Arkadaşlar,
konuya uzun zamandır bir şey yazılmamış ama benim de belirtmek istediğim bir kaç şey var.
Tamamını okudum. Öncelikle bu konuyu kendimi bildim bileli aynaya bakmaya başladığımdan beri inanın dert ediyorum. Şimdi evlendim 27 yaşındayım (baya olmuş) hala üzülüp ağladığım da oluyor.
Benim saçlarım da daha önce de bir arkadaşımızın dediği gibi incecik var ama derim inanılmaz görünüyor tabi
ben 2008 yılında daha gür göstermek için çıt çıt kullanmaya başladım 5-6 parça takıyordum, o zamanki erkek arkadaşım şimdi ki eşim de uzun saçı sevdiği için.
Onun ve herkesin bu değişim hoşuna gitti. Daha sonra (3-4) sene sonra çıt çıtı taktığım yerlerde saçımın daha da azaldığını farkettim ki ben gece bile bazen onunla uyurdum, beni sonradan tanıyan herkes kendi saçım olduğunu eski tanıdıklarım da uzattığımı sanıyordu.
Ve ben daha sonra gece yatarken duyduğum acıma hissi nedeniyle peruk almaya karar verdim ve satan bir mağazada soluğu aldım, ben niyetli olunca adam da iyi satıcı olunca aldım ve yaklaşık iki senedir uzun gerçek saç peruk kullanıyorum. Evet farkediliyor. ama farkedildiğini çok az kişiden duydum. Tavsiye ediyor muyum hayır kesinlikle peruk kulanmayın çünkü geri dönüş zor oluyor. Saç deriniz havalanmıyor. Şuan iş yerimdeyim ve yine peruğum var kafamda, peruklu saçı toplayabiliyorum, bir sıkıntı yok gibi ama pişmanım. Şuan saçım daha da azaldı, hiçbir çözüm bulamıyorum.
Genetik çünkü. Keşke şu saç ekimi kadınlarda başarılı olsaydı, benim için bir umuttu. Şimdi yine benzer konulardan birinde birisi bir kaynak formulü söylemişti araştırdım ama bir şey bulamadım. Yani ben de çare arayanlardanım. Bu arada belirteyim denemediğim bitkisel kür kalmadı sarımsağın kokusunu daçektim çok defa evdekilere de çektirdim.
Ne diyeyim gerçekten bu durumdan çok muzdaribim ve inanılmaz üzgünüm.