Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
pericim jollyrose maritsa ogltkn ve diğer kızlarr..

ben kendimden bahsedeyim benim yıllardır dökülüyor yavaş yavaş bu ara da acaip dökülüyor görünürde bişi yok ama saçlarımı kaldırdığımda özellikle sol tarafta baya bi açılma var. tepem döküldü filan.bi de saçlarımı kısa kestirdim o da belli etmiyo. çok yoğundum bu aralar rollerı aldığımdan beri beş kere filan yapmışımdır ben yoğunluğum geçsin yapıcam diyordum allah korumuş resmen o kadar abartmamışım. çünkü ben bildiğiniz gibi değil kan revan içinde kalıyordum ki ben derim tenim çok hassastır. rollera kan bulaşıyordu o kadar yani onu zor çıkarıyordum.

rollerın mantığı bence de doğru ama açık yaraya limon sürdürmeye çalıştılar ya o tuhaf. sarımsak kesinlikle faydalı bişi ben rollerdan önce de kullandım sarımsak işe yarıyor evet. zaten bi sürü kişide işe yaramış bişi. ama limonla değil. ben zeytinyağının içinde sarımsakları bekletip öyle kullanıyorum. deli bi koku oluyo tabi ama olsun saç çıksın da..

ben de kıllanmıştım açıkçası çünkü erkeklerde deli gibi saç çıkmış filan. eğer bu kadar hiç bişi yapmadan erkek tipi kelliğe bile çaresi varsa niye daha önceden kimse bişi sölememiş diye ama işte umut..

ben de inanıp 1,5luk aldım. şimdi onu kullanmaya devam mı edeyim bilmiyorum. ama tabi üç günde bir. bir de roller sonrasında sarımsak sürsem mi acaba onu bilmiyorum. zaten ben şöyle deneyecektim sadece o sol taraftaki boşluğuma deneyip sonra işe yararsa tüm saçıma yapacaktım roller sonrası sarımsak. ama şimdi kararsızım roller sonrasında hemen sarımsak süreyim mi diye.

ferritin 30un üstüne hiç bi zaman çıkmadı benim. peri ablam demir hapı kullanmamı söledi ona bile başlayamadım o kadar yoğundm. yarın alıp ona başlicam. saçımı boyamayı bıraktım. çünkü dökülmesi duran saçlarım boyadan sonra coşmuştu tekrar dökülmeye. nisanda boyadım günde 15 tel dökülen saçlar otuz kırk derken mevsim dolayısıyla da 100e kadar çıktı bu aralar bi de çok stresli bi dönemden geçiyorum zaten.

neyse bir de burda aycangül vardı kızlar epilasyon tarihleri filan da veriyordu saç bakımı için tarihleri var ben onun dedikleri doğrultusunda saç bakımımı yapmayı ve üç günde bir roller uygulamayı düşünüyorum. ama 1,5 napcam bilmiyorum. öyle işte.

özellikle peri abla ve diğerleri benden büyük müsünüz bilmiyorum büyükseniz ablalarım yaşıtsak arkadaşlarım küçükseniz kardeşlerm pes etmeyin umudunuz tükenmesin. ben saçımdaki boşlukları görünce karalar bağlıyorum zaman zaman ama bunun kimseye faydası yok. derdi veren allah dermanını da verir. umutlar bitmesin. bunda da bi hayır vardır.

peri abla sarımsağı daha önceden düzenli hiç denemedin bildiğim kadarıyla rollerı bilemem ama sarımsağa kesinlikle devam etmelisin. enişteme de koksun biraz nazını çeksin :)))

saçlarımızı sarımsaklayak da saklayak yani. hepinize sevgiler. allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
haa bu arada..

sanspasanın yazım dili çok düzgün.

nymanhattanda benim dikkatimi şu çekiyodu hiç noktalama işareti kullanmıyodu. ben bu noktalama işareti dahi anlamındaki de filan takarım biraz :)) dikkatimi çok çekiyodu cümleler ardarda nokta yok virgül yok böle gözlerimi pörtletip cümlenin başını kıçını tamamlıyordum. baobab da noktalama kullanıodu mesela. noktasına virgülüne kadar organizasyon yapmışlar var mı böle bişi.

kim bunlar ya valla kim bunlar çok merak ediyorum. teşkilatı mahsusa resmen arkadaşşş..

