- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
ay neguzel hisler bunlar ..benim ruhum ölmüş bende aynaya bakıp bakıp kendimi eleştiriyorum..33 yaşındayım.Kadınlığımın zirvesinde hissediyorum.Çekicilik,albeni,kadınsılık,yüzümdeki hafif kırışıklıklar,az selülitlerim ama dolgun kalçalarım,göğüslerim...Yani saysam çok sayarım.Bakış açısı önemli olan.Bakımı eksik etmem.Ve inanın 30lu yaşların güzelliğini yaşadıkça anlayacaksınız...Kendinize hep güzel bakın ve güzel görün.
3-5 yok yavru sigara her türlü zarar. Bitir direk zaten tiryaki değilmişsin anladığım kadarı ile. Birde iyi tarafından bak çözümsüz değiller en azından :)en kısa zamanda cildiyeye gitmem gerekiyor ..sigara pek içmem ama hiç içmiyor da değilim kahvede iki fincan günde sadece ...inanki kararmış şekilde geri dönüyor sivilceler berbat yaa
neguzel :) botoks için erken degilmi yaa veya olması gerekiyor ben hala kabullenemiyorum galiba33 yasinsayim, pandemi olmasa ufak ufak botoksa baslayacaktim, mimik cizgilerim var, erteliyorum simdilik. Simdiki yasimi 20li yaslarimdan cok daha seviyorum, cunku daha ozgurum.
aynen bu ara bunaldım paket aldım kaç kere bir aydır . bu paket bitsin vallaha almayacam..3-5 yok yavru sigara her türlü zarar. Bitir direk zaten tiryaki değilmişsin anladığım kadarı ile. Birde iyi tarafından bak çözümsüz değiller en azından :)
evet birde o gözlerimin yorgunlu...makyaj bile kapatmıyor ..geçen bir arkadaşım gülerken sanki yalandan gülüyorsun gözlerin donuk bakıyor demişti ..gözler ele veriyor ya. ..su içmek ve gece uykusu gerçekten önemli hissiyatınızı da düzeltecektir. Ama şahsen ben de 37 den gün almış bir kadın olarak kendimi her halimle beğeniyorum ve olgun hissetmek güzel bir duygu, kendinizle barışın..deneyimlerim gösteriyor ki bir ton makyaj yapsam porselen gibi olsam da gözlerim soluk baktığında almadığım iltifatı sadece gözlerimin içinin güldüğü keyifli günlerde alıyorum mutluluğunuz sizi güzelleştirir bence :)
Yok aman dikkat et. Sonra insanın ağzına yapışır emzik gibi lüzum yok. Ağzını başka şekillerde meşgul et. Kuruyemiş falan :) O kilo aldırır dersen sakız :)aynen bu ara bunaldım paket aldım kaç kere bir aydır . bu paket bitsin vallaha almayacam..
35 den sonra değiştim31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
beni de 35 korkutuyor ..otuzdan sonra zaman çok hızlı geçmiyor mu yaa ...31 e yeni girdim 32 gelmesin yaa hep 31 kalayım dicem ama hayırlısı olsun her yaşı en güzel şekilde yasayalim31 yaşımdan sesleniyorum! Daha kadın olduğumu hissediyorum, hayatım yerine oturduğu için saçma olan hiçbir şeye takılmıyorum ve aynada kendime bayılıyorum. 35 korkutuyor ama onu sonra düşünürüz
evet yaa eşim içmiyor birde bu ara bunalimdayim diye ses çıkarmıyor ama iğrenç koktun falan demeye başladıYok aman dikkat et. Sonra insanın ağzına yapışır emzik gibi lüzum yok. Ağzını başka şekillerde meşgul et. Kuruyemiş falan :) O kilo aldırır dersen sakız :)
İçmeyene de çok kokar ama :/ Bak araya araya bırakmak için bir sürü sebep bulduk şimdi bırakması kaldı sadece.evet yaa eşim içmiyor birde bu ara bunalimdayim diye ses çıkarmıyor ama iğrenç koktun falan demeye başladı
Emin olun çoğu sadece hisay neguzel hisler bunlar ..benim ruhum ölmüş bende aynaya bakıp bakıp kendimi eleştiriyorum..
aynen canım...birde şu lekeleri düzeltmek kaldı.. doktora gidene kadsr ne yapabikirim acaba ..yüzüme karbonat limon yaparım genelde ama yok ben bir etkisini göremiyorum yaİçmeyene de çok kokar ama :/ Bak araya araya bırakmak için bir sürü sebep bulduk şimdi bırakması kaldı sadece.
30 yaş ve yaslanmakmi31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
Herkeste olmaz, ben cok mimik yapiyorum, 20li yaslarda da vardi. Annemde yok mesela. Doktor arkadasim simdi yaptirsan derinlesmez dedineguzel :) botoks için erken degilmi yaa veya olması gerekiyor ben hala kabullenemiyorum galiba
Canım o yaptığın cildini tahriş eder bence. Yüzüne sıcak buhar banyosu yapsan. Sonra keselesen ? Yıpratmadan elbet:) Sonra çok hafif bir nemlendirici ile nemlendirsen.aynen canım...birde şu lekeleri düzeltmek kaldı.. doktora gidene kadsr ne yapabikirim acaba ..yüzüme karbonat limon yaparım genelde ama yok ben bir etkisini göremiyorum ya
peki evde hergun hafif makyaj yaparmisiniz ..ya ben gözümün altını hafif aydınlatsam biraz daha ise yariyorumEmin olun çoğu sadece hisyani öyle ahım şahım güzelliğim yok.Kusurlarım var.Gözaltlarım eskisine göre koyu,çenemde özellikle sivilce lekeleri,şu an hamilelikten dolayı hiç görmediğim kilolar,hafif kemerli burun.Ama ben beğenirim.Bir maske,bir bakım,kremler,saça fön,hafif makyaj,evde bile olsam güzel giyim.Yani önemli olan kendimizi beğenelim.Sonra o ışıltı dışardan da farkedilir.