30 yaş çirkinleşme yaşlanma belirtileri

Eylülde 30 olacağım. Kendimi hiç çirkinleşmiş hissetmiyorum. Hafif beliren ayva göbeğim, gözaltı torbalarım, renksiz dudaklarıma rağmen aynada kendime gülümseyince hâlâ güzel olduğumu düşünüyorum. Yaş almak güzel şey. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin, sözüne çok inanırım ben. Kişisel bakımınıza ekstra özen gösterin. Psikolojik olarak da çok iyi geliyor. İnsan psikolojik açıdan zorluklar yaşadığı dönemlerde de kendini çirkin hissediyor. Sizin de eşiniz ve kızınızla sorunlarınız vardı yanlış hatırlamıyorsam. O konularda ilerleme kaydettikçe de daha güzel hissedeceksiniz.

30 la 40 arası bir kadının en güzel çağları.Cilt bakımına gelince ben 15 li yaşlarımda başladım .Kendi cilt tipime ve yaşıma uygun ürünlerle bunun semeresini ileriki yaşlarda hissediyor insan .Günde 2 defa sabah akşam yüz yıkama jeli tonik gözaltı kremi .30,lu yaşlarımda bu küre serum artı haftada bir pelleng ve maske ilave ettim .40 yaşındayım gören herkes yaşıma inanmıyor .Bunu düzenli cilt bakımına borçluyum .Güzellik merkezlerine gidip cilt bakımı yaptırmanın lüzumu yok .Evde kendimiz düzenli cilt bakımı uygulayıp cildimizi ileriki yaşlara hazırlayabiliriz .Ayrıca her yaşın kendine ait bir güzelliği var .Bu tarz olumsuz şeylerle kafamızı yormadan o yaşların bize neler getirdiğini tecrübelerimizi düşünmeliyiz.Düzenli uyku ,spor ve yeterince su tüketimide cilt için oldukça gerekli .Bence hiçte yaşlı değilsiniz kendinizle barışık olun ve kendinize bakın hepsi bu .

42 yaşındayım bu yaşımda da hissetmiyorum dediklerinizi....annem 69 yaşında giyer kotunu üzerine sweetinii ..yediğine içtiğine surekli dikkat eder ...okur merak eder ...yurtici yurtdisi gezdi cok...bakiyorum yaş almak zihin ile alakalı...ben kendimi oldukça da genc görüyorum 20 li yaşlarda bu donanim bu bakış açısına da sahip degildim...yaşayabiliyor olduğumuz için yaş alıyoruz doğal olarak :) ölmüs olsak yaş almazdık::))

geçen bi nemlendirici aldım, öyle pahalı da değil anam cildim bebek poposuna döndü
bir daha ucuz nemlendirici kullanmayacağım tavsiye ederim.
No: öyle 500 600 lük kremlerden bahsetmiyorum tabi

28 yasindayim iyi daha 3 senem var guzel gorunmeme

31 yas 40 yas 50 yas her sene bir yil yaslaniyoruz degisen sadece yasimiz degil illaki cildimiz goruntumuz hatta fikirlerimiz degisiyor.
Kendinizi nasil gormek isterseniz oyle olursunuz cilt bakimina gidemiyorsaniz evde "duzenli" olarak maskeler yapin kendinizi iyi hissedersin. Makyajla guzellik saglamak yerine makyajsizda cildinizin guzel oldugunu kabullenin. Duzenli krem kullanin gunes koruyucu surun
Ha bunlari alacak paraniz yoksa en onemlisi bol su icin. 1 ay gundr 1 bucuk litre 2 litre su icin gercekten cildinizin isildadigini goreceksiniz.

Kirisiklik cilt matlasmasi solgun gorunum hepsi su ile cozulecek seyler.
Siz cicege su vermezseniz o cicek kurur ve ölur. Sizde kendinizi cicek gibi gorun bol su alin kendinizi sevin. Herkesin bi kusuru vardir kimse porselen bebek degil. Sosyal medya hep bunlari empoze ediyor beynimize malesef

Yaş 30, taş gibiyim ne yaşlanması yahu. Ennn güzel yıllar, ara ara insanlara yaşımı söyleyince şaşırıyorlar ya ohh o zaman deymeyin keyfime

35 sonrasi da eriyip eriyip dogada yok olacagiz

Kuuzum elbetteki 18 yasinda degiliz kimse yaslanmayi sevmez Allah saglik verdi ömur verdi ömrumüzü yariladik bunda sonraki kisimlarda kas kaybina su tuketimine yedigimize ictigimize dikkat edecegiz ama en önemlisi yaslaniyorum kirisiyorum triplerine girmeyecegiz cunku anlamsiz

35 yaşındayım hatta 36 dan gün aldım ama kendimi asla çirkin ve yaşlı hissetmiyorum. Evet benden genç ve güzel insanlar var, bu her zaman olacak ama her yaşın ayrı bir güzelliği var.
Kendinizi her kusurunuzla , her detayınızla sevin bence. Onlar sizin yaşanmışlıklarınız, tecrübeleriniz , herkesin cildi bebek gibi olacak, saçları ,vücudu muhteşem olacak diye bir şey yok. bnm de hala sivilcem çıkar hem de ergen gibi :) lekelerim de var göz çevrem eskisi kadar sıkı değil, saçlarım beyaz hatta 6 ay o beyazlarla dolaştım ama nedense bne seviyorum ya beyazlarımı mesela. onlar benim şahidim, benim gücümün şahidi, benim inancımın şahidi. dış görünüşümle bnm hakkımda karar verip güzel ya da çirkin diye ayıracak insanlar umrumda değil.

çok bişey değil güzel bi cilt temizleme jeli alın her akşam yıkayın, gül suyu maden suyu ile tonik gibi temizleyin. cilt rengini açan mesela doğal bi sürü tarifler var ondan yapın. düzenli şekilde bıkmadan yaparsanız eminim ki düzelecektir. olmuyorsa da dr a gidin mutlaka iyi gelecek bir önerisi olacaktır. makyaj yapmayı seviyorsanız da hep makyaj yapın , makyajlı gezin kendinizi iyi hissetireckse.

bunlar gelip geçiçi 60 70 yaşına gelince ne yapacaksınız hem böyle genç kalmayacağız ki daha yolun başındayız bence.

Bence azcik evham yapmışsıniz, ben 37 yasindayim ne leke var ne de cirkinim, aksine 30 yas en guzel yas tam yasanmasi gereken yas dönemi...

Acilen öğrenmem gerek neymiş o nemlendirici

Bende merak ettim yazar mısın bana da

ya çok aman aman bi nemlendirici değil yaa
bephantol reklam da olmasın şimdi
valla trendyolda 100 liraya aldım hani abartı bir rakam değil bu
ya clinique in falan da var mesela sanırım 162 lira mı neydi eminim o da iyidir.
demem o ki ben hep 20-30 liralık yüz nemlendiricisi kullanıyordum markasını vermeyeyim
ama hep bir tık daha pahalı ürünler kullanmak gerekiyormuş bunu anladım.

Teşekkür ettim cevap için. Ben zaten daha pahalı ürünler kullanıyorum fiyatıyla ilgili değil mesele sanırım, Allah vermeyince olmuyor Hiç öyle ayyh ne bebeksi oldum diyeceğim bir cildim olmadı kendimi bildim bileli sorunlu. Olgunlaşmayla birlikte yine çok şükür en iyi çağlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…