Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Klorane sac telini incelttigini sanmıyorum yeni cıkan sac köklerim cok kalın digerlerine göre msşllhh zaten arkds ketoral samp. incelttiğini yazmıs düzeltmiş
Evet düzeltme yaptım ,yanlıs okumussum .
Dün akşam elime geçti şampuanım .
Azıcık daha az döküldü gibi ,ama saçlarım pırıl pırıl ,ilk defa bir sampuan boyle yaptı ,aslında cok mattır saclarım .

Dökülme için vitamin mineral iynesi yaptırdım kafama.Doktor üç ay sonra etkisini görürsün dedi.Şimdilik iyi gibi dökülme azaldı.Temmuzda sonucu görür güzel haberler yazarım inşallah.Yeni çıkan saçlarımda hep aynı hiç uzamıyor.İnşallah onada faydası olur.

Mezaterapi mi yaptırdıgın ? Kaç seans ve ücreti nedir canım ?
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
Mezaterapi mi yaptırdıgın ? Kaç seans ve ücreti nedir canım ?
Güzel haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]

Doğrusunu istersen mezaterapi mi bilmiyorum.Bir sefer yapıldı bir daha yapılacak falan demedi ücrette almadı.Üç ay sonra etkisini gösterirmiş.Bende güzel haber vermek çok isterim.

Son düzenleme:
Kızlar kan degerlerimi ölctürdüm demirim 28 cıktı yine yaa düşük hala:(( doktor 100ün üzerinde olmalı dio ve ferrum ve ferrozinc verdi günde birer tablet kullanıcam.. sac dökülmen kesinlikle demirden dedi doktor.. bisürü sey yasakladı.. acıkcası yeni bisürü sacımda ckıo önde resmen kahkül olusturdular.. ama dustan cıkınca hala 50-60 civarı tel gelio yine onu da ancak kan degerlerimi normale gelmesiyle düzelicegini düşünüorm. sizce hap ile düzeltebilirimiyim yoksa ekstra bişey yapmamı önerrirmisiniz???
ayrıca benm gibi demirden dolayı sacları dökülen ve tekrar eski haline dönen varmıı cookk üzülüyorummm :////

Kızlar kan degerlerimi ölctürdüm demirim 28 cıktı yine yaa düşük hala:(( doktor 100ün üzerinde olmalı dio ve ferrum ve ferrozinc verdi günde birer tablet kullanıcam.. sac dökülmen kesinlikle demirden dedi doktor.. bisürü sey yasakladı.. acıkcası yeni bisürü sacımda ckıo önde resmen kahkül olusturdular.. ama dustan cıkınca hala 50-60 civarı tel gelio yine onu da ancak kan degerlerimi normale gelmesiyle düzelicegini düşünüorm. sizce hap ile düzeltebilirimiyim yoksa ekstra bişey yapmamı önerrirmisiniz???
ayrıca benm gibi demirden dolayı sacları dökülen ve tekrar eski haline dönen varmıı cookk üzülüyorummm :////

canım bendede ferrititin cok eksik 9 cıktı perinin dedğine göre 80 aldı kadınlarda dökülme yapıoymus.haplarını kullan ac karnına al demir haplarını en az 2 saat bişe yapma. onun haricindede demire yönelik gıdalara agırlık ver kuru üzzümüs felan ben öle yapıoyrum ama hala cok dökülüyor. sen yine sanslısın bende dökülen sacta geri cıkmıyor:((((

Canım ferrum iğnesi ni yaptır daha hızlı toplanır

demir eksikliği yani demirin 80in altında olması dökülme yanında saçlarda incelme de yapar mı?

bir de iğneyi hergün mü haftada bir mi yaptıracağız?

Son düzenleme:
demir eksikliği yani demirin 80in altında olması dökülme yanında saçlarda incelme de yapar mı?

bir de iğneyi hergün mü haftada bir mi yaptıracağız?

Beticim merhaba, saçlarda inceleme yapar.... Ama tek incelme yapan sebep bu değil... İğne bir kutuyu hergün yaptırmak yeterli.. Sonra tablete geçmek daha mantıklı... Böylece tabletler le uzun sürede alacan etkiyi daha kısa sürede elde edersin...

başka neler incelme yapar saçlarda aplacım ?

bir de merak ettiğim başka bir şey var bileniniz var mı bilmiyorum. genetik tipi dökülmelerde kulak üstünden saç gitmez diye okuyorum hatta saç ekimi için ense ve kulak üstünden alınırmış kökler. ancak benim kulak üstünden çok dökülüyor saçlarım. nedir ne değildir bilen var mı?

