Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Tepedende seyrek canım.Bu yaptırmadan önceki hali.Yani iki ay oldu çekeli.Diğerleri tam küçülmedi ekleyemedim.Bu sayede küçültmeyi öğrenmiş oldum.Uzun zamandır böle saçlarım bir türlü uzamadılar.Tüy gibi o gördüklerin.İyne düşündürüyor doğrusu.Sana yazdım özelden çok ameliyat geçirdim.Acı katsayım düştü.Eskisi gibi değilim.İnşallah dediğin gibi olur madmadmad.

eda 01 canım saçların doğal renk sanırım ..hani bir iki ton acık olsa zaten hiç belli olmaz...saçının tepe kısmı yani o saç kıvrımımızın olduğu yer görünmüyor tabii saçını açık kullanabiliyormusun bilmiyorum ama iyi olucak ..daha fenalarını düşün canım cok sıkma canını..

Kızlar bepantene ampulü kalçadan vurduruyorsunuz sanırım..Nasıl bu kararı aldınız bir hekim tavsiyesi filanmı..Etkisinide görmüşşünüz sanırım...Ayda kaç kez yaptırıyorsunuz .., kur seklindemi uyguluyorsunuz??

canım sitede eda_04 tavsiye etti ona bir ara doktoru vermiş ebnde 4 ekre vurdurdum 15 e tamamlayacam faydası oldu suan icin biraz daha az dökülüyo

simdilik bir yan etkisi felanda olmadı:) bepanthen e devam:)

simdilik bir yan etkisi felanda olmadı:) bepanthen e devam:)
Bende deneyeceğim yarın..dökülmem durursa nasıl mutlu olurum bilsen...hiçmi durmaz bu dökülme..hergün tel tel sayıyorum..artık üşenmeyip anneminkini de sayıyorum onunda benimkiyle aynı sayıda dökülüyor. .ama 60 yaşında kadın..Maşallah saçlarında da hiçbir açıklık yok.Ben cıkmasada razıyım yeterki azalsın dökülmem 3 hafta sonra evlencem..vallahi evlenir evlenmez kel kalırsam mutlu olamam sanırım...yani hiç sormadım evleneceğim kişiye kel kalırsam beni yine severmisin diye ama..offf offffffff!!!

canım ben sevgilime hep soruyoprum cocugun absı cıktı oda heps everim dioo :) ne kadar doğru bilemem yaa dökülüyoda yine ama azalmada oldu ama 15 tane tam vurulursam durur heralde birazda olsaa basla bencede yan etkisi felan yok yani

anestezi görmüş olmakta çok tetikliyor dökülmeyi..genel hacmin yoğunsa cook dert etme anestezinin eetkisi muhakkak kalıkıcak ve düzelecek saçların...en azından nedeni belli...umarım saçlarımız sağlığına kavuşur...

Benim saç dökülmem neden durmuyor!!!!!!! NEDEN!!!!! prp mezoterapi minoxil el cranell vitamin destek diane 35 ne varsa tedavi için yapıyorum..ama yok!!!

Benim saç dökülmem neden durmuyor!!!!!!! NEDEN!!!!! prp mezoterapi minoxil el cranell vitamin destek diane 35 ne varsa tedavi için yapıyorum..ama yok!!!

canım benimde durmuyoorrr dökülenden sacta cıkmıyorr her ay azalıyorr farkediyorum sacım artık inceldii seyreklesme boyutuna geldi artık

Bende cuma günü kadın doğum doktoruna gttim muayene sonrası pko (polikistik over) sendromu teşhisi kondu. Doktor diaformin ve diane 35 verdi. Diaformını ilk kullanışta inanılmaz bır baş agrısı yaptı tekrar kullanıp kullanmamakta kararsızım. Diane 35 e ise bir hafta sonra başlamamı söyledi. Ama benm inanılmaz saç dökülmeme daha fazla dayanamadm tekrardan bepanthen iğne vurulmaya başladım bugun 4. ignemi oldum cok sukur dökülmem bayagı azaldı. 15te tamamen durup dökülme diye bir sorunum kalmicak ve şu polikistik over sendromunu da yenecegım inşallah. Allah hepimize acil şifalar versin..

canım benimde durmuyoorrr dökülenden sacta cıkmıyorr her ay azalıyorr farkediyorum sacım artık inceldii seyreklesme boyutuna geldi artık
Şu seyrek saçlarıma razıyım çıkmasada olur ama kellik le yüzleşemem sanırım...cok fena ya dengem altüst olur..hani bunu idare ediyoruz saç fiberi toplama şekli vs...ama ya daha kötü olursa...
oral olarak kullandığınız bir tablet varmı?
bu arada bepantene 15 iğneye tamamlamakmı lazım...

canım 15 diye duydum 15 e tamamlamaya calıscamm 5. yi oldum bugündee dökülemyi az da olsaa durdurduu

medobiotin saçları kalınlaştırıyor deniliyo sacimtedavisi forumunda okumuştum tırnaklar için 2.5 mg medobiotin saç yararı kalınlaşması saç uzatmak için medobiotin 5 mg alınması gerekiyomuş

ya acaba senın mezoterapıde iğnenın içine eksık vıtamın mı konuldu. Normalde mezoterapının etki etmesı gerekır. Bırde su bepantheni mi denesen acaba. Bnm de cok aşırı dökülmem vardı polikistik overdan dolayı ama ben bu saç dökülmesine tahammul edemeyıp diane35i fln bekleyemedm bepanthene başladım gunluk 200-300 olan dökülmem bayagı bir azaldı henuz 4.deyim ama tamamen durdurmak ıcın 15 olursak cok daha buyuk fayda görürüz.

Son düzenleme:
saç bakımı için mezoterapi bence en son düşünülmesi gerekir minoxil var

Son düzenleyen: Moderatör:

ben anlamadımki ne varsa yaptım prp bile yaptırdım..yok...fayda etmiyor.. arttı bile vallaha ...dahada azaldı saçım...agrısıda cabası..moralim çok fena bozuk..birde bepantane deniycem..haftada 2 kez yaptırıyım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…