Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
İnternetten araştırdım ama bir şey bulamadım. Keşke bulabilsek, kızlar aslında yapılacak öneriler var ama her biri işe yarar mı yaramaz mı düşündürüyor.
Bi ara mezoterapi ve prp yaptırcam diye karar verdim yorumların %70 i olumsuz olumlu olanlarda zaten saçı seyrek değilde dökülenler.
Sonra dedim minoxil kullanayım, o da ömür boyuymuş, ona da razıyım ama döküyor saçı dediler zaten az tel var ondan da olursam allah eirgesin.

Çare bulamıyorum, sadece sürekli dua ediyorum ama yine de daralıyorum.

Neyse şunu düşünmek lazım, eli kolu olmayan insanlar var yine çok şükür diyelim.

Kızlar bu arada acıtasyon yapıyo gibi görünemilirim, aslında öle biri değilimdir kusura bakmayın tekrar. Sadece biraz da içimi rahatlatmak için yazıyorum.

Canım umudumuzu kaybetmek yok.. Elbet bir dermanı var..

ya bişi dicem. adam kapalıçarşıdan bi aktardan aldıysa bu formülü istanbullu arkadaşlar kapalı çarşıdaki bütün aktarları gezsin bi zahmet artık :)))

ben istanbulda olsam yarın başlardım gezmeye valla

nerden ve nasıl başlasam acaba 15 yıllık saç dökülmeme...ama bu siteyi 2 aydır takip ediyorum 1 sayfadan 197 ye kadar okudum Şanspaşayı çok bekliyorum ama gelmiyor..ne çok kadının saçı dökülüyormuş.. ben de doktora gittiğimde herşey normal çıkıyor hatta bunu söyleyen cerrahpaşanın cildiye başkanıydı sonra sonra başka doktorlar denedim hep hüsran intenetten çok araştırdım minox ve finasteride içerikli ilaçların saç çıkardığını bende aldım 2 yıldır kullanıyorum hakikatten kapadı seyrek olan yerleri ayyy daha fazla yazamıcam hepimiz buluşsak mı ya daha iyi olmazmı yazmaktanda okumaktanda bıktım artık hem moral olur hepimize ama

gaziantepten filan bahsetseniz olma mı

tamam çarşıda arkadaşlarım var sorar ve yazarım sizlerede.. benimde dökülmem günde 200 e yakındı şimdi 40-50 lerde hormonlar düzgün çalışıyor gözüksede böbreküstü bezlerinizin vücüdünuzdaki erkeklik hormonuna baskı yapıp dht ye çevirdiğini bundan da en çok saç etkileniyormuş zaten genetiğin adı da erkek tipi kadın tipi dökülmesinin adı da bu ama kadınlarda tabi demir eksikliği gerçekten fazla oluyor onda baktırmak lazım demir haplarıylada düzelebiliyor saç. ben şu an proscar ve yasmin kullanıyorum benim dökülmemi bu iki ilaç durdurdu bir de aldoctone yaz yaz bitmez en iyisi yarın işten geniş geniş yazayımda herkes okusun ayrıca bende bir ara peruk kullandım hani tam peruk değil bu saçınızın ortasına yapıştırıyorsunuz 1 yıl kullanamadım çok zor minoxil beni bu dertten kurtardı öyle ömür boyu kullanmanıza da gerek yok ilk başta hergün sonra haftada 1 indirin ama hep yarım yarım kaldı yazılar yarın toparlarım ama stresten uzak duralım beyaaaa o da öyle etken ki ay konu gittide gittiiiii heyyyyy heyyy

kızlar aranızda gaziantepte oturan var mı?
dün gaziantepten gelen bir hasta (dirençli alopesisi varmış) kapalı çarşıda bir aktarın ilacıyla (kendine has formülü varmış) tüm saçlarına yeniden kavuşltuğunu söyledi. resmen gür saçları vardı. ünv hocalar bile şaşkınlıkla izlemiş. bileniniz duyanınız varmı ? antepli olanlar araştırabilirmi?
ben hastanın tekrar geleceğini düşünmüştüm ama gelmedi. o sırada da ortam uygun değildi sormadım( şimdi dövünüyorum) ....mümkün olabilirmi bilmiyorum ama bu antepte bilinen biriymiş. formülü de sır gbi saklıyormuşşş
canim ben gaziantepte oturuyorum ve biliyosun ki bu sorunu ben de yasiyorum. Kimmis neciymis nikah islemlerim felan vardi gunlerdir giremiyorum kulube telefondan da girdigim icin tam okuyamdim. Siz anlatin bana bi.

