30 yaş çirkinleşme yaşlanma belirtileri

42 oldum,benim brbeklerim bile daha 10 aylik ,gayet iyiyim,spor yapiyorum düzgün besleniyorum ,daha botox dolgu bile yaptirmadim,henuz 35 ten fazla gozukmuyorum ,salmayin kendinizi

ya ben sürüyorum mesela bunu sürdüm 2 gün cildim kadife kadife oldu
meğer cildim değil kullandığım ürünler kötüymüş
36 yaşında anlamam iyi oldu
ama 30a kadar ucuz ürünler de idare ediyor :))

Cirkinlesmek mi?
Ben de 31 yasindayim, aksine daha da guzel ve kadinsi hissediyorum kendimi.
Guzellik cirkinlik goreceli ve ruh haline gore bir durumdur.
Mesela moralim bozuksa en ala makyaji da yapsam kendimi o gun begenmem.
Ama genel anlamda yaslanmis gibi hissetmiyorum.
Cogu genc kizla yan yana geldigimde yasit bile zannediliyorum, boyum da uzun halbuki
Bu enerji ile alakali birsey.
Oz sayginizi yitirmeyin.
Ozaman kimse size saygi duymaz.

33 oldum ve boşanma aşamasındayım, yeminle bana bir güzellik geldi bir gidip gelip aynaya bakıyorum şu kitaptaki gibi oldum resmen, sen gittin ya ben çok güzelleştim.gençleştim resmen. Evli olduğum resimlerime bakınca gözümde hep hüzün var, çünkü aldatıldığımı,aptal yerine konulduğumu, değer verilmediğini, hiss ediyordum ama ispat edemiyordum.
Belki sizde de öğledir, değersiz hissedince insan yaşlandığını hissediyor, şuan varya acayip enerjiğim maşallah. Hayatınızdaki fazlalıkları atın, mesela size değer vermeyen görüşmek zorunda kaldığın, akraba, tanıdık ola bilir, fazla kilo olabilir, gereksiz eşya ola bilir. Bunlar farkında olmadığımız enerji vampirleri kurtulunca ferahlıyorsunuz..

40 degil miydi o ya

ağustosta 31 olacağım kısmetse.. bu sene kendımı en guzel hıssettıgım yıl.. 30 dan çok korkardım nedense ama bence çok güzel cildim aksine daha parlak canlı fiziken de en iyi halimdeyim ohhh daha ne olsun

Kadınların en güzel zamanları 30 lu yaşlarıymış . 30 a son 2 sabırsızlanıyorum. Her insan özel ve güzeldir. Marifet güzel bakabilmekte. Kendinize haksızlık etmeyin. Zira nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz

her yaşın bir güzelliği var

Önemli olan o 30 yılı nasıl doldurduğunuz.

20 yaşındaki gibi tecrübesiz ve toy değilsiniz ayakları daha sağlam yere basan birisiniz. Hayat karşısında tecrübeleriniz var.
30-40 günümüzde hala genç yaşlar. Ayrıca güzel insan her yasta güzel kalıyor bence.
Mesela brad pitt yakışıklı adam 25 yasında da yakışıklıydı 60 yasında da bir karizması var.
Ben yas almak ile çirkinleşmeyin bir tutmuyorum.

la roche cicaplast baume tavsiye ederim o da onarıyor ve pürüzsüz yapıyor gercekten, o dediğiniz 500-600 liralıklardan bir sürü krem kullandım en iyisi bu derim tavsiye ederim

Belkide çok bisey surdugun için böyledir bende 31 im 2.bebeğimi bekliyorum ve gayet de gören 25 26 diyor yüzümü yıkama harici bisey sürmüyorum

30 yaştan sonra cilt yenilenmesi yavaşlıyor. Biraz daha bakımlı olmak gerekiyor. Her banyoda peeling yapın, her sabah yüzünüzü yıkadıktan sonra doğal elma sirkesiyle silin, bu sivilcelerinize de lekerinize de çok iyi gelecek, cildinize uygun bir nemlendiriciyi asla ihmal etmeyin. 30 yaş gayet genç size 38den sesleniyorum büyük ihtimalle mutsuzsunuz ve bu size yaşlı hissettiriyor. Uykunuza dikkat edin, sizi mutlu edecek şeyler yapmaya çalışın.

ben 27 yaşındayım, en iyi 35'imde görüneceğim gibi hissediyorum yıllardır. bence 30-40 arası kadınlar efsane görünüyor.

28 oldum. 30dan deli gibi korkuyordum. Ama korkmayla olacak iş degil, bakim yapmaya devam ediyorum. 30 olunca insan birden bire çökmez sanirim yani herkes çökmüyor.
Siz de uykunuza, belsenmeye, bakima biraz dikkat edin belki psikolojik olarak cirkin geliyorsunuzdur gozunuze.

Yaş meselesini artik çok takmiyorum ama 30larin en guzel yaşlar oldugunu da dusunmuyorum. 30dan 40a su gibi gececek zaman.
Ne kadar genc gorunurse gorunsun 40 yaşindaki hatunla 20lerin başindaki ayni gorunmuyor. Hof

la roche cicaplast baume tavsiye ederim o da onarıyor ve pürüzsüz yapıyor gercekten, o dediğiniz 500-600 liralıklardan bir sürü krem kullandım en iyisi bu derim tavsiye ederim

a evet fiyatı epey uygun bunun da
ya konuyu sabote etmiyim de benim cildimde de 2 yıldır bi kızarıklıktan ziyade bir solmuşluk böyle parıldamama vardı onu geçirdi şükür. Bir de üşenmeyip peeling yapabilsem haftada 1-2 o da çok iyi yapıyordu da beceremiyorum

Zamana karşı koymak mümkün değil öncelikle bunu kabullenmek gerek. İyi görünmek kendimize iyi bakmak lazım ama bu yaş kompleksini veya olduğundan genç görünme hevesini anlamıyorum. Zamanla kırışıklık da olacak daha ileride sarkmalar da, eblek boş bir suratımızın olmasından iyidir.

31 yaşındayım, 20lerime göre daha iyi görünüyorum ama daha genç değil. İyi baktığım sağlıklı bir cildim var ama bana bakan bu kadın 25 yaşında demez, bakışlarım ifadem 25 gibi değil çünkü.

Leke, solgunluk için güneş kremi ve c vitamini düzenli kullanın, alışınca retinol de ekleyin. Birkaç aya fayda göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…