30 yaş çirkinleşme yaşlanma belirtileri

33 yaşındayım.Kadınlığımın zirvesinde hissediyorum.Çekicilik,albeni,kadınsılık,yüzümdeki hafif kırışıklıklar,az selülitlerim ama dolgun kalçalarım,göğüslerim...Yani saysam çok sayarım.Bakış açısı önemli olan.Bakımı eksik etmem.Ve inanın 30lu yaşların güzelliğini yaşadıkça anlayacaksınız...Kendinize hep güzel bakın ve güzel görün.
ay neguzel hisler bunlar ..benim ruhum ölmüş bende aynaya bakıp bakıp kendimi eleştiriyorum..

en kısa zamanda cildiyeye gitmem gerekiyor ..sigara pek içmem ama hiç içmiyor da değilim kahvede iki fincan günde sadece ...inanki kararmış şekilde geri dönüyor sivilceler berbat yaa
3-5 yok yavru sigara her türlü zarar. Bitir direk zaten tiryaki değilmişsin anladığım kadarı ile. Birde iyi tarafından bak çözümsüz değiller en azından :)

su içmek ve gece uykusu gerçekten önemli hissiyatınızı da düzeltecektir. Ama şahsen ben de 37 den gün almış bir kadın olarak kendimi her halimle beğeniyorum ve olgun hissetmek güzel bir duygu, kendinizle barışın..deneyimlerim gösteriyor ki bir ton makyaj yapsam porselen gibi olsam da gözlerim soluk baktığında almadığım iltifatı sadece gözlerimin içinin güldüğü keyifli günlerde alıyorum mutluluğunuz sizi güzelleştirir bence :)
evet birde o gözlerimin yorgunlu...makyaj bile kapatmıyor ..geçen bir arkadaşım gülerken sanki yalandan gülüyorsun gözlerin donuk bakıyor demişti ..gözler ele veriyor ya. ..

31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
35 den sonra değiştim
38 de bebeğim oldu komple değiştim 😂😂

31 yaşımdan sesleniyorum! Daha kadın olduğumu hissediyorum, hayatım yerine oturduğu için saçma olan hiçbir şeye takılmıyorum ve aynada kendime bayılıyorum. 35 korkutuyor ama onu sonra düşünürüz💓
beni de 35 korkutuyor ..otuzdan sonra zaman çok hızlı geçmiyor mu yaa ...31 e yeni girdim 32 gelmesin yaa hep 31 kalayım dicem ama hayırlısı olsun her yaşı en güzel şekilde yasayalim

29 yaşındayım siz geç bile kalmışsınız 2 senedir kendimi güzel hissetmiyorum. Eski fotolarıma bakıyorum cildim ne güzelmiş. Eskiden fotolarda ne kadar güzel görünüyordum. Şimdi foto bile çekesesim gelmiyor. Selfie çekiyorum kendimi çirkin görüyorum.
aynen sizin gibi sivilce çıkınca iz kalıyor benimde. Geçen sene yüzümde güneş lekesi kaldı ona da taktım.
minyon olduğum için yaşımı göstermiyormuşum bi tesellim o benimde. 😒

ay neguzel hisler bunlar ..benim ruhum ölmüş bende aynaya bakıp bakıp kendimi eleştiriyorum..
Emin olun çoğu sadece his🤦🏼‍♀️😅yani öyle ahım şahım güzelliğim yok.Kusurlarım var.Gözaltlarım eskisine göre koyu,çenemde özellikle sivilce lekeleri,şu an hamilelikten dolayı hiç görmediğim kilolar,hafif kemerli burun.Ama ben beğenirim.Bir maske,bir bakım,kremler,saça fön,hafif makyaj,evde bile olsam güzel giyim.Yani önemli olan kendimizi beğenelim.Sonra o ışıltı dışardan da farkedilir.☺️

İçmeyene de çok kokar ama :/ Bak araya araya bırakmak için bir sürü sebep bulduk şimdi bırakması kaldı sadece.:halay:
aynen canım...birde şu lekeleri düzeltmek kaldı.. doktora gidene kadsr ne yapabikirim acaba ..yüzüme karbonat limon yaparım genelde ama yok ben bir etkisini göremiyorum ya

20li yaslarimdaki gibi her buldugumu yiyemiyorum. Cips paketine baksam kilo aliyorum sanki 🤣Artik daha dikkatli beslenmem gerekiyor, eskiden sirf damak tadim icin yerdim, simdi sirf saglikli oldugu icin yiyorum bir cok seyi. 30lu yaslarda sagligina dikkat etmeyen cok insan var tabi ki ama insanlar artik 90-100 sene yasiyorlar. Babaannem benle ayni refah duzeyine sahip olmamasina ragmen 105 yil yasadi. Gelecege yatirim hep bunlar.

