor bir de ruh halin iyiyse kendini iyi hissediyorsun. Bakis acisi da onemli tabi.

Kadınlığını dibine kadar hissedip, hissettireceğin , neyi isteyip neyi istemediğini gayet net söyleyebileceğin dönemindesin.

Kadınlığını dibine kadar hissedip, hissettireceğin , neyi isteyip neyi istemediğini gayet net söyleyebileceğin dönemindesin.
aslında öyle his olarak çoğu zaman bunu hissediyorum ama bı garip psikolojiye girdim...yüzümün rengi ve lekeler yüzünden vücudumu da beğenmez oldum ..

aslında öyle his olarak çoğu zaman bunu hissediyorum ama bı garip psikolojiye girdim...yüzümün rengi ve lekeler yüzünden vücudumu da beğenmez oldum ..
Yüz rengi , lekeler başka birşeyden dolayı olabilir ki ama. Olumsuz birşeyler mi duyup okudunuz acaba ? Belki de çabuk etkilenen bir yapiya sahipsinizdir.

o dediklerinizi nerede bulabilirim ..ben yüzüme hep ev maskeleri yaptım hiç tonik falan kullanmadım artık zamanı geldi galiba ...yüzüme ağda yapıyorum son zamanlarda onun da mı etkisi oldu acaba ..lazere gidemem pandemiden . ip de sertlestiriyor bence ...

Bol bol su için , meyve sebze yemeye , dengeli beslenmeye dikkat edin. İsterseniz birde doktora gidin belirttiğiniz sıkıntılar için. Güzel olduğunuza eminim kendinizi yormayın :)
şu çok içerim canım sebzede yerim meyve ile pek aran yoktu sadece ...sigara ve kahve de etkiliyor olabilirmi ki. ya bide sivilce lekeleri . en çok beni batıran bunlar oldu ...hani top sakal kısmı vaeya erkeklerde burun bıyık ve çene bölgem birsuru sivilce lekesi oldu top sakalli gibi görüyorum kendimi makyajsız

56 yaşında anneanneyim hala kendimi dinç ve zinde hissediyorum.
Kırışıklıklarımlada gayet mutluyum ..
masalah neguzel
içinizdeki sesten öperim :) teşekkür ederim.. yüz hatlarim güzeldir çok şükür ama benim sorunum cildimle ...madecassol krem kulkabiyorum izler için ama yok banamisin demiyor

su içmek ve gece uykusu gerçekten önemli hissiyatınızı da düzeltecektir. Ama şahsen ben de 37 den gün almış bir kadın olarak kendimi her halimle beğeniyorum ve olgun hissetmek güzel bir duygu, kendinizle barışın..deneyimlerim gösteriyor ki bir ton makyaj yapsam porselen gibi olsam da gözlerim soluk baktığında almadığım iltifatı sadece gözlerimin içinin güldüğü keyifli günlerde alıyorum mutluluğunuz sizi güzelleştirir bence :)

Etkiler canım ya. Hele sigara. Sana şöyle diyeyim babam 30 sene içti bıraktı 5 senedir ay dede gibi oldu adam:) Bırakmayı dene sigarayı. Kahveyi bende çok severim ama onu da abartmamak lazım. Sivilce lekeleri için cildiye ye gitsen bulunur elbet ki çözümü. Sen kafayı çok takmissin ondan sana öyle geliyorda olabilir.

33 yasinsayim, pandemi olmasa ufak ufak botoksa baslayacaktim, mimik cizgilerim var, erteliyorum simdilik. Simdiki yasimi 20li yaslarimdan cok daha seviyorum, cunku daha ozgurum.

33 yaşındayım.Kadınlığımın zirvesinde hissediyorum.Çekicilik,albeni,kadınsılık,yüzümdeki hafif kırışıklıklar,az selülitlerim ama dolgun kalçalarım,göğüslerim...Yani saysam çok sayarım.Bakış açısı önemli olan.Bakımı eksik etmem.Ve inanın 30lu yaşların güzelliğini yaşadıkça anlayacaksınız...Kendinize hep güzel bakın ve güzel görün.

en kısa zamanda cildiyeye gitmem gerekiyor ..sigara pek içmem ama hiç içmiyor da değilim kahvede iki fincan günde sadece ...inanki kararmış şekilde geri dönüyor sivilceler berbat yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…