tamam çarşıda arkadaşlarım var sorar ve yazarım sizlerede.. benimde dökülmem günde 200 e yakındı şimdi 40-50 lerde hormonlar düzgün çalışıyor gözüksede böbreküstü bezlerinizin vücüdünuzdaki erkeklik hormonuna baskı yapıp dht ye çevirdiğini bundan da en çok saç etkileniyormuş zaten genetiğin adı da erkek tipi kadın tipi dökülmesinin adı da bu ama kadınlarda tabi demir eksikliği gerçekten fazla oluyor onda baktırmak lazım demir haplarıylada düzelebiliyor saç. ben şu an proscar ve yasmin kullanıyorum benim dökülmemi bu iki ilaç durdurdu bir de aldoctone yaz yaz bitmez en iyisi yarın işten geniş geniş yazayımda herkes okusun ayrıca bende bir ara peruk kullandım hani tam peruk değil bu saçınızın ortasına yapıştırıyorsunuz 1 yıl kullanamadım çok zor minoxil beni bu dertten kurtardı öyle ömür boyu kullanmanıza da gerek yok ilk başta hergün sonra haftada 1 indirin ama hep yarım yarım kaldı yazılar yarın toparlarım ama stresten uzak duralım beyaaaa o da öyle etken ki ay konu gittide gittiiiii heyyyyy heyyy

Denizkabuguu, yazdıkların inan beni rahatlattı, burada bu şekilde yardımlaşabilmek gerçekten iyi geliyor. Ben de dün ilk defa peruğu evde çıkardım tabi olan saçlarımı topladım, tepem kabak gibi parladı ama napim iice bunalmıştım. eşim küçük çocuklara dönmüşsün dedi,
Denizkabuguu senden ilham alarak minoxil e başlayacağım umarım bende ki seyrelme de geçer bir de medobiotin ilacı kullanmaya kara verdim, çok çok saçım olsun istemiyorum ki zaten tepemdeki seyrelmeyi normale döndüreyim ona da razıyım.

Bu arada ben peruk taktığım şu süre için saç derimin b,r kısmını da tıraşladım hani kazıtmak iyi gelir mi diye ama çıkanlar uzamış ve bir işe de yaramadı.

Bir kaç gündür ilk defa bugün daha iyi uyandım. Umarım hepimiz sağlıklı saçlara kavuşuruz, herkes için dua ediyorum.

BenToprak bu söylediğin sayfayı inceledim, sanki işe yarar şeyler var gibi ne bileyim baya bilimsel yaklaşmışlar.

Ürünleri alsam mı acaba diye düşünüyorum. Yani piyasa da satılan badem yağı v.b yağların soğuk damıtmayla elde edildiğini ve işe yaramadığını ve sarımsağın ısırgan otu ve bademin bir çok türü oladuğunu söylemişler.

Aslında faydalı bilgiler var ama yne de kafa karıştırıcı

canim ben gaziantepte oturuyorum ve biliyosun ki bu sorunu ben de yasiyorum. Kimmis neciymis nikah islemlerim felan vardi gunlerdir giremiyorum kulube telefondan da girdigim icin tam okuyamdim. Siz anlatin bana bi.

canım benim hoşgeldin. gaziantep kapalı çarşıda bir aktar.. kendisi özel hazırlıyormuş karışımı. bilidğim sadece bu kadar.. umarım birşeyler bulabilrisin...

canım benim hoşgeldin. gaziantep kapalı çarşıda bir aktar.. kendisi özel hazırlıyormuş karışımı. bilidğim sadece bu kadar.. umarım birşeyler bulabilrisin...

Hosbulduk canim ama o kapali carsi olmasa gerek , cunku kapali carsi oyke aktarlarin oldugu bi yer degil :-( baska japali carsimiz da yok zaten. Kim o bayan bidaha gorebilecegin biri degil anladigim kadariyla :-(

Denizkabuguu, yazdıkların inan beni rahatlattı, burada bu şekilde yardımlaşabilmek gerçekten iyi geliyor. Ben de dün ilk defa peruğu evde çıkardım tabi olan saçlarımı topladım, tepem kabak gibi parladı ama napim iice bunalmıştım. eşim küçük çocuklara dönmüşsün dedi,
Denizkabuguu senden ilham alarak minoxil e başlayacağım umarım bende ki seyrelme de geçer bir de medobiotin ilacı kullanmaya kara verdim, çok çok saçım olsun istemiyorum ki zaten tepemdeki seyrelmeyi normale döndüreyim ona da razıyım.

Bu arada ben peruk taktığım şu süre için saç derimin b,r kısmını da tıraşladım hani kazıtmak iyi gelir mi diye ama çıkanlar uzamış ve bir işe de yaramadı.

