Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
5 kişilikli şizofren arkadaşım yada evde canı sıkılan 3-5 ev hanımı veya evde kalmış bir kız... herkimsen verdiğin bilgilerden faydalandım.moralimi hep yüksek tuttun tuttunuz.bunun için sana yada size TEŞEKKÜR EDİYORUM

zuzu,
biz de sana kendini bu kadar hızlı DEŞİFRE ettiğin için TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

selametle

kızlar bnce size tek çözüm ayrı bir topic açmak ve aranıza kimseyi sokmamak yhni gelen olacaktır mutlaka ama kale almasınız olur biter ...yoksa hep kuşkuyla bakıcaksıınız herkese...

Saçlarım benimde çok dökülür ama bu konuya hiç bakmamıştım.Şimdi iyi ki bakmamışım diyorum.

Maritsacım,senin yazdıklarını görünce okudum.

Moralinizi bozmayın,bu olaydan sonra herhangi bir dermatolog ile görüştünüz mü?

Hangi sıklıkta kullandığınızı belirtip bir fikir alın derim ben.Hem saç derinizide sertifikalı profesyonel bir saç ve saç derisi uzmanına gösterebilirsiniz.

5 kişilikli şizofren arkadaşım yada evde canı sıkılan 3-5 ev hanımı veya evde kalmış bir kız... herkimsen verdiğin bilgilerden faydalandım.moralimi hep yüksek tuttun tuttunuz.bunun için sana yada size TEŞEKKÜR EDİYORUM

Eeee,artık yemezler be güzelimmm.:34:

kızlar bir sürü yeni kullanıcı burayı takip etmeye ve savunmaya başlamış ne tuhaf değil mi ben bu konuyu ilk okuduğumda heyecanla hemen sipariş verdim ve buraya yazdım arkadaşlarda nasıl bir sabır varmış ki yeni çıkan saçları 2 cm olana kadar beklemiş ve burada saç çıkmasını umutla bekleyen bir sürü insana söylememiş..!! bu kadar tesadüf biraz fazla dermarollerin mantığı evet doğru ama bizim yaptığımız hata uygulama sıklığında, umudunuzu kaybetmeyin kızlar yeni saçlarımız çıkacak ben hala inanıyorum ve sabırla tüm uygulamalarıma devam edicem umarım müjdeli haberler veririm.

kızlar bir sürü yeni kullanıcı burayı takip etmeye ve savunmaya başlamış ne tuhaf değil mi ben bu konuyu ilk okuduğumda heyecanla hemen sipariş verdim ve buraya yazdım arkadaşlarda nasıl bir sabır varmış ki yeni çıkan saçları 2 cm olana kadar beklemiş ve burada saç çıkmasını umutla bekleyen bir sürü insana söylememiş..!! bu kadar tesadüf biraz fazla dermarollerin mantığı evet doğru ama bizim yaptığımız hata uygulama sıklığında, umudunuzu kaybetmeyin kızlar yeni saçlarımız çıkacak ben hala inanıyorum ve sabırla tüm uygulamalarıma devam edicem umarım müjdeli haberler veririm.

sadece yan boşluklarımda saç çıktı çok fazla kayda değer bulmuyorum ve asıl çoğalmasını istediğim bölgede en ufak hareket yok.yanlarda çok açılmıştı şimdi seyrekte olsa bi sürü saç çıktı.2 cm olsunda üye olayım demedim.bu olaylar gündemi çok meşgul etti diye üye oldum.tek derdim saçlarım.arkadaşlar önümüze bakalım demek istedim.bu sayfayı okuyan misafir arkadaşlar ben size örnek olayım üye olmak istiyorsanız bir kez daha düşünün.bu saatten sonra bu sayfa için üye olan herkes potansiyel suçlu ilan ediliyor.