Arkadaslar gecmisi bir kenara birakalim olan olmus.Kandirilma ihtimalimiz olsa bile sonuca bakmaliyiz . Ben 1 haftadir hergun yapiyorum rolleri .oncelikle 1.mm gayet iyi geliyor saca. 1.5 mm aldim butun saclarimi yoldu attim. Saclari seyrelmis bayanlara 1.mm gayet iyi bence. Ayrica roller yaptiktan sonra rolleri yaklasik 15 sarimsagi juicerda eziyorum suyunu cikariyorum ve suruyorum .deli gibi yaniyor ama 10 dk ya geciyor. Burda onemli olan kafa derisinin kanlanmasi ve sarimsak. Bu yontem yanlis degil mantigi dogru . Yapilma sikligi degisebilir.ama sarimsak mutlaka olmali.ben bir hafta yaptim daha sacim cikmadi, ama daha cok erken eger cikarsa mesajimi update edicem. Kim ne oyun yaptiysa yapti. Biz isimize bakalim roller ve sarimsagi birakmayalim kim ne derse desin ..herkese bolll saclii gunler kizlar.Allah yardimcimiz olsun..

Son bir ilave yapmak istiyorum. Sarimsakli sampuani ihmal etmeyin kizlar. 200 ml sampuana 8 sarimsak ezin. Icine bir iki damla lavanta yagi dokun koku olmuyor. Ben 2 siseyi bitirdim. Allahima bin sukur o tulerik cansiz kuru saclarim gitti. Saclarim daha kalin ve parlak .

Sarımsaklı şampuan içine mi koyuyorsunuz sarımsağı yoksa normal şampuan içine mi.Ben sarımsaklı şampuan kullandım sanki dökülme çoğaldı gibi oldu.Bir de saçım farklı oldu sert bakımsız bir görüntü.Birkaç kullanımdan sonra bıraktım.Bioksini kullanıyorum yine.Bence çok sık yapmayın rolleri ve sarımsağı hafta bir uygulamak yeterli.Saçta şaşırır artık sürekli yapılan işlemlerden.Bilirsiniz her şeyin çoğu zarar.

Bilgilendirme amaciyla verdigimiz bilgiler bunlar,,yapip yapmamak kisiye kalmis. Benim vaktimbol bu ara yapiorum. Ayrica sarimsaklari bebek sampuaninin icine koyuyorum lavantali olan..katki maddesi az diye.

konuya yeni geldim önceki mesajları okuyamadım, dermaroller ben de alacaktım ama evde yapamazsın çok acır dediler. kendileri para kazanmak için mi söylüyor bilemedim :s uygulama sırasında acıma, kanama gibi şeyler oluyor mu?

Ben bu islemi disarda yaptirdim prp ye benziyor. Seansina 300 milyon vermistim . Kendi kanindan bi zimpirti yaptiklarini soyluyolar para tuzagi tamamen. Tabiki aciyor ama bastirirsaniz. Insanlar rollerlari yuzune yaptiriyor ve cok memnun.Ben sarimsak suyunun icine bal ve e vitamini yagi koyuyorum sac kokleri beslensin diye. Bastirip bastirmamsk size kalmis. Ben acik yerleri gordukce sinirim bozuluyor ve biraz bastiriyorum ama resmen kanin sac derinde hareket ettigini hissediyorum.tekrar soyluyorum sistem roller sarimsak tamamen dogru biz isleme bakalim sonucunda saclari cikanda buraya yazsin.

bende dermaroller kullanıcısıyım.sanspasanın yazısıyla başladım.korktum 0,5 aldım yapamadım gene korkudan 1 aldım ama yeterince kızarmadı kızarmada yarımsaatte geçti.şimdide 1,5 kullanıyorum.ilk çıkan saçlarım 2 cm geçti.isterseniz fotoğraf koyarım.tabi bende foto isterim.tepemde daha saçım çıkmadı.en çok istediğim yer orası.kendimi kobay yada kullanılmış hissettmiyorum buda ayrıca çok komik.çok faydalı olduğuna hem burdaki yazılanlardan hemde araştırmalarımdan dolayı inanıyorum.sanspasanın konuya dahil olduğuna inanmıyorum sadevce nymanhattanlar onu bulmayı çok istedikleri için aklımasadece şifresini kırmış ve kişisel bilgilerine ulaşmaya çalışmış olabilecekleri geliyor.ben böyle bi durumda üstüne bir gece yatarım ki sonra pişman olacağım şeyler söylememek için.verdikleri tek bir bilgi bile yanlış değil. limonu jöle yerine yıllarca saçıma sürdüm.sarımsak zeytin yağ bal yumurta bunlar sadece burda söylenmedi bunları çoğu kadın bilir.dermaroller için kafanızı kanatın demediler iğneler girsin kızarsın bastıreın dediler.o iğneleri kafamıza girsin diye aldık zaten.0.5 olanı bende satıcıdan dolayı aldım ve gerçekten derime ulaşamadım şimdi bunun için sanspasayı mı nymanhattanı mı suçlıyım.zaten hep en az 1mm demediler mi.ayrıca boabab kullanmadığı bi ürünü bu kadar güzel tarif edemez.yüzünde yaptığı uygulamayı bende yaptım aynısı oldu.bu topikte konu saç dökülmesi bu yüzdende onların ne kişilikleri ne de özel hayatlarfı beni ilgilendirmiyor.verdikleri bilgiler doğru mu doğru benim ilgilendiğim bu.sanspanın şifresini kırdılarsa bu çok ayıp.kadın dönünce attan düşen karpuza dönecek.hergün yada gün aşırı yapın demeleri de mantıklı.elinizi vicdanınıza koyun satıcıların dediği gibi haftada bir yaparsak kaç yıla çıkar bu saçlar.hatta en son periye yardımcı olup haftada 2 kez yap azalt istersen dedi.hep doğaldan yana oldular verdikleri bilgileri araştırınca doğru olduğunu görürsünüz.bu topiği de hep onlar ayakta tuttu hep moral verdiler ben pes etme noktasına geldiğimde okuduklarımla mutlu oldum yeter dediğim heran bu sayfaya tutundum.peri en son haftada 2-3 gün kullanmaya karar verdin bu zaten gün aşırı demek.sanspasaya bu kadar ısrarla ulaşmak istemeleri rahatsız ediciydi onun dışında tek bir hata görmüyorum.kendimi kobay değil şanslı hissediyorum.ortada bana verdikleri bi zarar yok tam tersi hep yol gösterici oldukları için ben onlara teşekkür ediyorum.ister 5 ayrı kişi olsun isterse 1 kişi olsun ilgilendiğim bu değil.

