zuzu,
biz de sana kendini bu kadar hızlı DEŞİFRE ettiğin için TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
selametle
5 kişilikli şizofren arkadaşım yada evde canı sıkılan 3-5 ev hanımı veya evde kalmış bir kız... herkimsen verdiğin bilgilerden faydalandım.moralimi hep yüksek tuttun tuttunuz.bunun için sana yada size TEŞEKKÜR EDİYORUM
zuzu,
biz de sana kendini bu kadar hızlı DEŞİFRE ettiğin için TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
selametle
kızlar bir sürü yeni kullanıcı burayı takip etmeye ve savunmaya başlamış ne tuhaf değil mi ben bu konuyu ilk okuduğumda heyecanla hemen sipariş verdim ve buraya yazdım arkadaşlarda nasıl bir sabır varmış ki yeni çıkan saçları 2 cm olana kadar beklemiş ve burada saç çıkmasını umutla bekleyen bir sürü insana söylememiş..!! bu kadar tesadüf biraz fazla dermarollerin mantığı evet doğru ama bizim yaptığımız hata uygulama sıklığında, umudunuzu kaybetmeyin kızlar yeni saçlarımız çıkacak ben hala inanıyorum ve sabırla tüm uygulamalarıma devam edicem umarım müjdeli haberler veririm.
çıkan saçları görelim o zaman. fotoğraf koyacaktın hani? belgelerle konuşalım?
sadece yan boşluklarımda saç çıktı çok fazla kayda değer bulmuyorum ve asıl çoğalmasını istediğim bölgede en ufak hareket yok.yanlarda çok açılmıştı şimdi seyrekte olsa bi sürü saç çıktı.2 cm olsunda üye olayım demedim.bu olaylar gündemi çok meşgul etti diye üye oldum.tek derdim saçlarım.arkadaşlar önümüze bakalım demek istedim.bu sayfayı okuyan misafir arkadaşlar ben size örnek olayım üye olmak istiyorsanız bir kez daha düşünün.bu saatten sonra bu sayfa için üye olan herkes potansiyel suçlu ilan ediliyor.
5 kişilikli şizofren arkadaşım yada evde canı sıkılan 3-5 ev hanımı veya evde kalmış bir kız... herkimsen verdiğin bilgilerden faydalandım.moralimi hep yüksek tuttun tuttunuz.bunun için sana yada size TEŞEKKÜR EDİYORUM
vazgeçtim.çıkan saçlarımı burda herkesin önünde teşhir etmiycem.tavrını hiç beğenmedim.karşında çocuk yok.topiği açan peri1,benimle aynı zamanlarda saçım çıktı diyen jollyrose ve aynı uygulamalarıyaptığım strawberry eğer isterlerse özel mesajla da foğoğraf gönderiliyorsa onlara göndericem.özel mesajla foğoğraf atılmıyorsa bu 3 isme mail adresimi vericem.istedikleri zaman bana ulaşabilirler.eğer uygun görürlerse saçlarım hakkında yazarlar.düne kadar bu topiğe ayda yılda bir giren hatta hiç girip yorum yapmayan eski üyeler, bu topikte nerdeyse hergün yazan derdi sadece saçları olani nsanlkardan, şu son bi kaç günde ne kadar da çok yazdılar.konu saç haricinde başka olaya dönüştüğünden beri izleyen yorum yapan ne çok insan oldu.bende bunu farkettim.tek derdim ssaçlarım ve bundan sonra rollerını benim gibi düzenli kullandığını bildiğim insanlarla gerekirse konuşurum.diğerleri bana hiç bir şey ifade etmiyor.
Tahmin edin kim bu ?
öncelikle şunu belirteyim ki ilk mesajınızı buraya ve bu içerikle yazıyor olmanız oldukça tuhaf. ikincisi, kendinizin bile komik bulduğu açıklamalar yapmışsınız. Neden böyle bişi , yani onların adına açıklamalar yapmaya çalıştınız ki? Hakikaten anlaşılmanız zor. Şanspasa'nın şifrelerini kırmışlar diyorsunuz?? Site sahibi çıktı ve adlarını yazdığı 5 kişinin aynı bilgisayarı kullanarak giriş yaptığını söyledi !!! Forum sayfalarında tanışmayı çok isterdim dediği insan, kendisiyle aynı bilgisiyarı kullanmış yani !! Sizinle benim aynı bilgisayarı kullanmamız nasıl ki söz konusu değilse, onlarınki de öyle olmalıydı !! Öyle ayrı ayrı insanlar olmadığı için, 1 adet kişilik bölünmesi yaşayan bi manyakla karşı karşıya olduğumuz için de, birini kalkıp yok verdikleri bilgiler doğru, yok sanspasa dönünce attan düşmüş karpuza dönecek yok baoabı mı yoksa nymanthattanı mı suçlayayım tarzındaki yazılarına tepkisiz kalamam. Bence siz de buradaki insanların ne kadar incinmiş olabileceğini hesap ederek yazılarınızı yazın, ya da hatta yazmayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?