Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Cok iyimiş yaa nerede bu doktor öle doktor kaldımı yahu bu devirde :)

Kalmış kalmış,herkes ota b... para alır bu doktor ameliyat dışında beş kuruş almadı.
Canım ameliyat olduğum doktorum.Birbuçuk ay oldu ameliyat olalı.Ameliyat sonrası saçlarım çok dökülmeye başladı.Kontrole gittiğimde söyledim,vitamin iynesi yapayım dedi.Mezoterapiymiş bilmiyordum.Ücret falanda talep etmedi.

para sıkıntı deil bende yaptırdım 3 seans ama durdurmadı döklmemii.. belkide kullandıgı malzemeler kaliteli deildi... toprak senin yaptrdıgın yer neresi acaba??? ve kac seans yapıldı

Doktorum Ercan Karacaoğlu.Kendisi plastik cerrah.Canım malzeme ne bilmiyorum.Mezoterapi yaptığını bile bilmiyordum inan.Geçen kontrole gittiğimde mezoterapiyi tekrarlayalım deyince anladım.Bir sefer yapıldı.Yani normalde yapıyormu onuda bilmiyorum.İstersen aç tel sor.

Daha önceki yorumlarda mezoterapinin pahalı falan olduğu yazıldı.Biraz baktım internette fiyat bulamadım.Seansı ne kadar bende merak ettim doğrusu?
Birde mezoterapi içerik olarak hepsi aynı değilmi?

Doktorum Ercan Karacaoğlu.Kendisi plastik cerrah.Canım malzeme ne bilmiyorum.Mezoterapi yaptığını bile bilmiyordum inan.Geçen kontrole gittiğimde mezoterapiyi tekrarlayalım deyince anladım.Bir sefer yapıldı.Yani normalde yapıyormu onuda bilmiyorum.İstersen aç tel sor.
yaa bir de saçla plastik cerrahin ne alakası var heralde senin saçlarını seyrek görüp mü yaptı anlayamadm şmdi ben gitsem oraya ne diye gitcm seni tanıdıgndan yapmştır sanırım. Sanslıymıssın canm senın adına sevndm problemının hallolmaına. Darısı başımıza.

yaa bir de saçla plastik cerrahin ne alakası var heralde senin saçlarını seyrek görüp mü yaptı anlayamadm şmdi ben gitsem oraya ne diye gitcm seni tanıdıgndan yapmştır sanırım. Sanslıymıssın canm senın adına sevndm problemının hallolmaına. Darısı başımıza.

Daha öncede yazdım Ercan Karacaoğlu na geçen sene ve bu sene ameliyat oldum.Kontrolde saçlarımında döküldüğünü söyledim oda vitamin iynesi yaptı.Sekreteri Ezgi hanıma sorabilirsiniz oda doktor gibi çok ilgili sizlere yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
Daha öncede yazdım Ercan Karacaoğlu na geçen sene ve bu sene ameliyat oldum.Kontrolde saçlarımında döküldüğünü söyledim oda vitamin iynesi yaptı.Sekreteri Ezgi hanıma sorabilirsiniz oda doktor gibi çok ilgili sizlere yardımcı olacaktır.
hmm peki canm sagolasınn..

Sacımın hali:(((

Eklentiler

• $sac 2.jpg
    $sac 2.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 113
  • $sac.jpg
    $sac.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $sac1.jpg
    $sac1.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 95
EDACIM BENMDE senin gibi sakaklarda acıklık var ama minik minik saclar cıktı oralarda büyüyolar yavas yavas.