Bir kaç gündür ilk defa bugün daha iyi uyandım. Umarım hepimiz sağlıklı saçlara kavuşuruz, herkes için dua ediyorum.

erkek tipi minoxu kullanıyorum tam 2 yıl oldu iyi de saç çıkarıyor ama hani deli gibi gürleştirmiyor ama seyrekliklerin hepsini kapatıyor dökülme devam ediyor biraz azaltıyor olabilir ilk aldığımda 2 günde bir kullanıyordum sadece geceleri işte yatmdan önce 1 ay sonra saçlarımın her yeri kapandı bir de iyice yedirmek lazım ıslak kalmamalı ay saç bir kabarıyor anlatamam baktım saç dolmaya başladı saçlar da traşlıyor iyice çekti ve saçlarım uzadı ama 8-9 ay kullandım peruğu sonra bir çıkardım dünya benim oldu ve o peukla deli gibi çok gözüken saçımı çıkardığımda postiş taktım hiç kimse anlamadı şimdi yine postişliyim ama hayat daha kolay bakıyorum bir de bütün kızlar da var saçı az yda çok olsun herkeste var kaynak saçı olan da çok bir de öyle bariz belli ki kimsenin umrunda değil benim minoxidilden sonra hakikatten çok iyi oldu en yakınımdaki yanyana oturduğum iş arkadaşım bayan anlamdı saçımdaki postişi tabi saçınıza göre seçerseniz çok güzel işten geliyorum çıkarıyorum saçlarım çok da kötü değil iyi ama bu sayfaya resim koyanlar kadar iyi değil inş öyle olucak.sonra minoxu 1 yıl 2 günde bir geceleri kullandıktan sonra haftada 1 indirdim şimdi sadece geceleri haftada bir kullanıyorum dökülme durmadığı için doktora gittim proscar verdi yasmin ve aldoctone verdi losyon içinde alpecin yazdı inanın o 15 sene günde 200 e yakın dökülmem artık 2 günde bir taradığım için 100 yani günde 50 e hatta daha da iyiye gidiyor.ama demirde çok önemli demir de saçları güçlendiriyor baktırmak lazım hemen sağlık ocağında bakıyorlar demir bakır çinkove b ve tabi en önemlisi erkeklik hormonunun dht olup olmadığına sadece bunlar aslında aslında çok kolay hayatı biz zorlaştırıyor ve öteliyoruz hepsine baktır ilk önce hayatta biz daha sonra çocuk ve eş gelmeli biz mutlu olunca zaten onlar da mutlu.Şanspasa vardı bu sitede ama şimdi yok o önermişti dermarolleri hafta 1-2 defa onuda yapıyorum saç tellerim artık telefon teli kadar kalın oldu bu ilaçlar aslında 3 aydan sonra tedaviye başlıyormuş benim çok erken sonuç vermeye başladı 6 ayda saçlarınız toparlar dedi doktor oley oley valla artık hiç takmıyorum iyide duruyor kimse anlamıyorya süper bir kız ya diyorlar gülmekten ölücem Vallahide herşeyin çaresi var hayat bitmişken minox çıktı karşıma ya ölücem bu dökülmeden derken proscar youtubetan proscarı ve dermarolleri araştırın bir de bu dermarolleri haftada bir yüzüme uyguluyorum 35 yaşındayım 27 yaşında diyorlar delircem hoppi di hoppi di ne diyim ne yazayım daha sorun anlatayım herşeyi ama hayatı yaşarken Allah'tan uzaklaşmayın her hastalığı yeryüzüne indirin Rabbim şifasını da indirmiştir çok dua edin şimdi nasıl gürleşir nasıl daha güzel olur derdindeyim ayrıca hafta da bir bazen yaş mayayı zeytinyağ ile karıştırıp 2 saat bekletiyorum saç oluyormu sana bonus haydaaaaaaaa

yalnız ben bekarım proscar biraz yan etkisi olan ilaç diyorlar öyle değil aslında iyice araştırın doktor kontrolunda kullanın yalnız bu proscar hakketten iyi gibi dökülmeyi kesiyor bir de minoxtan daha iyi saç çıkarıyormuş araştırmalarım ve dünyadaki tüm doktorlar böyle söylüyor şimdi 1 ay kullandım bakalım ay ay yazarım artık 6. aya kadr nasıl olur merak ediyorum..

BenToprak bu söylediğin sayfayı inceledim, sanki işe yarar şeyler var gibi ne bileyim baya bilimsel yaklaşmışlar.

Ürünleri alsam mı acaba diye düşünüyorum. Yani piyasa da satılan badem yağı v.b yağların soğuk damıtmayla elde edildiğini ve işe yaramadığını ve sarımsağın ısırgan otu ve bademin bir çok türü oladuğunu söylemişler.

Aslında faydalı bilgiler var ama yne de kafa karıştırıcı

Doğrusunu istersen benimde kafam karıştı.İnsan neye inanacağını şaşırıyor.Hemen alma bence biraz daha araştıralım.Benim bu aralar vaktim olmuyor pek araştırmaya.Tv lere çıkan tübitakla çalıştığını söyleyen bir bayan prof vardı yok nano teknolojisi yok genetik dökülmeye vs.vs. çok inandırıcı konuşuyordu fos çıktı.Kimse ürünüm kötü demiyor.İş satana kadar.

Back