Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
dermaroller
saclar kısaysa 05 mm ama 1.5 mm olanda tavsıye edılmıs 195 ve 540 ognelı usenmedım okudum umut bagladım yarın doktora gıttıgımde bunu soracagım
dun aksam basladım hairforte sprey hair pro sampuan ve en meshur uc ıgne verdıler sampuana kırmam ıcın
saclarımın dıbınde kasıntı var suanda speryden dıyorum ama neye ısaret bılmıyrum hafıf bagladım saclarımı
yarın gıttıgımde dermarollerı dr soracagım cunku ben sprey kullanıyorum ve zarar olabılır spreyden sonra 3 saat dus alamıyorum
enelde sutan sonra uygulanmıs bu sanırım
gunde 100 telden fazla dokuldugunu d usunuyorum

YenidenDogdum ,senin için sanspanın yazdıklarını alıntıladım .Bir oku ,aklına takılan birşey olursa ,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Çoğumuz 1.5 iğne boyutuna sahip roller kullanıyoruz .Eğer ısmarlayacaksan ,1.5 dan al .

bu yazılanları okudum oncelıkle tum sac dıbınemı uygulanacak bu sacın ıslak kuru olması bısey fark ettırırmı cok baska forum sayfalarından 15. sayfayı ısaret ettıklerı ıcın okudumb unu 1.5 mm ama kaclı ıgneye sahıpsınız
suanda bı kellesme yok cok sukur ama dıplerımın acıldıgını anlıyorum kac lıra bırde cok fakrlı fıyatlar var 179 lıra bıle olanı gordum yarın dr soracagım dedıımg ıbı spreyde kullandıgım ıcın baska etkılere sebeb olmasını ıstemem

maritsacım geçmiş olsun bende akşam kurcalarken buldum bunu.tesadüf, bilgiler hoşuma gitti.yıllar önce kıbrısta bi arkadaşım böyle bi şeyden bahsetmişti kilo vermiş okuyunca o aklıma geldi.sadece kilo için söylemişti ama akşam gördüm ki bi çok işe yarıyormuş.

uygulayanların yorumları da güzeldi.bu sabah ben de ilk kez yaptım yani.5 ve 6. bardak ta zorlandım ama içtim.bakalım ne olacak.ihmal etmeden yapıcam hem olmasından korktuğum hastalıklar var hem de sinüzit baş dönmesi kabızlık ve baş ağrısı var.

eğer tansiyon sorunun tamamen ortadan kalkacaksa 4 hafta çok da uzun değil sanki.ama bunu ömür boyu mu yapıcaz bilemedim.bilgi de bu kadar.ama ben memnun kalırsam yıllarca da yaparım böyle tuhaf huylarım vardır:))

allaha emanet ol umarım tansiyon sorunun kökünden kaybolur.

maritsa cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın buarada ALLah yardımcımız olsun bayanız ve bu durumc ok zor

maritsacım eğer bu terapiyi yaparsan günlük sabah içtiğin suyla birlikte 2,5 - 3 litre yi geçme biliyorsun herşeyin fazlası zarar...

Şaçlarının dolaşmaması için ,bir miktar ıslatırsan iyi olur .Biz de o şekilde yapıyoruz .
Benim en çok memun kaldığım ; 1.5 lik 200 iğneli, dns marka roller oldu .Gitti gidiyorda bulabilirsin onu :)
Takılma o fiyat farkına canım,hepsinin işlevi aynı sonuçta :)

maritsacım eğer bu terapiyi yaparsan günlük sabah içtiğin suyla birlikte 2,5 - 3 litre yi geçme biliyorsun herşeyin fazlası zarar...

Çok sağol baobabcım sana da geçmiş olsun ,tanrım hepimize şifa versin .

Nete şöyle bir dolandım ,kullanan kişilerin yorumlarını okumak için ,pek bir bilgi bulamadım .Ben geceleri çok suyuyorum en az 1 litre içiyorumdur ,sabahta 1.5 içtim diyelim, öğlen n'olacak orası muallak.
Ne olursa olsun yarına deneyeceğim ,bakalım zorlanacak mıyım .Bence bu detoks gibi birşey .

Bir tek nette okuduğum şu yazı kafamı karıştırdı .

Su tedavisi her tedavi
gibi mutlaka uzman doktorlara
danışılarak, onlarin kontrolu
altinda-şayet öneriliyorsa-
yapilmasi gerekir.

