Cok iyimiş yaa nerede bu doktor öle doktor kaldımı yahu bu devirde :)
para sıkıntı deil bende yaptırdım 3 seans ama durdurmadı döklmemii.. belkide kullandıgı malzemeler kaliteli deildi... toprak senin yaptrdıgın yer neresi acaba??? ve kac seans yapıldı
Doktor istanbuldamı cnm ismini mümkünse alabilirmiyiz?
Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu İstanbul Ataşehir memeroil hastanesinde.
canm orası özel hastane herhalde değilmi. Ayy valla banada ücretsz yaparsa hemen hiç beklemeden gideyim :))Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu İstanbul Ataşehir memeroil hastanesinde.
yaa bir de saçla plastik cerrahin ne alakası var heralde senin saçlarını seyrek görüp mü yaptı anlayamadm şmdi ben gitsem oraya ne diye gitcm seni tanıdıgndan yapmştır sanırım. Sanslıymıssın canm senın adına sevndm problemının hallolmaına. Darısı başımıza.Doktorum Ercan Karacaoğlu.Kendisi plastik cerrah.Canım malzeme ne bilmiyorum.Mezoterapi yaptığını bile bilmiyordum inan.Geçen kontrole gittiğimde mezoterapiyi tekrarlayalım deyince anladım.Bir sefer yapıldı.Yani normalde yapıyormu onuda bilmiyorum.İstersen aç tel sor.
yaa bir de saçla plastik cerrahin ne alakası var heralde senin saçlarını seyrek görüp mü yaptı anlayamadm şmdi ben gitsem oraya ne diye gitcm seni tanıdıgndan yapmştır sanırım. Sanslıymıssın canm senın adına sevndm problemının hallolmaına. Darısı başımıza.
hmm peki canm sagolasınn..Daha öncede yazdım Ercan Karacaoğlu na geçen sene ve bu sene ameliyat oldum.Kontrolde saçlarımında döküldüğünü söyledim oda vitamin iynesi yaptı.Sekreteri Ezgi hanıma sorabilirsiniz oda doktor gibi çok ilgili sizlere yardımcı olacaktır.
bende haftaici gitcem endokrin bölümüne ya canım inanki bktım yasama sevincim gitti ya((bepanthen iğne vuruluyorum 3 gündürr biraz etkisi olduu dökülmüyo ama dökülen yerlerden sac cıkmıyo cıkmasını istiyorum dökülenin sanki kökü ölüyr ( bu gidişli o sakak bölgem tamamennn gitcek kel bir görüntü olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?