Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende tüylenmede var yüzümde aslında birazda ırside bizde testoren yükseklği zaten erkek tipi dökülme yapıor işte
bnmde yuzumde cenemde hep tuylenmeler mevcut. Yok hayır erkek hormonu fazla salgılanması sadece erkek tipi değil bAyan tipi dökülmeyede sebebıyet verıyor ki benmki zaten kadın tipi dökülme. Dökülme tipi farketmiyor bu durumlarda. Kısırlıga da yol acıyor tedavı olmadıgın surece :(

arkdsm benmde cildiyecinin yaptrıdıgı testte bashsettigin gibi b12 folik ferritin fln var ama testesteron die bişey yazmıo neyse yarn gidip soruyim bakalım
anlıyorum bende yaptırmıştım dha evvel onlarda da yazmıyordu diğerleri ferritin b12 felan hepsi vardı. Doktorlar bunu hep gözardı ediyor demire bakıp bişi yok stresten diyip yolluyorlar ama asıl sebebıyet veren hormonlardan bahsetmıyolar. Kolay gelsın canm inşallah iyi bir doktora rastgelirsin de sorununu kökten çözer.

bende tüylenme fln yok hiç öyle bisorunum olmadı ama yinede gidip konusucam ..:(
bazılarında tüylenme de olmuyor. İnternetten erkeklik hormonu fazlalığı yazıp araştırabilirsin. Diğer belirtilerine bakabilirsin. Hatta burada bi konu var bununla ilgili. Bende o konuyu okuyarak bilgi sahibi olmuştum. Buradaki cogu arkadasımızın dökülme sebebi bu yuzdenmş.

sorunumuz ins düzelicek bişiler cıkarda sonunda bu dertten hepimiz kurtuluruz zaten ferritin düsük cktı 2 aydır demir hapı kullanıyorum dökülmemin ne durduğu varr aynı hızda döklüyo ve gün gectikce daha cok acılıyor. psikolojiknmen cöktüm zaten hayattan zevk alamaz oldum. aklım fikrim hep sac oldu:(

sorunumuz ins düzelicek bişiler cıkarda sonunda bu dertten hepimiz kurtuluruz zaten ferritin düsük cktı 2 aydır demir hapı kullanıyorum dökülmemin ne durduğu varr aynı hızda döklüyo ve gün gectikce daha cok acılıyor. psikolojiknmen cöktüm zaten hayattan zevk alamaz oldum. aklım fikrim hep sac oldu:(
bana da doktor bugun gyno ferro sanol diye bir demir ilacı yazdı eczaneden bedavaya aldm :) sora git endokrin bölümüne hormonlarını düzelt gel sana mezoterapi yapıcam dedi. Saçlarımı bu halde görunce acıdı bana doktor resmen :) amin canm benm ya işte umudumuzu kaybetmemiz lazm sorunumuzu bulup halledince o saçlar eminimki geri çıkacak bizden ve bizde geri hayatımıza kaldıgımz yerden devam edecegiz.

doktorların ilgizilği işteee kac kere doktora gittim insan bir yapar. iyi doktora düsmek lazım işte biz demesek zaten kan testi felan yap diye onlarıda yapacakları yok. canım endokrin bölümüne gitsek istesek direk yaaprlar demi. artık cildiyeciye gitmekten bunaldımm cünküü
malesefki oyle doktorlarımız inanılmaz ilgisiz. Evet direk endokrin bölümüne gidip de ayrıntılı olarak hormanlarını inceletebilirsin. Brnde gidip birdaha daha ayrıntılı baktırıcam hormonlarıma. Bilmediğim bikaç değer daha var dökülmeyi etkileyen sanırım.

bana da doktor bugun gyno ferro sanol diye bir demir ilacı yazdı eczaneden bedavaya aldm :) sora git endokrin bölümüne hormonlarını düzelt gel sana mezoterapi yapıcam dedi. Saçlarımı bu halde görunce acıdı bana doktor resmen :) amin canm benm ya işte umudumuzu kaybetmemiz lazm sorunumuzu bulup halledince o saçlar eminimki geri çıkacak bizden ve bizde geri hayatımıza kaldıgımz yerden devam edecegiz.