burda kimse yazdıklarının yanlış olduğunu filan söylemiyor zaten. sarımsağı onlar söylemeden önce de herkes biliyordu.keza rollerın işleme mantığının doğru olduğunu da herkes yazdı zaten.kimse gelip buraya yaptıklarını savunmasın bana. eğer burda bizim yaptığımız bi hata varsa gelip yazsınlar biz de eşşek gibi özürümüzü dileyelim. sesleri de kesildi bi anda neden acaba? gelip kendilerini savunmuyorlar niye acaba? biz de burada ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. rollera bel bağlamış cesaret edemeyip onların gazıyla başlamış bi sürü insan var saç derisini kazıyan. insanlar da ister istemez sonuç da almadıklarından acaba kötü bir şey bi yaptık diye tedirgin oluyorlar.
nedense saçım çıktı diye yazanların hepsi aynı hesap olunca insan noluyor diyor. limonu saçınıza sürmüşsünüz yaralı saç derinize değil ayrıca. sanspasanın şifresini kırmışlar da falan da filan da bunlar bizim ürettiklerimizden çok daha çılgınca komplo teorileri. redhack mi bunlar?
madem çıkmış saçınız buyrun bakalım hani? ben de isterim ama ne demek o da ayrı bi mevzu. burda yalan söyleyen insanlar bizler değiliz dümen çevirenler başkaları. millet delirmedisaçı olmasına rağmen saçım yok diye ağlayacak kadar. kimse de bişiyi ispatlama derdinde değil. madem siz ispatlıcaksınız ben de isterim ama demeden çatır çatır koyun fotoğrafları biz de utanalım. ayrıca iyice paranoyaya bağlamış olaraktan bir tane mesajınız var ben nereden bileyim onlardan biri olmadığınızı?

neler oluyor arkadaslar bayadır giremıyorum kalabalıktan vaktım olmuyor esşimin akrabaları bizde bayram sonrasına kadarda pek giremem bi bakıyım neler var neler yok die durumlara anlayamadım acele acle okuorum herkes ıs basında ben ınternette takılıo gözukmek ıstemıorum.. simdi bu ınsanlar bızı kandırdılar mı buradkı bı ton ınsanın duygularıylamı oynadılar nerden nasıl anlasıldı????

öncelikle şunu belirteyim ki ilk mesajınızı buraya ve bu içerikle yazıyor olmanız oldukça tuhaf. ikincisi, kendinizin bile komik bulduğu açıklamalar yapmışsınız. Neden böyle bişi , yani onların adına açıklamalar yapmaya çalıştınız ki? Hakikaten anlaşılmanız zor. Şanspasa'nın şifrelerini kırmışlar diyorsunuz?? Site sahibi çıktı ve adlarını yazdığı 5 kişinin aynı bilgisayarı kullanarak giriş yaptığını söyledi !!! Forum sayfalarında tanışmayı çok isterdim dediği insan, kendisiyle aynı bilgisiyarı kullanmış yani !! Sizinle benim aynı bilgisayarı kullanmamız nasıl ki söz konusu değilse, onlarınki de öyle olmalıydı !! Öyle ayrı ayrı insanlar olmadığı için, 1 adet kişilik bölünmesi yaşayan bi manyakla karşı karşıya olduğumuz için de, birini kalkıp yok verdikleri bilgiler doğru, yok sanspasa dönünce attan düşmüş karpuza dönecek yok baoabı mı yoksa nymanthattanı mı suçlayayım tarzındaki yazılarına tepkisiz kalamam. Bence siz de buradaki insanların ne kadar incinmiş olabileceğini hesap ederek yazılarınızı yazın, ya da hatta yazmayın !

