- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
aa oyle mi...birde çok gülümsüyorsunuz ozaman ..ben kolay kolay gülmem galiba ondan henüz kaz ayaklarım oluşmadıHerkeste olmaz, ben cok mimik yapiyorum, 20li yaslarda da vardi. Annemde yok mesela. Doktor arkadasim simdi yaptirsan derinlesmez dedi
ayarlarla oynamaya başladım evet aynı yaş grubtaki kadınların hislerini dinledikçe :)cok abartmıssınız yahu :)
34 yasımdayım hıc sızın gıbı hıssetmedım... yanı 30 doldurunca ınsan yaslandıgını cırkınlestıgını hıssetmez kı ? aksıne 30-45 yas arası kadınların en guzel ve verımlı oldugu yaslardır
kendını en tanıdıgı ,kendını en sevdıgı ,kendını kesfettıgı, daha akıllandıgı yaslardır
yasınızın kıymetını bılmek yerıne vahvahlanıyorsunuz...
eger medıkal olarak destek almak ıstıyorsanız alın, goz altı morlugu ,cıltde leke bunların hepsının cozumu var ...buyuk cogunlugu ya genetık ya yanlıs urun kullanmaktan ya da ıyı bakamamaktan olur yaştan da ote... yasın omrun de ortası 30 da degıl
ınsanlar ortalama 80 yıl yasıyor ortası 40 oluyor
mevzuya baya yanlıs bakıyorsunuz :) bence bakıs acınızın ayarlarıyla oynayın o zaman dunya daha guzel gorunecek sızde kendınıze daha guzel goruneceksınız :)
bide ağda sonrası kararma olmasın diye yapiyodum..çayır çayır yanıyorum yandıkça iyi kökler kuruyor diye seviniyorum ama yok sonuç aynı ya...sıcak buhar banyosunu nasıl yaptırayım canım mesela ..kabak lifi var yüzüm için iki günde bir keselerim yüzümü güzel bir sabun ve kese ile ama yine memnun degilimCanım o yaptığın cildini tahriş eder bence. Yüzüne sıcak buhar banyosu yapsan. Sonra keselesen ? Yıpratmadan elbet:) Sonra çok hafif bir nemlendirici ile nemlendirsen.
Duşun son 5 dksı suyu sıcak tarafına çevirebilirsin , kaynayan çaydanlığın buharını kullanabilirsin :) Kese için özel bir tavsiye veremiyorum ben aktardan alıyorum hep. Çin malı olmamasına dikkat et ama.bide ağda sonrası kararma olmasın diye yapiyodum..çayır çayır yanıyorum yandıkça iyi kökler kuruyor diye seviniyorum ama yok sonuç aynı ya...sıcak buhar banyosunu nasıl yaptırayım canım mesela ..kabak lifi var yüzüm için iki günde bir keselerim yüzümü güzel bir sabun ve kese ile ama yine memnun degilim
Ama işte o fizyolojik olarak su ve uykudan etkilenir onun dışında asıl psikolojinizden etkilenirevet birde o gözlerimin yorgunlu...makyaj bile kapatmıyor ..geçen bir arkadaşım gülerken sanki yalandan gülüyorsun gözlerin donuk bakıyor demişti ..gözler ele veriyor ya. ..
tamam canım çok saol kese de güzel ama aktar dakilerdenDuşun son 5 dksı suyu sıcak tarafına çevirebilirsin , kaynayan çaydanlığın buharını kullanabilirsin :) Kese için özel bir tavsiye veremiyorum ben aktardan alıyorum hep. Çin malı olmamasına dikkat et ama.
birde son bir yıldır sol gözümun içinde koyu leke oluştu insanların gözüne bakmak istemiyorum birden gelişti giderek de büyüyor . göz doktoruna gittim göz beni dedi bir ilacı yok dedi ..çok rahatsız ederse görüntüsü estetik olursun dedi ...göz aklarim bembeyaz değil sarimtrak oldu sanki bunlar hep 30 yaştan sonra oldu ya tesadüf ya başka biseyAma işte o fizyolojik olarak su ve uykudan etkilenir onun dışında asıl psikolojinizden etkilenir
evet bende ikinci doğumdan sonra bunlar oldu ...gözümün içine kadar değişti yuzum32 olucam bir haftaya sadece biraz kilo fazlalığjm var bence onun dışında kırışıklık falan yok hem daha erken değilmi bunun için . Değerlerinize baktirabilirsiniz ama şuda gerçek 2. Çocuğumun dogumundan sonra biraz çökmüş olabilirim vücut olarak yüzüm aynı, ama ideal kiloya ulaşınca bence daha iyi olacağıma inanıyorum.
Bana yazabilirmisin ismini özeldengeçen bi nemlendirici aldım, öyle pahalı da değil anam cildim bebek poposuna döndü
bir daha ucuz nemlendirici kullanmayacağım tavsiye ederim.
No: öyle 500 600 lük kremlerden bahsetmiyorum tabi
evet bende istiyorum .. lütfenBana yazabilirmisin ismini özelden
Kilo durumun nasil acaba cokmu zayifsinda bu kadar rengin değişti . Bende dün doktora gittim vitamin mineral demir eksikmis bir sürü ilaç verdi sizdede öyle şeyler olabilirevet bende ikinci doğumdan sonra bunlar oldu ...gözümün içine kadar değişti yuzum
35 diye bliyorum ben31'im ve bence 20'li yaşlardaki çocuk simam nihayet gitti, kadın simasi geldi. Bence tam ideal güzel hissetme yaşı. Çok daha kadınsı ve feminen hissediyorum.
Cennet'te herkes 31 yaşında (33'te olabilir) çünkü insanoğlunun en güzel, olgun ve hala da genç olduğu dönem
kilom normal canım bir dört kilo fazlam var sadece ...hangi doktora gittin ..benimde gitmem lazımKilo durumun nasil acaba cokmu zayifsinda bu kadar rengin değişti . Bende dün doktora gittim vitamin mineral demir eksikmis bir sürü ilaç verdi sizdede öyle şeyler olabilir
tabiki orası öyle ..zaten onların aldatıldıgibi duyunca nekadar güzel olsak bakım yapsakda yapacak olan yapıyor diye bir özgüven zedelenmesi bile yasiyorumHayatta guzelligin çokta önemli olmadığını cokkk güzel olan ablamın, Angelinanin,hülya avsarin aldatilmasiyla anlıyorum .
Veya hastalandigim zamanlarda anlıyorum sağlık olsun yeter ki ...
Sadece söylemek istedim
evet aynen iki çocuk ve hayat stresi...iyi bir cilt temizleyici bulmam lazım...uygun fiyatlı önerileri bekliyorum herkesten..nemlendiricim aslında Nivea soft hani başka değişik markalar kullanmıyorum iyi geldiğini hissediyorum birde madecosal krem kullaniyorumA alonedark18 Sen şimdi çocuk büyütüyorsun. İki çocuklu kadınsın bildiğim kadarıyla. Onlar büyüyünce sen de dinleneceksin ve düzeleceksin canını sıkma. Uygun fiyata kaliteli bir cilt temizleyici ve üstüne nemlendirici kullanmaya başla eğer başlamadıysan. Nemlendirici çok önemli.
Bende 32 yaşındayım31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...