30 yaş çirkinleşme yaşlanma belirtileri

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...

31 yaşındayım, gayet iyi hissediyorum.
Çirkinleştiğimi, yaşlandığımı da düşünmüyorum. Hatta daha bir kadın kadın hissetmeye başladım 30'dan sonra.

Her yaşta cilt problemi olabilir. Tabii ki 20'lerin başındaki gibi hızlı iyileşme olmuyor yaş ilerledikçe. Ama "öff yaşlandım" diyeceğiniz bir yaşta da değilsiniz. Gencecik kadınsınız daha.
Göz altlarınız gözünüze batıyorsa kapatıcı kullanın. Cildiniz canınızı sıkıyorsa cildinize ve yaşınıza uygun yeni ürünler keşfetmeye çalışın.
Tabii ki bunları yapmak zorunda değilsiniz. Ama daha iyi hissedecekseniz yapın gitsin.

Yaştan öte fiziksel bir sıkıntı olduğu çok belli, beslenmeniz nasıl? Yakın zamanda ağır bir hastalık veya stres yaşadınız mı?

Yoksa bahsettiğiniz yaştan daha ilerideyim yüzümün rengi falan değişmedi, niye değişsin.

Yaş ilerledikçe kırışıklıklarınız artabilir, oturup göz altlarınız birden bire çökmüyor. Hele ki 30 lu yaşlar epey genç yaşlardır böyle bir etki olmaz. Dikkat ederseniz sizde zincirleme bir etki var vitamin eksikliği olabilir.

Uzman doktora gidin.

Minik bir "yaş buhranı" almış sizi. Bana da 27 yaşındayken olmuştu. Sizden daha ileri yaşlarda tanıdığım kadınlar var, hepsi de taş gibi kaba tabirle :) Yaşlı falan değilsiniz kesinlikle. Yine de cidden sağlıksız bir görüntünüz varsa, doktora görünün kanınıza falan baktırın. Dediğim gibi bu bir bunalım süreci bana kalırsa, 27 yaşında kaz ayaklarıma takmıştım ayy aklıma geldi şimdi :) Halbuki çocukluk resimlerimde bile var onlar. Hep oradalardı ama psikoloji işte. Ama yine de bir doktora görünün dediğim gibi, içiniz rahat eder belki vitamin eksikliği bir şey vardır.

Spor ,bol su ıcmek .Dogru urunler kullanmak cok onemlı .Evet malesef yaş ılerleyınce bu durumlar cok oluo .Buz yapın yesılcaylı çok etkısını goruyorum.Dermaroller yapıorum ama gozeneklerım gecmıo .Uzun suredır yapıorum .Çok pahalı çok guzel maskeler var.Ama bunun ıcınde maddıyat onemlı .Araştırıorum.Alerjık bır cıldım var benım .Allah yardımcımız olsun

Çirkinleşme yazılmış başlığa çok iddialı
Benim yasima geldiginde neler dusunecekler merak ettim (42) Ben 23-25yaslarindayken doganlara bakiyorum da oglanlar koca adam gibi olmuslaarr, kizlar desen 1cocuklu yada 2.yi dogurmuslar.Olduklari yastan fazla gorunuyor bazilari.O zaman anliyorum kendi yasimi ciddiyetini

33 yasima giriyorum ama beni yaş değil coluk cocuk yaslandirdiAçıkcası kimse 33 demez bana ama evet 30dan sonra 20lerde ki gibi değilim biliyorum, görüyorum.Ben mesela makyajla yatmiyor güneş kremi kullanıyor temizleyici kullanıyorum.Ama zamani tutamayacagim içinde cok da kafaya takmiyorum.
Bu arada kolajenli kremde kullanıyorum.Yaslanma karşıtı onu da ekleyeyim.

31'im ve bence 20'li yaşlardaki çocuk simam nihayet gitti, kadın simasi geldi. Bence tam ideal güzel hissetme yaşı. Çok daha kadınsı ve feminen hissediyorum.
Cennet'te herkes 31 yaşında (33'te olabilir ) çünkü insanoğlunun en güzel, olgun ve hala da genç olduğu dönem

48 yaşında bir annem var.
Kendine bakar spora gider.
Hep hareketidir
Cildi pırıl pırıl. Düzenli kolajen kullanır.
Beslenmesine dikkat eder.
Kendine bakan insan mutlaka geri dönüş alır.
Görseniz benle yaşıt görünür.
Tek fark o 36 beden ben 42.
Yaşla çirkinleşmenin ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Yaşla sadece daha olgun bir güzellik gelir insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…