çıkan saçları görelim o zaman. fotoğraf koyacaktın hani? belgelerle konuşalım?

vazgeçtim.çıkan saçlarımı burda herkesin önünde teşhir etmiycem.tavrını hiç beğenmedim.karşında çocuk yok.topiği açan peri1,benimle aynı zamanlarda saçım çıktı diyen jollyrose ve aynı uygulamalarıyaptığım strawberry eğer isterlerse özel mesajla da foğoğraf gönderiliyorsa onlara göndericem.özel mesajla foğoğraf atılmıyorsa bu 3 isme mail adresimi vericem.istedikleri zaman bana ulaşabilirler.eğer uygun görürlerse saçlarım hakkında yazarlar.düne kadar bu topiğe ayda yılda bir giren hatta hiç girip yorum yapmayan eski üyeler, bu topikte nerdeyse hergün yazan derdi sadece saçları olani nsanlkardan, şu son bi kaç günde ne kadar da çok yazdılar.konu saç haricinde başka olaya dönüştüğünden beri izleyen yorum yapan ne çok insan oldu.bende bunu farkettim.tek derdim ssaçlarım ve bundan sonra rollerını benim gibi düzenli kullandığını bildiğim insanlarla gerekirse konuşurum.diğerleri bana hiç bir şey ifade etmiyor.

sadece yan boşluklarımda saç çıktı çok fazla kayda değer bulmuyorum ve asıl çoğalmasını istediğim bölgede en ufak hareket yok.yanlarda çok açılmıştı şimdi seyrekte olsa bi sürü saç çıktı.2 cm olsunda üye olayım demedim.bu olaylar gündemi çok meşgul etti diye üye oldum.tek derdim saçlarım.arkadaşlar önümüze bakalım demek istedim.bu sayfayı okuyan misafir arkadaşlar ben size örnek olayım üye olmak istiyorsanız bir kez daha düşünün.bu saatten sonra bu sayfa için üye olan herkes potansiyel suçlu ilan ediliyor.

arkadaşım benim derdim saçlarım ama bu ortaya çıkan olaylar ve birilerini savurcasına yazılan yazılar umutlarıyla oynanmış bir çok kişi için üzücü... hepimizin tek derdi yeniden saçlarımızın çıkması umarım Allah herkesin gönlündekini verir.

Tahmin edin kim bu ?

yazılanları daha yeni okudum ve okadar sinirliyim ki bunu size anlatamam onların yazdıklarını okurken bana yuklenırken sınırden resmen agladıgımı bılıyorum siz insan mısınız ya? hastalayım diye bunu bile kullandın bana karsı bıze karsı bende salak gibi psikolojın bozuk dıye hatayı kendımde aradım Allaha havale edıyorum bu mubarek gunde sızleri burada bızım saglıgımızla duygularımızla oynadınız ne istedinizz burda care arayan ınsanlardan peri burda yasadıklarını anlattı neler cektıgını anlattı 3 senedeır nasıl kullandınız bu ınsanları bu durumu yasayan dıger arkadaslarımı Allah var ya sızı bıldıgınız gıbı yapsın emınım kı bu yaptıklarınız yanınıza kalmıycak Allah bırakmıycak bu kadar ınsanın ahını almanızı. bırde bana yukenıyorlardı ya salak salak dusunuyordum acaba arkadaslarıma gercekten yanlıs seylermı soyluyorum dıye ınsan olamazsınız sız bu kk kurucuları bıze bu konudA yardım edemezler mı acaba hangı bılgısayardan nasıl baglandıklarını bunları surundurmek lazım nasıl sıkayet edebılırız fıkrı olan varmı? hanı nerdesınız nereye kayboldunuz yıne soylesenıze bıseyler bana ????? benım canım ablam perim senın hıc yazını göremedım nerelerdesın en cok sana uzuluyorum bu problmı fazlasıyla ceken sendın cunku yazıklar olsun onlara yanına kalmıycak ınslallah bu yaptıkları... nasıl ınsan saglıgıyla oynayabılır bu ınsanlar ya bence elimizden gelenı yapalım cok sınırlıyım SERF..SZLER ınsan sagkıgıyla oynanabılır mı boyle???? bıde kotu hastayım dıyordu dua et Allah bu yaptıgını yanına bırakmayıp daha kotusunu yasatmasın pes size ya pess iyki bırakmısım rolleri ara vermısım birde 1.5 sac ıcın evde kullanmayın yazmasına ragmen kullandık bu pislıkler yuzunden hadı yıne konussuna insan kılıklı görünmeye calısan pislıkler hanı nerdesiniz he???

