Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar allah hepimize şifa versin .
Ben de saçlarımın çoğunu kaybettim ne yazık ki .
Aynaya bakmak bile istemiyorum .
Siz dermarollera devam ediyor musunuz ?
Klorane şampuan saç telini inceltiyormuş.Alsam mı almasam mı bilemedim .
Kara üzüm çekirdeği saç çıkartıyor diye okudum ,onada başlayacağım inş .
Eki Görüntüle 704607 Eki Görüntüle 704607 Eki Görüntüle 704607 gecen senekı resimlerimı hatırlıyosunuzdur bunuda şimdi çektim pek fark yok ama yogunlukta azalma var bide flassız ısıksız bır ortamda cektım orta cızgım bıraz daha acık
saçımın kasıntı arttı yinee dökülmelerim cogaldı(
Canım sitede mavikuş isimli üyenin önerisine göre kullandım. Roller kullanıyorum halen. Yemek sodası mı şampuana katip kullandım. Sonuçları yazarım
merhaba aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı hiç üşenmeden okumaya çalıştım benimde ince telli ve seyrek saçlarım var rollerden bende almayı düşünüyorum bu kaşıntılar ondan kaynaklımı diye merak ettim ayrıca bende bir deneyimimi paylaşmak isterim sizinle ben uzun zamandır aktardan saç için hazırlanmış olan yağlardan aldım içine ozon yağı ve zeytinyağı susam yağı karıştırdım tepe bölgeme sürüp akşamdan sabaha kadar beklettim sürdüğüm yerlerden 3. boy saç çıkıyor diğer yerlerde bir hareket yok ayrıcca şuan eczacının önerisiyle shen min tablet kullanmaya başladım bir arkadaşım 2 sene önce 6 ay kadar kullanmış şuan mükemmel saçları var sabretmiş ama paylaşmak istedim iyi günler
canım o kara üzüm cekirdeği nasıl yapılacak peki?
Pardon düzeltiyorum ketoral sampuan saç telini inceltiyormuş .Klorane şampuanın sac telini incelttigini nerden duydunuz ben nette öyle bi bilgiye rastlamadım okadarda arastırdım almadan??
Eki Görüntüle 704607 Eki Görüntüle 704607 Eki Görüntüle 704607 gecen senekı resimlerimı hatırlıyosunuzdur bunuda şimdi çektim pek fark yok ama yogunlukta azalma var bide flassız ısıksız bır ortamda cektım orta cızgım bıraz daha acık
canım ben haftada bir kere ampülleri uygulamadan önce roller yapıyorum
merhaba ben yeni katıldım aranıza benimde bitmek bilmez saç problemlerim var bu rolleri merak ettim kaç aydır kullanıyorsun yeni saçlar çıktımı merak ettim bende shen min tablet kullanmaya başladım kullanan arkadaşlarım var 6 aylık kullanım sonunda süper saç çıktı aradan 2 sene geçti saçları hem çok gür hem çok parlak bir bak istersen
Canım önce rolleri yapıp arkasına ampul sürüyorsun değil mi ?
Hangi ampuller evigen ,bemiks ,badem yağı ,betantehene mi gibi mi .
Allah hepimize sifa versin kızlar.
Ben de sampuan sonrası ısırgan suyu ile duruluyorum ,bir nebze iyi geldi sacıma sanki .
Alıntııdır
kızlar benim şaç derimde seboreik dermatit var, ensemden başlayan kaşıntı, kabuklanma, kepeklenmeler oluyordu.. bazı şampuanları kullandığımda bu şikayetim daha da çok artıyordu. bazen kaşıntıdan duramıyor tekrar tekrar saçımı yıkıyordum.. ama kullandığım o şampuanlarla şaçlarım çok kuruyor bi gün sonra yine kaşıntılar başlıyordu.. üstelik çok cansızdı saçlarım..
her şeyi denedim, dermatologlara gittim, ketakanozollu şampuanlar verdiler, steroid bile kullandım. bu ilaçlar ve şampuan bi süre çözüm olur gibi oldular bana. ama sürekli bu ilaçları alamazdım üstelik o kötü kokulu şampuanı artık kullanmak istemiyordum. strese girdiğim zamanlarda bu kepeklenmeler daha fazla artıyordu, ben de artık pes etmiştim amaaan diyip kendi haline bıraktım. öyle yapınca da açıkcası azaldı şikayetlerim :) kafamı çok takmıştım o zamnlar buna
neyse gel gelelim şimdiki halime, bi dermatolog arkadaşım bana maden suyunu önerdi, önce çok basit geldi bana, o kadar çok şey denemiş bi sürü para dökmüş biri olarak maden suyunun saç derimdeki kepek ve kabuklanma problemime iyi geleceğine pek inanamadım. ama sonuçları çok mükemmel kızlar, kesinlikle tavsiye ediyorum. eskiden saçıma özel yağlardan oluşmuş bakım dahi yapamazdım saçım yağlanacak yine sivilceler çıkacak diye korkuyordum ama maden suyuyla hiç bi problemim kalmadı. şimdi banunun öğrettiği sinameki kürü ile saçlarıma bakım bile yapabiliyorum.
