canım saçlarım biraz uzun kestircem bu hafta kestiriyorum ama yine faydasını görmüyorm( gün egctikce azaldı ve tepeden yanlardan cok acıldı napcagımı bilmiyorum artık ( benimde denemediğim bişe kalmadı ısırgan,maya maskesi, karanfil,sarımsak, zeytinyağı bademyağı.(( ama nafile bir caresi olmadı 1.5 yıldır yoğun dökülme yasadım ve acılmalarınm oldu ( 3 kere doktora gttim zaten doğru düzgün ilgilendikleri yok en sonki test yaptı işte ferrtin düsük cıktı bundan dedi hap jkullanıyorum bundan öncede kullandım yükselmemişte artık böyle ne olacak hic bilmiyorum
saçımın kasıntı arttı yinee dökülmelerim cogaldı(
Canım şampuana sarımsak ve zeytinyağ koydunmu ? Benim kaşıntımı bu azalttı
canım sarımsaklı sampuan kullanıyorum suan naturwayın icine sadece zeytinyağ koysam olurmu
kızlar sacımın resmi.(
benim boyle sacim olsa inan sadaka veririmmasallahi var dokulmeyi onlersen cokta kotu bi goruntu deil bence
arkadaşlar slm.benim saçlarım her tarafından dökülüyo ve yanlarda kücük kücük bosluklar oluşmuş bana iyi bi cildiye doktoru söylermisiniz acil ben bu arada istanbul avrupa yakasında otoruyorum ama istanbul içi nere olursaa gderim cok kötüyüm
canım duydugum kadarıyla istanbulda server serdaroplu diye bir doktor varmıs onu cok övüyolarr. ii yorumlar okudum istanbulda olsam ben kesin giderdim ama baya uzagım ne yazıkki.()netten arastır istersen bir
Bende cok duyudm o doktoru.. Özeldemi yoksa devlettemi calısıo acaba o doktor merak ettim
canım heralde cerrah pasanın doktorumus ama özelinde bakıyomus ücretide biraz pahalı:) ama olsun değer en azından kesin tanıya felan koyuyomus ona göre tedavi uyguluyomus yorumarını okudumda herkez memnun
Kızlar çay ağacı yağı kullanıyorum iki gündür... Sadece şampuana koydum.. Kaşıntımın azaldığını hissediyorum.. Bu arada dün klorane şampuan kullanmaya başladım . Sonuçları yazarım ... Herkese çok selam...
canım o kara üzüm cekirdeği nasıl yapılacak peki?Kızlar allah hepimize şifa versin .
Ben de saçlarımın çoğunu kaybettim ne yazık ki .
Aynaya bakmak bile istemiyorum .
Siz dermarollera devam ediyor musunuz ?
Klorane şampuan saç telini inceltiyormuş.Alsam mı almasam mı bilemedim .
Kara üzüm çekirdeği saç çıkartıyor diye okudum ,onada başlayacağım inş .
Kızlar allah hepimize şifa versin .
Ben de saçlarımın çoğunu kaybettim ne yazık ki .
Aynaya bakmak bile istemiyorum .
Siz dermarollera devam ediyor musunuz ?
Klorane şampuan saç telini inceltiyormuş.Alsam mı almasam mı bilemedim .
Kara üzüm çekirdeği saç çıkartıyor diye okudum ,onada başlayacağım inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?