- 10 Eylül 2020
- 630
- 2.437
- 39
-
- Konu Sahibi alonedark18
Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle, ömrünüz güzel olsun hepBugün doğum günüm ve 40. Yas gunume girdim. Ama ne kirisikligim var, ne de kaz ayaklarım. Bunun yaşla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Genetik kanımca.
Tabiki 18 lik kız gibi de değiliz. Meteor bu gibi olmasak da taş gibi olabiliriz. Yaşlanmayı değil yaş almayı sever, biz kadinlar
evet bende de bir böyle matlık, solgunluk oluyordu simdi sanki yüzüm aydınlandı ve nasıl desem böyle full hd oldua evet fiyatı epey uygun bunun da
ya konuyu sabote etmiyim de benim cildimde de 2 yıldır bi kızarıklıktan ziyade bir solmuşluk böyle parıldamama vardı onu geçirdi şükür. Bir de üşenmeyip peeling yapabilsem haftada 1-2 o da çok iyi yapıyordu da beceremiyorum
evet bende de bir böyle matlık, solgunluk oluyordu simdi sanki yüzüm aydınlandı ve nasıl desem böyle full hd oldubu kremde kızarıklık yara yanık vs leri de tedavi edecek madde var icinde madecassol gibi etken maddesi aynıymıs ben de o yüzden baya sevdim.
peeling bence de guzel ama icinde minik minik tanecik olanlar uzun vadede cilde zarar veriyormus, kızarıklık irritasyon minimal cizikler vs, bir tane bodyshopta var peeling (drops of light likit peeling) onu tavsiye ederim normal jel formunda ve ölü dokuyu ve kiri tamamen arındırıyor. bir de geceleri nem maskesi yapabilirsiniz (misshanın incili maskesini tavsiye ederim) o da bayagı fark ettiriyor cunku cogu zaman cildimiz nemsizlikten sorun cıkarmaya baslıyor
neyse cok konustum aynen konuyu sabote ettim biraz ben dekonu olunca paylasmak istedim bana cok iyi gelen seyleri senelerce ugrastım cunku sorunlu bir cildim yoktu hic ama mükemmel de diildi simdi en azından aynaya bakınca makyajsız beni cok tatmin eden saglıklı bir görüntü oluyor
bence kendini sevmeyi öğrenmelisin.. doğanın kanunu bu yaş alıcaz yaşlancaz ama bence sendeki kendini sevmemek31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
ay ne olaki o hangi marka acabageçen bi nemlendirici aldım, öyle pahalı da değil anam cildim bebek poposuna döndü
bir daha ucuz nemlendirici kullanmayacağım tavsiye ederim.
No: öyle 500 600 lük kremlerden bahsetmiyorum tabi
ay ne olaki o hangi marka acabageçen bi nemlendirici aldım, öyle pahalı da değil anam cildim bebek poposuna döndü
olabilir aslında gitmek lazım doktora ..Yaştan öte fiziksel bir sıkıntı olduğu çok belli, beslenmeniz nasıl? Yakın zamanda ağır bir hastalık veya stres yaşadınız mı?
Yoksa bahsettiğiniz yaştan daha ilerideyim yüzümün rengi falan değişmedi, niye değişsin.
Yaş ilerledikçe kırışıklıklarınız artabilir, oturup göz altlarınız birden bire çökmüyor. Hele ki 30 lu yaşlar epey genç yaşlardır böyle bir etki olmaz. Dikkat ederseniz sizde zincirleme bir etki var vitamin eksikliği olabilir.
Uzman doktora gidin.
Yok ayol 30 yas en guzel yastir olgunlaşır insan beyaz saçlarımızı da lekelerimizide bir boya bir fondoten kapatir Allah saglik versin o yasi göremeyen insanlar var31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
Ben de ne diyecektim bepantholmüş :) o bana yağlı geliyor ama herkesin cilt yapisi farkli tabiigeçen bi nemlendirici aldım, öyle pahalı da değil anam cildim bebek poposuna döndü