Yok cnm ya ne kesilmesi aynı seyirde devam ediyo üstüne üstelik hemen yağlanıyo.. hiç böyle değildi
Doktorun biri kan be b12 destekliyelim dedi işte kullandım bu sefer oranlarım yükseldi bıraktırdı dökülme hala devam..
testosteron hormonumda seviye normal(yani hormon bozukluğum yok) stresden diyip geçiştiriyolar..
Zaten gittiğim doktorda keldi iyice sinir oldum..
Napcamı şaşırdım..
Piyasa şampuanı kullanamıyorum
Otacı naturway kullanıyorum(içim rahat etsin diye sözde bitkisel ya) ama yinede dökülüyo
ne kullancağımı şaşırdım kaldım bıktım usandım..
Iısrgan otu suyunu denedin mi? bi onu denemedim..
Vitamin ampülleri
karanfilli kür
sinamekili kür
İlikli kür
Sarımsak
Hepsini denedim banamısın demiyo
yok cnm saç diplerime hiç baktırmadım.
anne ve baba tarımda saçlar seyret teyzelerimin ananemin halamın saçları hep seyrek zaten bnm saçlarımda gür değildi ama bukadarda az değildi dökülme her banyoda her taramada elimi her saçıma attığımda var stresden olduğunu sanmıyorum ben çünki çok fazla beni strese sokucak şeyler yaşadım hiç saç dökülme sorunuyla karşılamadım ben umarım saçlarımız tükenmeden dökülme tükenir..
Şuan hangi şampuanı kullanıyosun?
SÜLFATSIZ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
SLS, DİMETHİCONE(SİLİKON), PARABEN, TUZ İÇERMEZ
Bildiğiniz bütün şampuanları unutun. Saça zarar vererek aşındıran sülfat, tuz ve diğer zararlı kimyasallardan arındırılmış şampuanımızın farkını üçüncü yıkamadan sonra hissedeceksiniz. Yağlı saçlar için geliştirilen şampuanımız, saçtaki yağlanma sorunu için özel formüle edilmiştir. Sağlıklı saçlar artık hayal olmaktan çıkacak. Silikonsuz ve sülfatsız şampuanımızın içeriği sayesinde, saç dökülmeleriniz azalacak, kepek ve yağlanma sorununuz minimuma inecek. Tüm aile fertlerinde güvenle kullanabilirsiniz.
Bileşimi :
Dionized Water: (%57)Saf su
Coco Glucosid: (%20) Hindistan cevizi yağından elde edilen şeker bazlı temizleyici
Disodium Cocoamphodiacetate: (%10)Hindistan cevizi yağından elde edilen yumuşak temizleyici
Cocamidopropyl Betaine: (%5) Hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel temizleyici
Glycerine: (%2) Saçınızın nem dengesini koruyan gliserin
Cocamidopropyl PG-dimonium chloride: (%1) Saç taramanızı kolaylaştıran doğal hammadde şampuanda Plyquaternium yerine kullanılır.
Water, Alcohol, PEG-35 Castor Oil, Polysobate 20, Aesculus Hippocastanum(Horse Chestnut)Seed Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Inositol, Calcium Pantothenate, Linoleic Acid, Biotin: (%1) Saç derinize bakım yapan bitkisel karışım
Xanthan Gum: (%1) Şampuana tuz yerine kıvam veren lahana özünden elde edilmiş doğal kıvamlaştırıcı.
Yeşil Çay Yağı: (%1) Saçda yağlılık oranını düzenler.
D-Panthenol: (%1) Saç deriniz ve saçınızın nem dengesini sağlayan b vitamini
Zinc Pyrithione: (%0,3) Çinko aktifi kepeklenme ve seboreik dermatite iyi gelir aynı zamanda şampuanda parabene alternatif koruyucu görevi görür.