bir de merak ettiğim başka bir şey var bileniniz var mı bilmiyorum. genetik tipi dökülmelerde kulak üstünden saç gitmez diye okuyorum hatta saç ekimi için ense ve kulak üstünden alınırmış kökler. ancak benim kulak üstünden çok dökülüyor saçlarım. nedir ne değildir bilen var mı?

canım benimde kulak üstümden saclar cok döküldüü acıldı oralarda hep

Beticim, vit eksikliği , troid bozukluğu , çinko ve bakır eksikliği, son zamanlarda da D vit eksikliği saçta incelme ve dökülme yaptığı yazılıyor... Bu arada en önemlisi erkek tipi saç dökülmesi .... Erkek tipi saç dökülmesinde iki kulak üstünden çizilen çizilen çizginin altında kalan yerden dökülme olmaz ve Ekim için saçlar burdan alınır... Ama bu erkekler için geçerli... Kadınlarda dökülme genelde her yerden olur... Kulak üstlerinde açılma olması kadın tipi dökülmeyi düşündürür bence... Ama son karar Dr undur tabiii.. Selamlar ...

nazım hoşgeldin. bence saçın gayet iyi görünüyor. maşallah...
daha fazla dökülmesin yeter

malesef 5 gündür falan acyip dokulmeye basladı saclarım 2 2.5 yıldır dokuluo ama hıc bu kadar cok dokulmemıstı döküldü ama dokulmeye basladıgı ılk zamanlar bu kadar cok dokuluyordu ameliyat stres derken tamam normaldı ama birdenbire bukadar dokulme nıye yine:(zaten dokuluodu. dusa girmeye korktugum gunler geri geldi her elimi attıgımda tutam tutam sac geliyor

naz merhaba. geçmiş olsun inşallah durur dökülmen.

biotin kullandığını yazmıştın vücudunun diğer yerlerndeki kıllara tüylere olumsuz etkisi oldu mu?

bir de markasını alabilir miyim?

kizlar maddi durumunuz el verioyrsa PRP deneyin derim, cünkü ben yillarca bu sac endüstrisini zengin ettim nerdeyse, yaglar sampuanlar bakim setleri saymakla bitmez... hem para emek ve zaman kaybi.
uzak dogudan yilan yagi bile getirttim o kadarini söylüyorum yani:)
PRP nin yan etkisi yok, cünkü kendi kan plazmanizdan yapilyor,kisa ama sonuc veren bir islem, keske yillar önce duyup yaptirsaydim dedigim günlerdeyim bu ara.
:36:

benimde bu sıralar yine sac dökülmem cok arttı kasıntım coğaldıı sanki saç döküldükce derim nefes alıyor:(((napacagımı sasırdımm bıktım artık:((herseyi deniyorum hic fayda ettiği yok bugün gittim saçlarımıda kesytirdim eskiden kıyamazdım simdi umrumda bile değil:(

Nizoral aldım kızlar .Saçımdaki kepeklere iyi geldi baya .
Daha önce kullanan olmuş muydu ?

Haftada 1 kullanayım diyorum .

Arkadaşlar,
konuya uzun zamandır bir şey yazılmamış ama benim de belirtmek istediğim bir kaç şey var.
Tamamını okudum. Öncelikle bu konuyu kendimi bildim bileli aynaya bakmaya başladığımdan beri inanın dert ediyorum. Şimdi evlendim 27 yaşındayım (baya olmuş) hala üzülüp ağladığım da oluyor.

Benim saçlarım da daha önce de bir arkadaşımızın dediği gibi incecik var ama derim inanılmaz görünüyor tabi
ben 2008 yılında daha gür göstermek için çıt çıt kullanmaya başladım 5-6 parça takıyordum, o zamanki erkek arkadaşım şimdi ki eşim de uzun saçı sevdiği için.
Onun ve herkesin bu değişim hoşuna gitti. Daha sonra (3-4) sene sonra çıt çıtı taktığım yerlerde saçımın daha da azaldığını farkettim ki ben gece bile bazen onunla uyurdum, beni sonradan tanıyan herkes kendi saçım olduğunu eski tanıdıklarım da uzattığımı sanıyordu.
Ve ben daha sonra gece yatarken duyduğum acıma hissi nedeniyle peruk almaya karar verdim ve satan bir mağazada soluğu aldım, ben niyetli olunca adam da iyi satıcı olunca aldım ve yaklaşık iki senedir uzun gerçek saç peruk kullanıyorum. Evet farkediliyor. ama farkedildiğini çok az kişiden duydum. Tavsiye ediyor muyum hayır kesinlikle peruk kulanmayın çünkü geri dönüş zor oluyor. Saç deriniz havalanmıyor. Şuan iş yerimdeyim ve yine peruğum var kafamda, peruklu saçı toplayabiliyorum, bir sıkıntı yok gibi ama pişmanım. Şuan saçım daha da azaldı, hiçbir çözüm bulamıyorum.

