- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
-
- Konu Sahibi alonedark18
30 la 40 arası bir kadının en güzel çağları.Cilt bakımına gelince ben 15 li yaşlarımda başladım .Kendi cilt tipime ve yaşıma uygun ürünlerle bunun semeresini ileriki yaşlarda hissediyor insan .Günde 2 defa sabah akşam yüz yıkama jeli tonik gözaltı kremi .30,lu yaşlarımda bu küre serum artı haftada bir pelleng ve maske ilave ettim .40 yaşındayım gören herkes yaşıma inanmıyor .Bunu düzenli cilt bakımına borçluyum .Güzellik merkezlerine gidip cilt bakımı yaptırmanın lüzumu yok .Evde kendimiz düzenli cilt bakımı uygulayıp cildimizi ileriki yaşlara hazırlayabiliriz .Ayrıca her yaşın kendine ait bir güzelliği var .Bu tarz olumsuz şeylerle kafamızı yormadan o yaşların bize neler getirdiğini tecrübelerimizi düşünmeliyiz.Düzenli uyku ,spor ve yeterince su tüketimide cilt için oldukça gerekli .Bence hiçte yaşlı değilsiniz kendinizle barışık olun ve kendinize bakın hepsi bu .31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
ben kendim için çirkinleşme başladı sanki dedim tamamen kendi yuzumle cildimle alakalı...bu cümleyi attınız ne oldu ? polemik yaratmaya çağırmak herkesi tam olarak bu olsa gerek..Çirkinleşme yazılmış başlığa çok iddialı
Bir 35’lik de burda var. Belki cildim bebeksi değil (hiç olmadı ) ama vücudum taş gibi, 25’likler kendinden utansın35’imden bebeksi cildimle selamlar
Acilen öğrenmem gerek neymiş o nemlendiricigeçen bi nemlendirici aldım, öyle pahalı da değil anam cildim bebek poposuna döndü
bir daha ucuz nemlendirici kullanmayacağım tavsiye ederim.
No: öyle 500 600 lük kremlerden bahsetmiyorum tabi
Bunu neye borçlusun35’imden bebeksi cildimle selamlar
Bende merak ettim yazar mısın bana dageçen bi nemlendirici aldım, öyle pahalı da değil anam cildim bebek poposuna döndü
bir daha ucuz nemlendirici kullanmayacağım tavsiye ederim.
No: öyle 500 600 lük kremlerden bahsetmiyorum tabi
Acilen öğrenmem gerek neymiş o nemlendirici
Bende merak ettim yazar mısın bana da
Teşekkür ettim cevap için. Ben zaten daha pahalı ürünler kullanıyorum fiyatıyla ilgili değil mesele sanırım, Allah vermeyince olmuyorya çok aman aman bi nemlendirici değil yaa
bephantol reklam da olmasın şimdi
valla trendyolda 100 liraya aldım hani abartı bir rakam değil bu
ya clinique in falan da var mesela sanırım 162 lira mı neydi eminim o da iyidir.
demem o ki ben hep 20-30 liralık yüz nemlendiricisi kullanıyordum markasını vermeyeyim
ama hep bir tık daha pahalı ürünler kullanmak gerekiyormuş bunu anladım.