ins canım tek dileğim.bir sacın insan hayatında bu kadar cok psikoloji bozacağını hic düsünmezdim. eskidende saçlarım cok gür değildi ama yinede idare ediyordum seviyordum. bu arada senin yas kac canım

ins canım tek dileğim.bir sacın insan hayatında bu kadar cok psikoloji bozacağını hic düsünmezdim. eskidende saçlarım cok gür değildi ama yinede idare ediyordum seviyordum. bu arada senin yas kac canım
valla benm kadar psikolojını bozan da yoktur heralde beni 1 gun görsen kaçarsın kafayı yemşsn diye :) ben 22 yaşındayım canm sen ? Bu arada hem adaş hemde kaderdaşız :)

valla benm kadar psikolojını bozan da yoktur heralde beni 1 gun görsen kaçarsın kafayı yemşsn diye :) ben 22 yaşındayım canm sen ? Bu arada hem adaş hemde kaderdaşız :)

canım bende 24 yasındayımm.. sevgilme bile ilgi gösteremiyorum cocukcagız yakınmaya basladı:)) canım valla bende öle iice kafayı yedimmm...:)

canım bende 24 yasındayımm.. sevgilme bile ilgi gösteremiyorum cocukcagız yakınmaya basladı:)) canım valla bende öle iice kafayı yedimmm...:)
ben onu bu derdimle bitrdim bıktı artık cocuk bu saçımla ilgili konulardan :) bu arada canm msj sayım 100 olmadığı için cevabım gitmedi sana. O isimde bikaç kişi cıktı hepsini ekledım aralarında sen varsan kabul et diğerlerini iptal edeyim :D

ben onu bu derdimle bitrdim bıktı artık cocuk bu saçımla ilgili konulardan :) bu arada canm msj sayım 100 olmadığı için cevabım gitmedi sana. O isimde bikaç kişi cıktı hepsini ekledım aralarında sen varsan kabul et diğerlerini iptal edeyim :D

canım msj kutusuna bak kopyaladım linki ordan ekleyebilirsin:)

haha benimklide artık diyoki onun saclarının masallahı var al canım benden sana eksinler diyor:))

bugün eczaneden bepanthen ampul aldım saglık ocagında vurdurdum. hemsire saça iyi geliyor dedi bende bir ara kullandım dedi hem sacı parlak gösteriyor hemde dökülmesini durduruyor dedi. 1 gün durup 1 gün vurdur dedi. bugün ilk defa vurdurdum iyi gelirse size bilgi vereceğim:)

jolly merhaba,mesajini simdi okudum.herbalis Ebru Eren konusunda.siz o hanimin kurlerinden kullandinizmi? nasil bir etki oldumu?simdi bende iletisim kuruyorum sac dokulmem icin, onun icin sizden bir bilgi almak istedim.o hanimin isleri ile ilgili hangi siteden bilgi alabilirim.lutfen mail adresime cevap yazirsaniz cok sevinirim. mail adresim : bedelova_1991@mail.ru

Sanırım mezoterapi işe yaradı dökülme durdu.Bugün banyo yaptım hiç dökülme olmadı.Taradığımda da üçbeş saç geldi normal yani.Geçen hafta kestirdim saçlarımı onunda etkisi oldumu bilmiyorum.Şu iyneyi tekrarlatsam iyi olacak sanırım.

Sanırım mezoterapi işe yaradı dökülme durdu.Bugün banyo yaptım hiç dökülme olmadı.Taradığımda da üçbeş saç geldi normal yani.Geçen hafta kestirdim saçlarımı onunda etkisi oldumu bilmiyorum.Şu iyneyi tekrarlatsam iyi olacak sanırım.
ne kadara yaptırıyorsunuz mezoterapiyi ? Bende düşünüyorum da ?

Back