Son bir ilave yapmak istiyorum. Sarimsakli sampuani ihmal etmeyin kizlar. 200 ml sampuana 8 sarimsak ezin. Icine bir iki damla lavanta yagi dokun koku olmuyor. Ben 2 siseyi bitirdim. Allahima bin sukur o tulerik cansiz kuru saclarim gitti. Saclarim daha kalin ve parlak .
Arkadaslar gecmisi bir kenara birakalim olan olmus.Kandirilma ihtimalimiz olsa bile sonuca bakmaliyiz . Ben 1 haftadir hergun yapiyorum rolleri .oncelikle 1.mm gayet iyi geliyor saca. 1.5 mm aldim butun saclarimi yoldu attim. Saclari seyrelmis bayanlara 1.mm gayet iyi bence. Ayrica roller yaptiktan sonra rolleri yaklasik 15 sarimsagi juicerda eziyorum suyunu cikariyorum ve suruyorum .deli gibi yaniyor ama 10 dk ya geciyor. Burda onemli olan kafa derisinin kanlanmasi ve sarimsak. Bu yontem yanlis degil mantigi dogru . Yapilma sikligi degisebilir.ama sarimsak mutlaka olmali.ben bir hafta yaptim daha sacim cikmadi, ama daha cok erken eger cikarsa mesajimi update edicem. Kim ne oyun yaptiysa yapti. Biz isimize bakalim roller ve sarimsagi birakmayalim kim ne derse desin ..herkese bolll saclii gunler kizlar.Allah yardimcimiz olsun..
bende dermaroller kullanıcısıyım.sanspasanın yazısıyla başladım.korktum 0,5 aldım yapamadım gene korkudan 1 aldım ama yeterince kızarmadı kızarmada yarımsaatte geçti.şimdide 1,5 kullanıyorum.ilk çıkan saçlarım 2 cm geçti.isterseniz fotoğraf koyarım.tabi bende foto isterim.tepemde daha saçım çıkmadı.en çok istediğim yer orası.kendimi kobay yada kullanılmış hissettmiyorum buda ayrıca çok komik.çok faydalı olduğuna hem burdaki yazılanlardan hemde araştırmalarımdan dolayı inanıyorum.sanspasanın konuya dahil olduğuna inanmıyorum sadevce nymanhattanlar onu bulmayı çok istedikleri için aklımasadece şifresini kırmış ve kişisel bilgilerine ulaşmaya çalışmış olabilecekleri geliyor.ben böyle bi durumda üstüne bir gece yatarım ki sonra pişman olacağım şeyler söylememek için.verdikleri tek bir bilgi bile yanlış değil. limonu jöle yerine yıllarca saçıma sürdüm.sarımsak zeytin yağ bal yumurta bunlar sadece burda söylenmedi bunları çoğu kadın bilir.dermaroller için kafanızı kanatın demediler iğneler girsin kızarsın bastıreın dediler.o iğneleri kafamıza girsin diye aldık zaten.0.5 olanı bende satıcıdan dolayı aldım ve gerçekten derime ulaşamadım şimdi bunun için sanspasayı mı nymanhattanı mı suçlıyım.zaten hep en az 1mm demediler mi.ayrıca boabab kullanmadığı bi ürünü bu kadar güzel tarif edemez.yüzünde yaptığı uygulamayı bende yaptım aynısı oldu.bu topikte konu saç dökülmesi bu yüzdende onların ne kişilikleri ne de özel hayatlarfı beni ilgilendirmiyor.verdikleri bilgiler doğru mu doğru benim ilgilendiğim bu.sanspanın şifresini kırdılarsa bu çok ayıp.kadın dönünce attan düşen karpuza dönecek.hergün yada gün aşırı yapın demeleri de mantıklı.elinizi vicdanınıza koyun satıcıların dediği gibi haftada bir yaparsak kaç yıla çıkar bu saçlar.hatta en son periye yardımcı olup haftada 2 kez yap azalt istersen dedi.hep doğaldan yana oldular verdikleri bilgileri araştırınca doğru olduğunu görürsünüz.bu topiği de hep onlar ayakta tuttu hep moral verdiler ben pes etme noktasına geldiğimde okuduklarımla mutlu oldum yeter dediğim heran bu sayfaya tutundum.peri en son haftada 2-3 gün kullanmaya karar verdin bu zaten gün aşırı demek.sanspasaya bu kadar ısrarla ulaşmak istemeleri rahatsız ediciydi onun dışında tek bir hata görmüyorum.kendimi kobay değil şanslı hissediyorum.ortada bana verdikleri bi zarar yok tam tersi hep yol gösterici oldukları için ben onlara teşekkür ediyorum.ister 5 ayrı kişi olsun isterse 1 kişi olsun ilgilendiğim bu değil.
ne yapacağımızı nasıl uygulacağımız hakkındaki her türlü detayı özelden konuşalım, Maritsaya katılıyorum.
Zaten cevap beklediğim bi uygulama var, onu hepinizle paylaşacağım :)
ben özelden msj atamıyorum((
öncelikle şunu belirteyim ki ilk mesajınızı buraya ve bu içerikle yazıyor olmanız oldukça tuhaf. ikincisi, kendinizin bile komik bulduğu açıklamalar yapmışsınız. Neden böyle bişi , yani onların adına açıklamalar yapmaya çalıştınız ki? Hakikaten anlaşılmanız zor. Şanspasa'nın şifrelerini kırmışlar diyorsunuz?? Site sahibi çıktı ve adlarını yazdığı 5 kişinin aynı bilgisayarı kullanarak giriş yaptığını söyledi !!! Forum sayfalarında tanışmayı çok isterdim dediği insan, kendisiyle aynı bilgisiyarı kullanmış yani !! Sizinle benim aynı bilgisayarı kullanmamız nasıl ki söz konusu değilse, onlarınki de öyle olmalıydı !! Öyle ayrı ayrı insanlar olmadığı için, 1 adet kişilik bölünmesi yaşayan bi manyakla karşı karşıya olduğumuz için de, birini kalkıp yok verdikleri bilgiler doğru, yok sanspasa dönünce attan düşmüş karpuza dönecek yok baoabı mı yoksa nymanthattanı mı suçlayayım tarzındaki yazılarına tepkisiz kalamam. Bence siz de buradaki insanların ne kadar incinmiş olabileceğini hesap ederek yazılarınızı yazın, ya da hatta yazmayın !
ben atarım canım sana, mailimi veririm ordan haberleşiriz
ben bayram boyunca beklemede kalacağım. Saçıma bişi yapmayacağım. Bayram dönüşü hepinizle haberleşelim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?