Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Edacım saçların gayet iyi durumda.Resimde elinle tuttuğun tepe kısımda seyrelme var benim belirgin biçimde.Şakak kısımlarda aynı.İki yıldır dökülmem var diyorsun yenileri çıkmamış olsa idi kel kalırdın canım.Demekki köklerin iyi ve yeni saçların geliyor dökülenin yerine.Benim saçlarımı görseydin kendi haline şükrederdin.

Madmadmad yeni çıkan saçların için bir şey yapıyormusun.Ben yeni çıkanların kalınlaşması ve uzaması için ne yapacağımı bilmiyorum.Kansızlıkta saç dökülmesi yapar.Yeterli kan saç diplerine gitmediğinden dolayı.

Edacım saçların gayet iyi durumda.Resimde elinle tuttuğun tepe kısımda seyrelme var benim belirgin biçimde.Şakak kısımlarda aynı.İki yıldır dökülmem var diyorsun yenileri çıkmamış olsa idi kel kalırdın canım.Demekki köklerin iyi ve yeni saçların geliyor dökülenin yerine.Benim saçlarımı görseydin kendi haline şükrederdin.

Madmadmad yeni çıkan saçların için bir şey yapıyormusun.Ben yeni çıkanların kalınlaşması ve uzaması için ne yapacağımı bilmiyorum.Kansızlıkta saç dökülmesi yapar.Yeterli kan saç diplerine gitmediğinden dolayı.

Toprak keratin ampül aldım netten perinin bahsetiginden onu sampuana kırdım iyi gelicek gibi güçlendirio sanki sacları.. bide aktarın verdigi bittimle bakım yagını kullanıcm hernekadar yaglı bakımlar bana iyi gelmesede adam cok methetti görücez baklımm..bende tepeden cektim sacımı buraya koyucam birazdan.. ama edanın sacları bence gayet iyi görünüo hafif sakaklarda var sanki okadar..

Toprak keratin ampül aldım netten perinin bahsetiginden onu sampuana kırdım iyi gelicek gibi güçlendirio sanki sacları.. bide aktarın verdigi bittimle bakım yagını kullanıcm hernekadar yaglı bakımlar bana iyi gelmesede adam cok methetti görücez baklımm..bende tepeden cektim sacımı buraya koyucam birazdan.. ama edanın sacları bence gayet iyi görünüo hafif sakaklarda var sanki okadar..

Bioksin şampuan kullanıyorum içine yasmin doğum kontrol hapı eritip koydum.Keratini sonraki şampuana koyarım artık.Saçlarım boyalı vede kuru olduğu için sabun çok kötü yapıyor.Yağ bakımlarını yapıyorum yapmasam saçlarım çok bakımsız püskül püskül gözüküyor kuruluktan.Bakim bende foto koyabilirsem teknoloji özürlü ben :34:

tepeden bu sekilde işte kızlar:(

Eklentiler

• $sac.jpg
    $sac.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 117
Seninde iyi maşallah diyim ama ben ekleyemedim.Dosya büyük diye yazıyo eklemiyo nasıl yaparım başka bilemedim.

özel mesajın yeni gördümtoprakcım..
evt igneler biraz cnnı yakıo insnaın ama hemen uyusuo insanın kafası...

emin ol bikaç yapılısta alısırsın.. diplerden hafif kan gelio o benm keyfimi kacırmıstı ama muhtemeln bu iyi bişey demek.. ben ceyaptırmalaısın toprak..
senin dökülmen guatrdan demek .. ama düzelicek inş tedaviyle.. benm hiçbi nedenim yok deliricem neden böyle oluyoo :(((

Pericim sanada keratin ampullerini önerdigin içic teşekkr ederim.. gercektende faydası olucak gibi :)

Son düzenleme:
Bittim sabunu işe yaradmı edacım? biraz kurutuyordur heralde bide benm sac uclrımda boya var badem yagı sürücem heralde dustan snra taramak için

canım bıttım sabununu daha 2 kere kullandım. bundan öncede defne sabunu kullanıyodum aam etki etmi,yo sanki:(bıttım sabunu evet biraz kurutoy sanki sacı

özel mesajın yeni gördümtoprakcım..
evt igneler biraz cnnı yakıo insnaın ama hemen uyusuo insanın kafası...

emin ol bikaç yapılısta alısırsın.. diplerden hafif kan gelio o benm keyfimi kacırmıstı ama muhtemeln bu iyi bişey demek.. ben ceyaptırmalaısın toprak..
senin dökülmen guatrdan demek .. ama düzelicek inş tedaviyle.. benm hiçbi nedenim yok deliricem neden böyle oluyoo :(((

canım senin dökülmenin zaten en byük nedeni kansızlık demir eksiklği. o düzelsin dökülmezzz haplarını cok düzenli bir sekilde ic zamn alıyo kansızlıgın düzelmesi biraz

Ayrıca yag bakımlarını yaparken ilk baslarda daha cok döküyo diyorlar yapanları yorumlarını rica ediyorum?

valla ben yag bakımı kullandım sacımı parlatmaktan baska bir işe yaramadı . aslındaa kısa kısa kullanıp bıraktım belki devamlı kullanımda etkisi oalbilir

canım tepemde baya acıldı sacım her yerden azalmıs durumda zöellikle sakak ve tepeden ama

Back