(sade) maden suyunu alın, başınızdan aşağı dökün, o zaten köpürür gibi oluyor sonra akıp gidiyor,, saç derisindeki problemi ortadan kaldırıyor, ayrıca saçlara canlılık ve parlaklık veriyor, sonradan duydum ki bunu pek çok arkadaşım da biliyormuş:) özellikle yaz aylarında sıcak havalarda çok yapıyorlarmış.. kk'da da maden suyunun bu özelliği geçti mi bilmiyorum ama ben bilmeyenler için tekrar dile getirmek istedim..
kesinlikle işe yarıyor kızlar![]()
Kızlar hafif kasıntı bendede var acaba maden suyu kasıntıya iyi gelirmş deneyen varmı ????
birde sunu buldumm
Ben bu illeti kaya tuzuyla yendim. Bir bardak suya 2 yemek kaşığı kadar kaya tuzu koyuyorsunuz. Bunu sorunlu bölgelere iyice yediriyorsunuz. Hatta bütün deriye yedirin saç kökleride güçlensin. Saç dökülmeside azalıyor. Kaya tuzunu bilenler bilir zaten. Rafine edilmemiş tuz. Kaplıca sularından 40 kat daha fazla mineral var. Selülilitlere falanda iyi geliyormuş ama ben denemedim hiç.
acaba kaya tuzu dökülmeye gercekten iyi geliyormu ??? dökülmem tamamen kesilsin dustan snrada normale insin istiyorumm
canım lkorane iyi gelmedimi??? saç telletrini incelltiği yazısınıokuyunca ben bir kenara kaldırdım????????????
herkese merhaba;
3 yıl önce ciddi bir üzüntüyle başladı herşey. başlangıçta geçici bir dökülme olduğunu düşündüğüm dökülmem saçlarımda seyrelme(tepe bölgemde) olduğunu farketmemle hayatımı altüst etti. başladım çözüm arayışlarına.... hertürlü tahlilim yapıldı(demir, vitamin, çinko, hormon, troid vs vs....) herşey normaldi. dökülmenin genetik olduğu söylendi. gerçektende annem ve ablamın saçları seyrek(( ama benim başıma gelmez diye düşünmüştüm hep. 3 yıldır kullanmadığım hiç bişey kalmadı hem ilaç hemde bitkisel(ilaç: pantogar, priorin, medobikomplex, biotin, diane. bitkisel de aklınıza ne gelirse kantarondan tutunda ısırgana karanfile badem yağına vs vs..) ama saç dökülmem de hiç azalma olmadı. zaman zaman oh çok şükür azalıyor dediğim oldu fakat en fazla 1 hafta..bu arada saç da ektirdim. onlarda tuttumu bilmiyorum çünkü saç dökülmem aynı hızda devam etti......şuan 3 yıl önceki saçalrımın resmen 4 de 1 i kaldı ve artık tepemde saç derim görünüyor.... çalışıyorum ve kapatmak için saç fiberi kullanıyorum mecburen.. insanlardan uzaklaştım, içime kapandım...dışarı çıkmak istemiyorum işim ve evim arasında gördüğüm dünya dışında dış dünyam kalmadı...(bunları yazarken bile ağlıyorum düşünün halimi).son 2 haftadır kullandığım herşeyi bıraktım belki çok fazla şey kullanıyorum saçıma diye. sadece sarımsaklı şampuan(içinde bepantene, evigen ve bemix amp var), bide netten aldığım bitkisel bir karışım var. sanki hafif azaldı gibi dökülme....tükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen... benim sizden ricam aranızda bu kadar uzun süreli dökülme olupta (özellikle tepeden seyrelme boyutunda) saçları eski haline gelen var mı? varsa nasıl oldu .... ne olur azıcık ümittttt...
Pericim klorane nasıl geldi saclarınaa???
Pericim klorane iyi geldi ama günlük hayatta elime pek gelmiyo.. Dus cıkısı yine 50--60 civarı dökülüyo bu yüzdende sac artısı pek olmuyo ben tamamen kesilsin istiyorumm((
Maden suyunu deneyeen yokmuuuu kızlarrrr??