vazgeçtim.çıkan saçlarımı burda herkesin önünde teşhir etmiycem.tavrını hiç beğenmedim.karşında çocuk yok.topiği açan peri1,benimle aynı zamanlarda saçım çıktı diyen jollyrose ve aynı uygulamalarıyaptığım strawberry eğer isterlerse özel mesajla da foğoğraf gönderiliyorsa onlara göndericem.özel mesajla foğoğraf atılmıyorsa bu 3 isme mail adresimi vericem.istedikleri zaman bana ulaşabilirler.eğer uygun görürlerse saçlarım hakkında yazarlar.düne kadar bu topiğe ayda yılda bir giren hatta hiç girip yorum yapmayan eski üyeler, bu topikte nerdeyse hergün yazan derdi sadece saçları olani nsanlkardan, şu son bi kaç günde ne kadar da çok yazdılar.konu saç haricinde başka olaya dönüştüğünden beri izleyen yorum yapan ne çok insan oldu.bende bunu farkettim.tek derdim ssaçlarım ve bundan sonra rollerını benim gibi düzenli kullandığını bildiğim insanlarla gerekirse konuşurum.diğerleri bana hiç bir şey ifade etmiyor.

zavallı insancık....

Kapıdan kovuyorsun,bacadan giriyorlar kazen .
Yaptıklarını yanlarina kar mi kalacak simdi ! Şikayet edelim ,birlik olup ne gerekiyorsa yapalim .
Yeter artık sıkıldimmmmm.

Kazen bu kim erkek mi ,kadın mi ,amacı ne ,nerde yaşıyor ?
Nasil ogrenebiliriz bunlari ?

ya daha utanmadan girip üye olup zırvalıyolar ya..

ya madem yüzsüz arsızsınız gerçek amacınızı da yazsanıza.. insansanız çıkar yazarsınız. ama işte insan mısınız ki?

öncelikle şunu belirteyim ki ilk mesajınızı buraya ve bu içerikle yazıyor olmanız oldukça tuhaf. ikincisi, kendinizin bile komik bulduğu açıklamalar yapmışsınız. Neden böyle bişi , yani onların adına açıklamalar yapmaya çalıştınız ki? Hakikaten anlaşılmanız zor. Şanspasa'nın şifrelerini kırmışlar diyorsunuz?? Site sahibi çıktı ve adlarını yazdığı 5 kişinin aynı bilgisayarı kullanarak giriş yaptığını söyledi !!! Forum sayfalarında tanışmayı çok isterdim dediği insan, kendisiyle aynı bilgisiyarı kullanmış yani !! Sizinle benim aynı bilgisayarı kullanmamız nasıl ki söz konusu değilse, onlarınki de öyle olmalıydı !! Öyle ayrı ayrı insanlar olmadığı için, 1 adet kişilik bölünmesi yaşayan bi manyakla karşı karşıya olduğumuz için de, birini kalkıp yok verdikleri bilgiler doğru, yok sanspasa dönünce attan düşmüş karpuza dönecek yok baoabı mı yoksa nymanthattanı mı suçlayayım tarzındaki yazılarına tepkisiz kalamam. Bence siz de buradaki insanların ne kadar incinmiş olabileceğini hesap ederek yazılarınızı yazın, ya da hatta yazmayın !

ya vallahi sen süpersin OGLTKN bak akşama çıktı foyası zuzunun... ya bu insanlardan ne istediğini amacının ne olduğunu anlamak mümkün değil tanı direk şizofren pes yazıklar olsun

Son düzenleme:

Allah senin gibi insanları gerçek hayat da sevdiklerimizin karşısına çıkarmasın ! Utanmadan hala yüzsüzlük yapıyorsun birde

Back