Fizigim gencken daha kotuydu, bel, sirt kismim cok yagliydi, simdi oturdu, ayni kiloda olmama ragmen daha iyi, belim daha ince, kalcalarim daha bicimli, saclarim da tek tuk beyazlar var ama, eskisi kadar boyatip, duzlestirici vs kullanmadigim icin daha saglikli ve uzun. Maddi durumum daha iyi. Istersem estetik yaptirabilirim, istedigim elbiseyi alabilirim, eskiden yaptiramazdim. Ben 30lu yaslari cok sevdim vallahi, insallah 40lar da boyledir :))

31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
30 yaş ve yaslanmakmi 🙄 çok komplekslisiniz ya böyle insanlar benim enerjimi emiyor başımızda var gorumcem kendisi 37 yaşında minyon gayet genç birisi yok saçımda beyaz var yok sacimmi döküldü cildimmi bozuldu en ufak şakayı kaldiramamalar yahu benim annem 55 yaşında alnında bir kırışık yok maşallah yani olsa bile daha genç yani eşimin babaannesi var o yaşlı 😆 yani daha annelerimiz bile yaşlı değilken kendinde yaşlanma belirtisi arayan insanların başka sorunları olduğunu düşünüyorum

Yorumlara şöyle bi baktım da 30 üstü çocuğu olmayanlar genç kalmış
31’im, konu mıknatıs gibi çekti. Maalesef çocuktan sonra yaşlanma süreci hızlananlardanım ben de. Yüzümü iki senedir daha soluk buluyorum, özellikle de makyajsızken.
dış görünüş benim için önemli, çok önemli. Kollajen takviyesi alıyorum, haftada 5-6 antrenman yapıyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ki 40lara geldiğimde kendimi iyi hissedeyim. Dısarıdan gören beni bakımlı bulmaz ama içten kendime bomba gibi bakıyorum afdhsg

aynen canım...birde şu lekeleri düzeltmek kaldı.. doktora gidene kadsr ne yapabikirim acaba ..yüzüme karbonat limon yaparım genelde ama yok ben bir etkisini göremiyorum ya
Canım o yaptığın cildini tahriş eder bence. Yüzüne sıcak buhar banyosu yapsan. Sonra keselesen ? Yıpratmadan elbet:) Sonra çok hafif bir nemlendirici ile nemlendirsen.

Emin olun çoğu sadece his🤦🏼‍♀️😅yani öyle ahım şahım güzelliğim yok.Kusurlarım var.Gözaltlarım eskisine göre koyu,çenemde özellikle sivilce lekeleri,şu an hamilelikten dolayı hiç görmediğim kilolar,hafif kemerli burun.Ama ben beğenirim.Bir maske,bir bakım,kremler,saça fön,hafif makyaj,evde bile olsam güzel giyim.Yani önemli olan kendimizi beğenelim.Sonra o ışıltı dışardan da farkedilir.☺️
peki evde hergun hafif makyaj yaparmisiniz ..ya ben gözümün altını hafif aydınlatsam biraz daha ise yariyorum😂 ama hergun surmekde daha erken kırışık yaparmiki ...sürmeden cenaze gibi suratla kocamı karşılamak istemiyorum ..evde giyimde çok önemli sanırım...bu soğuk havalarda polarlarla takılıyorum ama

cok abartmıssınız yahu :)

34 yasımdayım hıc sızın gıbı hıssetmedım... yanı 30 doldurunca ınsan yaslandıgını cırkınlestıgını hıssetmez kı ? aksıne 30-45 yas arası kadınların en guzel ve verımlı oldugu yaslardır
kendını en tanıdıgı ,kendını en sevdıgı ,kendını kesfettıgı, daha akıllandıgı yaslardır
yasınızın kıymetını bılmek yerıne vahvahlanıyorsunuz...

eger medıkal olarak destek almak ıstıyorsanız alın, goz altı morlugu ,cıltde leke bunların hepsının cozumu var ...buyuk cogunlugu ya genetık ya yanlıs urun kullanmaktan ya da ıyı bakamamaktan olur yaştan da ote... yasın omrun de ortası 30 da degıl
ınsanlar ortalama 80 yıl yasıyor ortası 40 oluyor

mevzuya baya yanlıs bakıyorsunuz :) bence bakıs acınızın ayarlarıyla oynayın o zaman dunya daha guzel gorunecek sızde kendınıze daha guzel goruneceksınız :)

X