bence sacların gayet iyi durumda öyle abartılıcak bi durumu yok gibi üzülme ltfnn

bende bugün endokrine gidip tahlil yaptrıtdım testesteron seviyemden kalsiyumuma kadar bakıldı hersey normal kansızlık dısında :///
biraz kansızlıgım var okadar.. doktor dediki stresten bu dökülme stresin gecince durucak.. kafayı yicem bütün degerlerim neredeyse normal ama hala sac dökülmem var ..sakaklarda dökülen yerlerden sacta gelio bilemiorm artık nolucak halimm:(((

bugün doktor cıkısı aktara gittim aktar bana jojoba yaglı sac bakım yagı verdi ve bittim sabunu...
5 ila 10 kez yıkamamda kesinlikle dökülenin durucagını ve yeni saclar cıkıcagını garantiledi hatta tedavi süresince bu kür işe yaramazsa herşeyi bedava vercem dedi okadar kesin konustu 35 yıllık aktarım dedi .. hani su argan yagları varya hiçbiriorjinal deilmiş kızlar para dökmeyin bosuna...hepsi badem yagı vs karısımıymıs:///

vitamin ve kan hapı dısında yapabilecek bişeyim kalmadı simdide bitkilerle devam edicem inş tamamen caresini bulurmm...

bu arada yagı ve sabunu kullanmak konusunda bana tavsiye verdi aktar..dustayken sacları ısırgan otlu sampuanla sampuanladıktan snra ense , şakak, ve önden yagı sürüp 30 dk eklet dedi.. daha bittim sabunuyla en son yıka dedi.. ilginc geldi bana bu..bakalım deniycem inş şifa bulurum Allah yardımcmız olsun kızlarr:(((

bende haftaici gitcem endokrin bölümüne ya canım inanki bktım yasama sevincim gitti ya:(((bepanthen iğne vuruluyorum 3 gündürr biraz etkisi olduu dökülmüyo ama dökülen yerlerden sac cıkmıyo :( cıkmasını istiyorum dökülenin sanki kökü ölüyr:(( bu gidişli o sakak bölgem tamamennn gitcek kel bir görüntü olcak:(

bende haftaici gitcem endokrin bölümüne ya canım inanki bktım yasama sevincim gitti ya:(((bepanthen iğne vuruluyorum 3 gündürr biraz etkisi olduu dökülmüyo ama dökülen yerlerden sac cıkmıyo :( cıkmasını istiyorum dökülenin sanki kökü ölüyr:(( bu gidişli o sakak bölgem tamamennn gitcek kel bir görüntü olcak:(

peki cnm sacların uzunmu ? ve aralarda acıklık varmı peki ??

ltfn market sampuanı kullanma eczane sampuanı kullan:///

saclarında boya yok galiba aslında zeytinyaglı sabunlar da iyi gelebilr..
ben bugün cok sasırdım ya bişeyler cıkar diodum tahlilde ama yok hersey normal inanlılır gibi deil. genetik olsa dökülen yerlerde cıkmaz mıydıki bilemiorm:(((
bence seninkilerde cıkıcak ilk bikac ay pek sac cıkısı yoktu su aralar msllh acaip var önlerde .. seninde bikac aya dökülenler gelir inşş

evet canım 2 senedir dökülüyor ve halada dökülüyor. gecen gün aktardan bıttım sabunu aldım onu kullanıyorum birde naturway sarımsaklı sampuan icindede yine sarımsak koydum onlada yıkıyorum 2 senedir azaldıkca azaldı bu duruma geldi tepe kısmımda acıldı iiyce

bugünde kendimce bir karısım yaptım elma sirkenin icine sarımsak ezdim koydum 3 gün bekletip sürcem bakimins onun etkisi olur:(

tependede mi var acıklık?

sanki heryerden dökülüyomus gibi sacların aslında aynı benim gibi seninde sakaklarda acıklık var hafif..:(

hiç yag karısımı denedinmi???

ya aktar okadar büyük konustuki inanamadım iyi gelirmi acaba dahada döker diye korkuyorumm:((

Bittim sabunu işe yaradmı edacım? biraz kurutuyordur heralde bide benm sac uclrımda boya var badem yagı sürücem heralde dustan snra taramak için

Back