Eki Görüntüle 725564 ............
sadece ön kısmı mı bu sekilde acıklık var toprak yoksa tependede varmı?
ön kıısm böyleyse öndekiler cabuk cıkıo meraklanma zaten minik sacların cıkmıs.. mezoterapi yaptrmaya devam et bence, eminim sacların kısa zmanda daha da
güzelleşecek
canım sacların normal görünüyor o yanlardaki açıklık göze batmıyor bile yapısal saç tipin gibi kahkulunde var ..imdi kendimle filan kıyaslıyınca sırma gibi saçların var diyesim geliyor.. ama tabii saçının genel durumunu sen bilirsin ben sadece resimde gördüğüme yorum yapıyorum...Buna şükür ..
Kızlar bepantene ampulü kalçadan vurduruyorsunuz sanırım..Nasıl bu kararı aldınız bir hekim tavsiyesi filanmı..Etkisinide görmüşşünüz sanırım...Ayda kaç kez yaptırıyorsunuz .., kur seklindemi uyguluyorsunuz??
Kızlar bepantene ampulü kalçadan vurduruyorsunuz sanırım..Nasıl bu kararı aldınız bir hekim tavsiyesi filanmı..Etkisinide görmüşşünüz sanırım...Ayda kaç kez yaptırıyorsunuz .., kur seklindemi uyguluyorsunuz??
Bende deneyeceğim yarın..dökülmem durursa nasıl mutlu olurum bilsen...hiçmi durmaz bu dökülme..hergün tel tel sayıyorum..artık üşenmeyip anneminkini de sayıyorum onunda benimkiyle aynı sayıda dökülüyor. .ama 60 yaşında kadın..Maşallah saçlarında da hiçbir açıklık yok.Ben cıkmasada razıyım yeterki azalsın dökülmem 3 hafta sonra evlencem..vallahi evlenir evlenmez kel kalırsam mutlu olamam sanırım...yani hiç sormadım evleneceğim kişiye kel kalırsam beni yine severmisin diye ama..offf offffffff!!!simdilik bir yan etkisi felanda olmadı:) bepanthen e devam:)
Bende deneyeceğim yarın..dökülmem durursa nasıl mutlu olurum bilsen...hiçmi durmaz bu dökülme..hergün tel tel sayıyorum..artık üşenmeyip anneminkini de sayıyorum onunda benimkiyle aynı sayıda dökülüyor. .ama 60 yaşında kadın..Maşallah saçlarında da hiçbir açıklık yok.Ben cıkmasada razıyım yeterki azalsın dökülmem 3 hafta sonra evlencem..vallahi evlenir evlenmez kel kalırsam mutlu olamam sanırım...yani hiç sormadım evleneceğim kişiye kel kalırsam beni yine severmisin diye ama..offf offffffff!!!
Tepedende seyrek canım.Bu yaptırmadan önceki hali.Yani iki ay oldu çekeli.Diğerleri tam küçülmedi ekleyemedim.Bu sayede küçültmeyi öğrenmiş oldum.Uzun zamandır böle saçlarım bir türlü uzamadılar.Tüy gibi o gördüklerin.İyne düşündürüyor doğrusu.Sana yazdım özelden çok ameliyat geçirdim.Acı katsayım düştü.Eskisi gibi değilim.İnşallah dediğin gibi olur madmadmad.
Benim saç dökülmem neden durmuyor!!!!!!! NEDEN!!!!! prp mezoterapi minoxil el cranell vitamin destek diane 35 ne varsa tedavi için yapıyorum..ama yok!!!
Şu seyrek saçlarıma razıyım çıkmasada olur ama kellik le yüzleşemem sanırım...cok fena ya dengem altüst olur..hani bunu idare ediyoruz saç fiberi toplama şekli vs...ama ya daha kötü olursa...canım benimde durmuyoorrr dökülenden sacta cıkmıyorr her ay azalıyorr farkediyorum sacım artık inceldii seyreklesme boyutuna geldi artık
Şu seyrek saçlarıma razıyım çıkmasada olur ama kellik le yüzleşemem sanırım...cok fena ya dengem altüst olur..hani bunu idare ediyoruz saç fiberi toplama şekli vs...ama ya daha kötü olursa...
oral olarak kullandığınız bir tablet varmı?
bu arada bepantene 15 iğneye tamamlamakmı lazım...
Şu seyrek saçlarıma razıyım çıkmasada olur ama kellik le yüzleşemem sanırım...cok fena ya dengem altüst olur..hani bunu idare ediyoruz saç fiberi toplama şekli vs...ama ya daha kötü olursa...
ya acaba senın mezoterapıde iğnenın içine eksık vıtamın mı konuldu. Normalde mezoterapının etki etmesı gerekır. Bırde su bepantheni mi denesen acaba. Bnm de cok aşırı dökülmem vardı polikistik overdan dolayı ama ben bu saç dökülmesine tahammul edemeyıp diane35i fln bekleyemedm bepanthene başladım gunluk 200-300 olan dökülmem bayagı bir azaldı henuz 4.deyim ama tamamen durdurmak ıcın 15 olursak cok daha buyuk fayda görürüz.Şu seyrek saçlarıma razıyım çıkmasada olur ama kellik le yüzleşemem sanırım...cok fena ya dengem altüst olur..hani bunu idare ediyoruz saç fiberi toplama şekli vs...ama ya daha kötü olursa...
ya acaba senın mezoterapıde iğnenın içine eksık vıtamın mı konuldu. Normalde mezoterapının etki etmesı gerekır. Bırde su bepantheni mi denesen acaba. Bnm de cok aşırı dökülmem vardı polikistik overdan dolayı ama ben bu saç dökülmesine tahammul edemeyıp diane35i fln bekleyemedm bepanthene başladım gunluk 200-300 olan dökülmem bayagı bir azaldı henuz 4.deyim ama tamamen durdurmak ıcın 15 olursak cok daha buyuk fayda görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?