Edacım saçların gayet iyi durumda.Resimde elinle tuttuğun tepe kısımda seyrelme var benim belirgin biçimde.Şakak kısımlarda aynı.İki yıldır dökülmem var diyorsun yenileri çıkmamış olsa idi kel kalırdın canım.Demekki köklerin iyi ve yeni saçların geliyor dökülenin yerine.Benim saçlarımı görseydin kendi haline şükrederdin.
Madmadmad yeni çıkan saçların için bir şey yapıyormusun.Ben yeni çıkanların kalınlaşması ve uzaması için ne yapacağımı bilmiyorum.Kansızlıkta saç dökülmesi yapar.Yeterli kan saç diplerine gitmediğinden dolayı.
Toprak keratin ampül aldım netten perinin bahsetiginden onu sampuana kırdım iyi gelicek gibi güçlendirio sanki sacları.. bide aktarın verdigi bittimle bakım yagını kullanıcm hernekadar yaglı bakımlar bana iyi gelmesede adam cok methetti görücez baklımm..bende tepeden cektim sacımı buraya koyucam birazdan.. ama edanın sacları bence gayet iyi görünüo hafif sakaklarda var sanki okadar..
tepeden bu sekilde işte kızlar
Seninde iyi maşallah diyim ama ben ekleyemedim.Dosya büyük diye yazıyo eklemiyo nasıl yaparım başka bilemedim.
siz nasıl eklediniz kızlar? Albüme yüklemek istedim oda olmadı
telefonla cekersen boyutu daha kücük olabilir.. ben telden cektikten snra greenshotla dahada kücülttüm fotoyu ..
Var olan resmi nasıl küçültürüm.Makinede çekip yükledim.Tel çekip yükleyememki kablosu yok.
telden cekip mail adresinize mail atıp buraya ykleyebilirsinz.. yada resmi pcye atıp greenshot die bi program kurulu bende onunla kücültüorm onun dısında bilemiorm toprakcım :/
Bittim sabunu işe yaradmı edacım? biraz kurutuyordur heralde bide benm sac uclrımda boya var badem yagı sürücem heralde dustan snra taramak için
özel mesajın yeni gördümtoprakcım..
evt igneler biraz cnnı yakıo insnaın ama hemen uyusuo insanın kafası...
emin ol bikaç yapılısta alısırsın.. diplerden hafif kan gelio o benm keyfimi kacırmıstı ama muhtemeln bu iyi bişey demek.. ben ceyaptırmalaısın toprak..
senin dökülmen guatrdan demek .. ama düzelicek inş tedaviyle.. benm hiçbi nedenim yok deliricem neden böyle oluyoo((
Ayrıca yag bakımlarını yaparken ilk baslarda daha cok döküyo diyorlar yapanları yorumlarını rica ediyorum?
Edacım saçların gayet iyi durumda.Resimde elinle tuttuğun tepe kısımda seyrelme var benim belirgin biçimde.Şakak kısımlarda aynı.İki yıldır dökülmem var diyorsun yenileri çıkmamış olsa idi kel kalırdın canım.Demekki köklerin iyi ve yeni saçların geliyor dökülenin yerine.Benim saçlarımı görseydin kendi haline şükrederdin.
Madmadmad yeni çıkan saçların için bir şey yapıyormusun.Ben yeni çıkanların kalınlaşması ve uzaması için ne yapacağımı bilmiyorum.Kansızlıkta saç dökülmesi yapar.Yeterli kan saç diplerine gitmediğinden dolayı.
tepeden bu sekilde işte kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?