Allantoin: (%0,2) salyangoz özü de denen saç derisi iritasyonunu düşüren hammadde
Citric Acid: Şampuanın ph dengesini sağlayan limon asidi
Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone: Paraben ve formaldehite alternatif koruyucu
Parfüm
kullandım ve dedikleri doğru diyen varmı kızlar. içime bir ümit doğdu sanki
Canim sen bence iyi bir doktora got sac diplerine kesinlikle altele bakmalilar ki erkek tipi dokulmemei yeligenmi anlayabilsinler bence hic vakit kaybetme canim arastir be bulundugun yerdeki en iyi doktora git sac diplerine baksinlar incelmis savlclayin varmi ne duumda die?
Bu gangi sampuan canim?
doa nın yağlı saç şampuanı
canım hairex sitesini inceledim.
aşağı yukarı ne kadara mal olacak sana pahalıdır bu
o kadar çok doktora gittim ki kimi androgenetk kimi telojen efflivum dedi hepsi başka birşey diyor bütün hormonlarım normal aslında benm adet sorunumda var çok az oluyo o da saç dökülmemden sonra oldu ama jinekolojiyede çok gttm ne tahlillerde ne ultrasonda neden 1günde biittiğine sebep bulamadılar lanetlendiğimi düşünmeye başladım iyice sebepsz sorun olur mu ya kaç yıldır süren?
1.sarımsak yağını ısıt sıcak olarak sadece saç köklerine uygula pamukla sürebilirsin üstüne sıcak suya batırılmış havluyu sar 2 saat dur
sonra yıka şampuan olarak bitkisel şampuanlar iyi ama bazıları saçı çok kurutuyor belki saçının nem dengesi azaldığı için dökülüyordur
mutlaka saç kremide kullan
2.kasaptan sığır iliği al ısıt çıkan yağını saç diplerine sür aynı şekilde
3.1 paket ısırganı 1 tencere dolusu suda kaynat bunu büyük pet şişelerine doldur banyoya koy her saçını yıkamadan sonra son saçını kuruttuktan sonra bu su ile 2 bardak kadar bir su ıslat birdaha yıkama öyle kurut ve ısırganın lapasınıda
başka bir zaman saçında beklet herşeyi uygulamış olabilirsin ama önemli olan doğru uygulamadır benimde saçlarım yanmıştı açılma olmuştu bende senin gibi yağları sürüyordum
ama hiç fayda görmemiştim bu şekilde yapınca yıllar sonra açılan yerlerde saçlarım çıktı şimdi hiç bir sorunum yok saçlarım ortadan ayırdığımda saç çizgim çok genişti şimdi incecik onun dışında yer yer açılmalar vardı tabi benim başımın arkasındaydı toplayınca görünmüyordu ama süreklide toplu saç iyi değildi
bu şekilde bu uygulamayı yap hepsini sırası ile 1 hafta birini diğer hafta birini ama ısırgan suyunu her banyodan sonra uygula
4.saçlarını kazıtabiliyorsan kazıt istemiyorsan mutlaka açılan bölgelere saç olsada olmasada jilet sür saçların uzunsa kısalt çünkü uzun saç açılan bölgedeki saçların köklerini besleyemiyor
5.uyku ve yemek düzenine dikkat etmen gerekiyor bu kurallara uyarsan saçlarını geri getirebilirsin diye düşünüyorum
kronik dökülme ve androgenetik dökülme ayrımı nasıl oluyo ?
kızlar benim saçlarımda çok dökülmeye başladı,
halıların üstünden fırçayla saç topluyorum hergün yemeklerin içinden çıkmaya başladı
yerine yeni saçlarım çıkıyor ama eski saçıma göre yarısı döküldü sayılır,
önlem almak istiyorum, önerebileceğiniz bir şampuan var mı??
sarımsaklı şampuan diyorlar markası nedir, yada başka birşey kullanan varsa söylesin.
saçlardaki incelmenin tek sebebi androgenetik alopesi miymiş peki?
saçlardaki incelmenin tek sebebi androgenetik alopesi miymiş peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?