Selamlar herkese
Arkadaşlar burda saç fiberi konusu geçmişti sizler bilgilisinizdir diye buraya yazıyorum internet dışında biryerden fiber almak istiyorum nerde bulabilirim eczanelerde varmıdır.bilmeden sorup rezil olmak istemiyorum. Birde ben kuaföre gidip saçımı yaptırıcam (tam bir kabus çünkü üst kısımda saç yok gibi birşey ama çok yakın birisinin düğünü var mecburum yani) topik sıkıp mı gidsem veya yaptırdıktan sonramı uygulasam fikir verirmisiz?
baobab arkadaşım teşekkür ederim yanıtın için sarımsak kullanıyorum bu konu sayesinde bende başladım 4 hafta oldu hemde haftada 1 yapıyorum sarımsağı ikiye bölüp bastıra bastıra uyguluyorum 2 haftadırda rollerın üstüne yapıyuorum ama hiç bir yanma yok saç derim ölmüş diye düşündüm artık zamanla etkisini görürüm inşaallah
Merhaba
ErnestoCheGuevara, baobab, aborjin, nymanhattan, sanspa bu 5 uyenin ayni bilgisayari kullanmalarindaki amac nedir ? Bilen biri bana aciklayabilir mi ?
Hata yapmisiz ozur dilerim ....
dedigim gibi taslar yerine tam oturmadigi icin bu 5 kisi de ayni dememistim. Sorularima cevap aldim, guzel paylasimlar dilerim...
Merhaba
ErnestoCheGuevara, baobab, aborjin, nymanhattan, sanspa bu 5 uyenin ayni bilgisayari kullanmalarindaki amac nedir ? Bilen biri bana aciklayabilir mi ?
Sanspa olamaz ayni is yerinden :/ bir yanlislik var .
Merhaba
sanspasa isimli kullanici da ayni pc'den baglanmis gozukuyor.
Belki bir araya geldiler...
Bu konuda bir aciklama yaparlar ise saglikli olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?