Yuru git kardesim ya ! Yeni uyeler dolusur yakinda ,savunmaya gecerler !

Sen de hayal dunyasi cok genis bir kisiliksin .yok sifrelerini kirip ele gecirmisler de :) guluyorum arkadasim 3 yasindaki cocuk bile buna inanmaz.
Bence gitsinler ,kitap fln yazsinlar ,kk da mesgul etmesinler ! Inanin bestler arasinda yerini alir kitaplari.

Bu arada kendi adima soyleyim ne ozur dilerim bu saatten sonra ,ne de ozurlerini kabul ederim.
Bir kere bu tuzaga dusulur ,ikincisi dupeduz salaklik olur .

Ben yokum! artik ne kullandigimi ne de yaptiklarimi yazcam.

Telden girdigim icin yazim hatasi yapmis olabilirim .

Son düzenleme:
arkadaşlar 2 gündür içime sindiremiyorum olanları..ama rollerın mantığına inanıyorum..artık her gün deil de 2 gün de bir yapacağım ve kafamı kanatana kadar uğraşmayacağım..ilk başlarda benim dökülmelerim de azalmıştı ama düzenli olarak yılan yağı da sürüyordum (ki ona da sahte diyorlar )sonra onlar hiç bi şey sürmenize gerek yok sadece roller yapsanız yeter dedi die yılan yağını bırakmıştım..tekrar başlayacağım..saçlarım aşırı derecede kaşınıo ve kepekli gibi duruyo..bu arada tatil nedeniyle kuzenime geldim..saçların parlamış dedi..demekki faydası olmuş die düşünüyorum..bi de açılan yerlerim dolsa(allah şifamızı versin..onlara da cezalarını versin..

ne yapacağımızı nasıl uygulacağımız hakkındaki her türlü detayı özelden konuşalım, Maritsaya katılıyorum.
Zaten cevap beklediğim bi uygulama var, onu hepinizle paylaşacağım :)

kk yı yıllardır takip ederim ama bu topik sayesinde roller aldım enteresan şeyler oluncada aklıma bi sürü ihtimal geldi ben kesinlikle böyle yapmışlardır şifreyi kırmışlardır demedim benim için bu da bir olasılık.ben mantıklı bir sebepleri olabileceğini düşünüyorum.bu benim fikrim.ben buna inanmak istiyorum.bu sayfa sayesinde roller aldıysam üye olunca da bu sayfada yazmam çok doğal.tecrübemi başka bi sayfadamı anlatmalıydım.rollerı bu sayfada okuduğu için alan üye olunca önce başka bi sayfadamı yazmalı.dün peri misafirlere seslendi üye olup yazın diye akşam üye oldum.amacım geyik yapmak değil.fikrimi her ortamda özgürce söylerim bana katılmayabilirsiniz.benim de size katılmamam doğal olur.yazımın sonunda 5 ayrı kişi de olsa 1 kişide olsa yazdıkları verdiği bilgiler doğru beni sadece bu ilgilendiriyor dedim.gerisi benim için teferruat.özel hayatları beni ilgilendirmiyor.

ben atarım canım sana, mailimi veririm ordan haberleşiriz

ben bayram boyunca beklemede kalacağım. Saçıma bişi yapmayacağım. Bayram dönüşü hepinizle haberleşelim olur mu?

teşekkür ederim..ben de bayramda roller yapmayacağım..çantama koymuştum ama o gece olanları öğrenince çıkardım..saç derim belki kendine gelir..

zuzu,
sanspasa dönünce attan düşmüş karpuza diyen ben değildim herhalde ! kısa ve öz; sanspasa onlardan ayrı biri değil. 5'i bir yerde, tek bilgisayarı kullanarak yazmışlar mesajlarını. Bunun başka bir mantığı yok.Tek kişi tek bilgisayar. Amerika, lösemi hepsi hikaye. Mantıklı açıklama bulmak için sen de uğraşma.

Yazdıkları konusunda biz de bişi demedik, pek iyi takip etmiyorsun sanırım. Roller evet,sarımsak evet, ama uygulama sıklığı ve 1,5'luk oluşu konusundaki ısrarlarına anlam veremedik. Ama çıkıpta onların savunuculuğuna girişmedik. Zaten site sahibi bas bas bağırdı, çıksınlar mantıklı bi açıklama yapsınlar özür dileyeceğim dedi. Ama gördüğün üzere tık yok. Sen de onlar adına kürek çekme istersen, istersen de kafanı her gün rollerla sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…