Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım saçlarım biraz uzun kestircem bu hafta kestiriyorum ama yine faydasını görmüyorm:(( gün egctikce azaldı ve tepeden yanlardan cok acıldı napcagımı bilmiyorum artık:(( benimde denemediğim bişe kalmadı ısırgan,maya maskesi, karanfil,sarımsak, zeytinyağı bademyağı.(( ama nafile bir caresi olmadı 1.5 yıldır yoğun dökülme yasadım ve acılmalarınm oldu:(( 3 kere doktora gttim zaten doğru düzgün ilgilendikleri yok en sonki test yaptı işte ferrtin düsük cıktı bundan dedi:( hap jkullanıyorum bundan öncede kullandım yükselmemişte artık böyle ne olacak hic bilmiyorum

Derdi veren dermanı da verir.. Yeter ki inanalım.. Elbet düzelecek .. Elele verip elinizden geleni yapalım . Şifayı Allah tan dileyelim..

canım sarımsaklı sampuan kullanıyorum suan naturwayın icine sadece zeytinyağ koysam olurmu

Sarımsakta koy bence. Sarımsak saç dibindeki mantarları azaltıyor.. Sadece yıkarken kokuyor. Sonra hi ç koku kalmıyor emin ol.. Ve biraz sabır.. Bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve içine extra bunları koyuyorum.. Rabbim hepimize şifa versin

geçenlerde tesadüfen için naturway sarımsaklı şampuan aldım. saç yağlanmasına da dökülmesine de çok iyi geldi. kokusu da çok hafif ve güzel. dökülmeyi de ciddi oranda azalttı. tavsiye ederim.

Son düzenleme:
arkadaşlar slm.benim saçlarım her tarafından dökülüyo ve yanlarda kücük kücük bosluklar oluşmuş bana iyi bi cildiye doktoru söylermisiniz acil ben bu arada istanbul avrupa yakasında otoruyorum ama istanbul içi nere olursaa gderim cok kötüyüm

arkadaşlar slm.benim saçlarım her tarafından dökülüyo ve yanlarda kücük kücük bosluklar oluşmuş bana iyi bi cildiye doktoru söylermisiniz acil ben bu arada istanbul avrupa yakasında otoruyorum ama istanbul içi nere olursaa gderim cok kötüyüm

canım duydugum kadarıyla istanbulda server serdaroplu diye bir doktor varmıs onu cok övüyolarr. ii yorumlar okudum istanbulda olsam ben kesin giderdim ama baya uzagım ne yazıkki.()netten arastır istersen bir

canım duydugum kadarıyla istanbulda server serdaroplu diye bir doktor varmıs onu cok övüyolarr. ii yorumlar okudum istanbulda olsam ben kesin giderdim ama baya uzagım ne yazıkki.()netten arastır istersen bir

Bende cok duyudm o doktoru.. Özeldemi yoksa devlettemi calısıo acaba o doktor merak ettim

Bende cok duyudm o doktoru.. Özeldemi yoksa devlettemi calısıo acaba o doktor merak ettim

canım heralde cerrah pasanın doktorumus ama özelinde bakıyomus ücretide biraz pahalı:) ama olsun değer en azından kesin tanıya felan koyuyomus ona göre tedavi uyguluyomus yorumarını okudumda herkez memnun

canım heralde cerrah pasanın doktorumus ama özelinde bakıyomus ücretide biraz pahalı:) ama olsun değer en azından kesin tanıya felan koyuyomus ona göre tedavi uyguluyomus yorumarını okudumda herkez memnun

Kızlar çay ağacı yağı kullanıyorum iki gündür... Sadece şampuana koydum.. Kaşıntımın azaldığını hissediyorum.. Bu arada dün klorane şampuan kullanmaya başladım . Sonuçları yazarım ... Herkese çok selam...

Kızlar çay ağacı yağı kullanıyorum iki gündür... Sadece şampuana koydum.. Kaşıntımın azaldığını hissediyorum.. Bu arada dün klorane şampuan kullanmaya başladım . Sonuçları yazarım ... Herkese çok selam...

cok sevindim pericim . gercekten işe yarıyor ya ben onu kullandıgımdan beri sacım kasınmıyor eskiden bit varmıs gibi ksınıp dururdum

Kızlar allah hepimize şifa versin .

Ben de saçlarımın çoğunu kaybettim ne yazık ki .
Aynaya bakmak bile istemiyorum .

Siz dermarollera devam ediyor musunuz ?
Klorane şampuan saç telini inceltiyormuş.Alsam mı almasam mı bilemedim .

Kara üzüm çekirdeği saç çıkartıyor diye okudum ,onada başlayacağım inş .

canım o kara üzüm cekirdeği nasıl yapılacak peki?

Klorane şampuanın sac telini incelttigini nerden duydunuz ben nette öyle bi bilgiye rastlamadım okadarda arastırdım almadan??

Peri, sevsevil herkese slm.bayağdır girmiyodum o yaşanan olaylardan sonra kendimi kötü hissettim ve buraya girmek beni dahada kotu hissetircegı ıcın uzun zamandır girmedim.sanırım herkesın dokulmesı devam edio? en sonunda dayanamayıp girdim yine özellikler peri ablam seni ve sevsevili çok merak ettim . sevsevil sanırım beni sormus nasıl durumu nazın dıye cok merak edıyorum dıye. benım sacımın dokulmesı ekım ve subat arası normal olarak devam etti hatta tamam bıttı dıye dusunmustum 4 ay falan rahattım mart başı gıbı tekrardan dokulmeye basladı dokulmeye basladı derken gunluk 100-150 telı gecmıyodur dustayken dokuluo en cok zaten. ben fazla bıseyde kullanmıyorum natural fresh dıye organık şampuan var onu ve gunde 2mg bıotın kullanıyorum sacımı sorrsanız 2 sene oldu ama sımdılık acılma yok sadece yogunlugunda azalma hıssedıyorum. eskısı kadarda kafama takmamaya calısıyorum .peri ablamın dedıgı gibi derdı verenın dermanınıda vercegıne ınanıyorum ve Allah kotu dertlerden korusun diyorum hepimiz dermanını buluruz inşallah.

Back