Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Siteye şimdi baktım.Antioksidan Duş Başlığı pahalıymış.159 tl tamamda kartuşu 72 tl banyo sıklığına göre 2-3 ayda bir değiştirilir.Her ay değiştirmem gerekir çünkü çok sık kullanılıyor banyo maalesef.

kızlar son durum ne bende merakla okuyordum ama reklam amaçlıymış öyle anladım.dermaroller işi yarıyor mu ve kaç mm almalıyız eğer alacaksak?

Canım normalde saçların nasıl ? Seyretme ne durumda . Dökülme var mı ? Roller sonrası neler oldu . Yazarsan sevinirim
Normal günlük dökülmem azaldı, banyodan sonra biraz dökülüyor ama henüz yeni çıkan saçları göremiyorum :s Önlerden daha çok olmak üzere erkek tipi dökülmem vardı saçlarım da çok ince yani genel olarak bakınca pek belli olmuyor dökülmem ama beni çok rahatsız ediyor :s
3. seanstan sonra küçük küçük görürsün dedi, benim 2. seansım çarşamba günü yapıldı. Kendime önden hedef bölgeler belirledim oralardan yeni saçlar çıkarsa belirleyici olacak :)

Son düzenleme:

Badem yağlı kullandığınız iyi bir karışım, bebek yağındansa ona devam edin bence... Bir de ellerinizi ıslatmaktansa önce avuçlarınızı sürtüp elinizi ısıtıp sonra yağları uygularsanız cilt de saç da daha rahat emer ürünü
Doğal sabun ben de çok aldım ama ben de aynı sorunu yaşadım çünkü piyasadaki aldığımız normal şampuanlar SLS içeriyor, köpürmesi için kimyasal ekleniyor dolayısıyla doğal sabun ya da şampuan kullanınca köpürmüyor saçı keçe gibi yapıştırıyor sonra açmak için çok fazla krem gerekiyor :s Ben kullanacağım zaman elimde köpürtüp sadece diplerini sabunla yıkıyorum böylece saç uçlarım kurumuyor.
Kremi de sadece saç uçlarıma uyguluyorum ya da duştan çıktıktan sonra hafif nemliyken daha önce bahsettiğim gliss ten sıkıyorum. Yoksa taranmıyor canım acıyor :s Açma tarağıyla bile çok zor tararım :s
Ama dermaroller kullanacak kadar ciddi durumda değil bence saçlarınız, yeni çıkanlar uzadıkça yerini doldurur.

Son düzenleme:

inşallah rabbim şifa verir. istediğin sonuca ulaşırsın.
bir süre herşeye küsmüştüm resmen ama şimdisenin yazınla yeniden umutlandım. benimkide erkek tipi saç dökülmesi malesef. hadi hayırlısı inşallah şifamızı buluruz

derma roller ve minoxil ikilisi işe yarıyor bence ama devamlı ve düzenli kullanım şart benim yeni saçlar çıkmıştı fakat 3 haftadır falan yapmadığımdan feci bir dökülme başladı yine düzenli kullanıma başlayacağım

Eczanede saç analizi yaptırdım çıkan saçların ince olduğunu serum kullanmamı önerdi.Cosmed yeniliyici serum.Aranızda kullanan var mı?

Cosmed le ilgili bikaç topik altta yazılar var ama o arkdsada eczanede önermişler cosmedi. kafamı karıstırdı acaba para tuzagımı die:SS insan artık neye inanacagını sasırıor

Cosmed le ilgili bikaç topik altta yazılar var ama o arkdsada eczanede önermişler cosmedi. kafamı karıstırdı acaba para tuzagımı die:SS insan artık neye inanacagını sasırıor

Arkadaşlar Merhabalar;
Bu forumda inanınki en kötü durumda olan benimdir hemde daha 27 yaşındayken yaşıyorum bunları neler kullanmadım ki vitaminler çeçit çeşit şampuan saç mezoterapisi ama sonunda kendime iyi gelen şeyi buldum ve bugün saçlarım hakkında iyi yorumlar aldım yine çok hoşuma gitti saçlarım normal bir insanınki kadar olmasada iyileşiyor.Ne mi kullandım ilaç olarak diane 35 ve andracur bakım olarakta bemix evingen ve badem yağı sarımsak ve en önemlisi bakımı yapmadan önce roller kullandım.Dermo roller gerçeten işe yarıyor bakımın etkisini arttırıyor.ama rollerı yapıp banyoya girmek bana mantıksız geldi açıkçası suyun ne adar etkisi olabilirki şampuan ne kadar bakım yerine geçer bu şekilde sonuç almanın zor olduğunu düşünüyorum.birde ben 1 şişe minoksil kullandım sonra yavaş yavaş bıraktım dermo roller sonrası minoxil en çok ve en hızlı saç çıkaran ikili değişik formlarda gördüğüm fotoğraflara inanamadım gerçkten süper sonuçlar var.Minoxilin mantığı tüylenme yapıyor ama bakım yaptığınızda o tüylenmeleri saça çeviriyor. (yani bende böyle oldu) ama minoxili her gün kullanmak can sıkıcı bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum.inşallah ta kullanmaya mecbur kalmam şimdilik böyle minoxu bırakmak saçımı dökmedi zaten günde 1 yaptım ama ilerleyen zamanlarda sorun olurmu bilmiyorum gelişmeleri tekrar aktarırım.