Genetik çünkü. Keşke şu saç ekimi kadınlarda başarılı olsaydı, benim için bir umuttu. Şimdi yine benzer konulardan birinde birisi bir kaynak formulü söylemişti araştırdım ama bir şey bulamadım. Yani ben de çare arayanlardanım. Bu arada belirteyim denemediğim bitkisel kür kalmadı sarımsağın kokusunu daçektim çok defa evdekilere de çektirdim.
Ne diyeyim gerçekten bu durumdan çok muzdaribim ve inanılmaz üzgünüm.

Arkadaşlar,
konuya uzun zamandır bir şey yazılmamış ama benim de belirtmek istediğim bir kaç şey var.
Tamamını okudum. Öncelikle bu konuyu kendimi bildim bileli aynaya bakmaya başladığımdan beri inanın dert ediyorum. Şimdi evlendim 27 yaşındayım (baya olmuş) hala üzülüp ağladığım da oluyor.

Benim saçlarım da daha önce de bir arkadaşımızın dediği gibi incecik var ama derim inanılmaz görünüyor tabi
ben 2008 yılında daha gür göstermek için çıt çıt kullanmaya başladım 5-6 parça takıyordum, o zamanki erkek arkadaşım şimdi ki eşim de uzun saçı sevdiği için.
Onun ve herkesin bu değişim hoşuna gitti. Daha sonra (3-4) sene sonra çıt çıtı taktığım yerlerde saçımın daha da azaldığını farkettim ki ben gece bile bazen onunla uyurdum, beni sonradan tanıyan herkes kendi saçım olduğunu eski tanıdıklarım da uzattığımı sanıyordu.
Ve ben daha sonra gece yatarken duyduğum acıma hissi nedeniyle peruk almaya karar verdim ve satan bir mağazada soluğu aldım, ben niyetli olunca adam da iyi satıcı olunca aldım ve yaklaşık iki senedir uzun gerçek saç peruk kullanıyorum. Evet farkediliyor. ama farkedildiğini çok az kişiden duydum. Tavsiye ediyor muyum hayır kesinlikle peruk kulanmayın çünkü geri dönüş zor oluyor. Saç deriniz havalanmıyor. Şuan iş yerimdeyim ve yine peruğum var kafamda, peruklu saçı toplayabiliyorum, bir sıkıntı yok gibi ama pişmanım. Şuan saçım daha da azaldı, hiçbir çözüm bulamıyorum.

Genetik çünkü. Keşke şu saç ekimi kadınlarda başarılı olsaydı, benim için bir umuttu. Şimdi yine benzer konulardan birinde birisi bir kaynak formulü söylemişti araştırdım ama bir şey bulamadım. Yani ben de çare arayanlardanım. Bu arada belirteyim denemediğim bitkisel kür kalmadı sarımsağın kokusunu daçektim çok defa evdekilere de çektirdim.
meraba canım burdaki çoğu insan zaten saçlarının yarısını kaybetmiş durumda hele ben 4te 3unu kaybettim. 6 yıldır ciddi derecede dökülmem var arada kullandığım şeyler etki ediyor sora tekrar başlıyor ama bunu en aza indirmemiz gayet mümkün. Sana karanfil kürünü uygulamanı tavsıye ederm bende 3-4 gundur yapıorum dökülmem azaldı saç da çıkartıyormuş böle şeylere inanmazdım ama Allahın verdiği nimetlerde birsürü şifa gizli. En kolay ve pratik yöntem. Denemekten zarar gelmez tavsiye ediyorum..

benimde saçlarımda aşırı kepek ve azıcık dökülme vardı bioblas şampuan saçıma iyi geldi eskiden banyodan çıkınca bile saçımda kepek varken kepek yok oldu saçlarım canlandı eğer dökülmenin daha başındaysanız öneririm bana erkek arkadaşım biomen saç dökülmeme kepeğime iyi geldi dedi onun tavsiyesiyle başladım denemenizi öneririm.

Bioblas şampuanı 2-3 yıl kullandm saç dökülmesine ufacık bir faydası yok. Yinede diğer elidor clear blandax vs.sampuandan iyidr extra olarak saçınızı dökmez.

Arkadaşlar,

Böyle giderse bende peruk takmak zorunda kalicam bir kac seneye beni ancak o kurtaririr evliyim bende 4 senelik 2 seneden beri saclarim dokuluyor genetik gerci ailede yok boyle bisey ama genetikmis iste paikolojim cok kotu bunalimdayim resmen sen esinin yaninda peruklami yatiosun peki evde falan surekli peruklamisin canim peruk kullanimini merak ediorum?

Back