- 29 Ocak 2021
- 2.711
- 5.868
-
- Konu Sahibi alonedark18
Teşekkür ettim cevap için. Ben zaten daha pahalı ürünler kullanıyorum fiyatıyla ilgili değil mesele sanırım, Allah vermeyince olmuyorHiç öyle ayyh ne bebeksi oldum diyeceğim bir cildim olmadı kendimi bildim bileli sorunlu. Olgunlaşmayla birlikte yine çok şükür en iyi çağlarında.
40 degil miydi o ya31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
Büyük oranda genetik bence, annemde de kırışıklık sarkma leke yok.Bunu neye borçlusun
Kadınların en güzel zamanları 30 lu yaşlarıymış . 30 a son 231 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
la roche cicaplast baume tavsiye ederim o da onarıyor ve pürüzsüz yapıyor gercekten, o dediğiniz 500-600 liralıklardan bir sürü krem kullandım en iyisi bu derim tavsiye ederimya çok aman aman bi nemlendirici değil yaa
bephantol reklam da olmasın şimdi
valla trendyolda 100 liraya aldım hani abartı bir rakam değil bu
ya clinique in falan da var mesela sanırım 162 lira mı neydi eminim o da iyidir.
demem o ki ben hep 20-30 liralık yüz nemlendiricisi kullanıyordum markasını vermeyeyim
ama hep bir tık daha pahalı ürünler kullanmak gerekiyormuş bunu anladım.
la roche cicaplast baume tavsiye ederim o da onarıyor ve pürüzsüz yapıyor gercekten, o dediğiniz 500-600 liralıklardan bir sürü krem kullandım en iyisi bu derim tavsiye ederim