slm arkadaşlar benimde yaz başında saçlarım dökülmeye başladı daha önce mevsimsel dökülürdü ama sonra kendini hep toparlardı bu sefer olmadı yazın evlilik sitresim vardı şimdide tayin filan ev değiştirdim buranın suları çok kireçli bide doğum kontrol hapı kullanıyorum saçlarım çok dökülüyor bu sene durmadı ne yapmalıyım

bir önceki mesajda arkadaşın söylediği gibi diane35 ve androcur u ben 2 sene kullandım.. polikistikoverli olduğum için, 6 ay sonra tüylerimin dökülüp 2 senede yok olacağını iddia etmişti doktor fakat sadece aknelerimin iyileşmesini sağladı... ve 10 kilo olarak geri döndü..
memede kitle yapabileceği söylendiği için artık doğum kontrol ilaçları kullanmıyorum, saç dökülmemi akışına bıraktım dermaroller spreyler falan devam edicem sanırım :s tüylenme için de lazer yaptırıyorum.
ve evet dermaroller dan sonra duşa girilmez... önceki mesajlarımda yazdım ben güzellik salonunda yaptırıyorum ve enfeksiyon riskine karşın en az 1 gün duş yasak. ama gece yapıp sabah yıkansa çok da sorun olmaz sanırım..

demir eksikliği var mı? çinko, a, e, demir saça iyi gelir doktora danışarak bunlardan içebilirsiniz. cildiyeye gidip bephantene ampul içerikli yapma bir karışım var ondan da yazdırabilirsiniz.. ama en son sorduğumda ampulun eczaneler bulunmadığını söylemişlerdi bir sorun yine de..

Valla bende yıllardır var bu sorun.O da yetmezmiş gibi saçkıran da olduk...Bence genetik faktörlerin dışında stresle alakalı bi durum kesinlikle.Benm annemde babamda da kellik var ama abimlerin saçı fırça gibi maşallah:) benmde tepem açlmştı bi kaç sene önce kendi kendine toparladı stresli günleri geride bırakınca.Şmdi hala dökülüyo ama maşallahı var gayet volümlü saçlarım dökülen saçlarm geri geliyo diye düşünüyorm yoksa kfamda saç kalmazdı:) Aslnda saç derisine yapılan masajın etkisi de büyük..Saç derisine masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırmanızda yarar var.saç diplerini canlandırmalısınız.Allah acil şifalar versin.

Son düzenleme:
Bugün 3. dermaroller seansım yapıldı. Siyah siyah köklerin oluşmaya başladığını ve var olan saçlarımın güçlendiğini iddia ediyor yapan arkadaş ama ben saç diplerimi ayırıp baktığımda henüz bir fark göremiyorum
Giderek daha zor iyileşeceğini söylüyor, randevularımı 10 günde bir veriyor. Ne kadar uzun verirse benim için o kadar acısız günler demek zaten :)
İğne sayısını sordum, çok fazla olduğu için mi acıyor diye, 1000 e yakın dedi, yuhh diyebildim sadece :) Burada en fazla 540 görmüştüm.
Bir arkadaş sormuştu son mesajlarda bana 2 mm ile başlandı dayanamadığım için 1,5 mm uygulanıyor..

arkadaşlar baya baya okudum sayfaları benim saçlarımda hiç problem yok hiç olmadı hatta eşim dalga geçer senden çok az alıp bana taksakya die :)allah inşalalh hepinize istediğiniz gür saçları verir ben eşim için almak istiyorum bunu yaşı 30un üstüne çıktı sigara aşırı stresle birlikle yanlardan açık ve tepe bölgesinde incelme var byoksin sampuan kullanıyoruz ikimizde ama bu dermarollerden almak istiyorz erkeklerdede etkisini aynı şekilde gösteriyormu acaba ve birde sadece saçlı bölgeyemi uyguluyoruz yoksa sadece deri gözüken yan bölgelerede uygulayabiirmiyiz ? ayrıcada sarkmalar olan yüzünede uyguluycaz eşimin göz altlarına falan ikisi için ayrı almamıza gerek yok heralde değilmi ? şimdiden teşekkürler hepiize mutlak cevap bekliyorum lütfen

bendede hipotiroid var dökülüyo saçlarımmmmmmmm

Tekrar selamlar;
fiancee senin yazılarını dikkatle okuyorum yaptığın yorumlar gerçeten mantıklı umarım dermorollerla derdine çare bulursun
evet androcur pek kullanan duymadım ama yinede denedim hiç beklediğim bir etki olmadı pek bir faydasını görmedim ama diane35 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim gerçekten etkili 2 kere denedim hamilelikten öncesi (dört yıl kadar önce) ve şimdi ikisindede farkedilir sonuçlar var tabiki kiloda yan etkisi doğrusu iştah açıcı gibi bir şey :)
ben normalde çok zayıf olduğum için bu etki bende biraz olumlu oldu.

Ve Malasef sizlere kötü haberim var minoxili bırakınca saçlarım dökülmedi yazmıştım ama yeni saç oluşumuda olmadı.O yüzden minoxile devam edeceğim bende tek saç çıkaran şey minoxil oldu dökülmeyi enelleyen çok şey var şampuan vitamin doğum kont. hapları ampüller ama çıkartan tek şey minoxil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…