Hastaliklari ayni olan iki kisi bile
ayni ilaci kullanmiyor degil mi?
Kontrolsüz olarak yapilan hersey
tehdittir.

alıntıdır

Son düzenleme:

maritsacım sağol.işte her ilacın yan etkisi başka başka oluyor hepimiz değişik reaksiyonlar veriyoruz.doğum kontrol hapı kimine kilo yapıyor benim de iştahım kapanıyor.

ama bu herşeyden önce su.ben de çok su içerim bu saat oldu başka su içmedim dengelemek adına.yanıma bi şişe koyup yudum yudum akşama kadar idare edicem.gece benim de içim yanar çok su içerim.

bu uyarılar sen de bilirsin ki insanlar bu tip şeyleri abartmayı da sevdikleri için olabilir.yani bilinçsizce yapmayalım diye sanki.bize vur derler biz öldürürüz biliyosun.şimdi sabah içer 6 bardak tutar bunu tüm öğünlerden önce de yapar üstüne de su içmeye devam eder nihayetinde insanız su aygırı bile içmez bazen bu kadar su:)) ben daha çok içeyim derken hık der başka tarafa:))

ben eğer sabah zorlansaydım 4 bardakta bırakıp yarın 5 bardak öbür gün 6 bardağa çıkacaktım.ama tahmin ettiğim gibi olmadı.çok da zorlanmadım.ben çok dikkatli bi biçimde devam edicem çok merak ediyorum çünkü.istersen bekle beni bi aksilik olmasın ben sana hergün bilgi vereyim.

bak bu sayfa da bunu uygulayanların yorumları var ww.xprodoksit.com/yazi/ac-karnina-su-icmek

sevgili xxxxxx

şu sarımsağı bi denesen manhattanın tarifini sokaktaki kadın da biliyor yani çok yapan var ona bi başlasan gerçekten o tarif imkansızı başarıyor. dökülmen bile yapar yapmaz duracak ben eminim ve inanılmaz saç çıkarıyor.hafta sonu 2 gün üst üste yap bide karanfil suyu hazırla kokarsa sıkarsın sonuçta zararsız havalar da soğudu terlemezsen koku falan gelmez ayda 4 kez bunu uygula hafta sonları 2 şer kür yapsan 1 ayda 8 kez uygulamış olursun rollerıda doğru yapıyorsun şu an uyguladığın şeyi bi bırak bakalım tek yapman gereken bir an önce sarımsaklı bi bakım ne olur üzülme bak bu sarımsak seni çok şaşırtacak

hafta içi de sadece sulandırılmış limon suyu sık hep saç köklerini çalıştırır vaziyette tutmuş olursun.

yaf denyicem ben bu su terapisini ama iştahsızım zaten her gün daha da iştahsız kalmiyim...?

sevgili xxxxxx

şu akşam yazdığım su olayını da yap işte bak uyarsa, kanı yeniliyor ya mutlaka iyi gelecektir.sen de araştır.

kendini zorlamadan bi dene maritsanın dediği gibi detoks olarak düşün

kafama yattı bu su terapisi ama zaten zayıf ve iştahsızım daha kötü olmasın sonra...

kafama yattı bu su terapisi ama zaten zayıf ve iştahsızım daha kötü olmasın sonra...

önce 4 bardakla başlarsın ayrıca yediklerine daha çok dikkat edersin daha az yesen bile daha kaliteli beslenmeye özen gösterirsin

yani dengeyi kurmak senin elinde ama bunları başaramam dikkat edemem diyorsan başlama lütfen

lütfen özen göster

allaha emanet...

gerçi sonuçta su ..yani ilaç değil ...ki zaten su çok içerim ama o saatlerde değil kaynatmak şart mı peki?

gerçi sonuçta su ..yani ilaç değil ...ki zaten su çok içerim ama o saatlerde değil kaynatmak şart mı peki?

içtiğin suya güveniyorsan kaynatman gerekmez ama akşamdan kaynatıp sabaha hazır da edebilirsin soğuk değil de ılık olursa mideni de üşütmezsin

Ben dermarolleri kullanmaya basladim. Ben acikcasi kanatana kadar surmeye calisiyorum. Yalniz sacim aletin icine cok skkisiyor.bunun bir caresi varmidir acaba??

Ben dermarolleri kullanmaya basladim. Ben acikcasi kanatana kadar surmeye calisiyorum. Yalniz sacim aletin icine cok skkisiyor.bunun bir caresi varmidir acaba??

aramıza hoşgeldin..ben saçlarımı hafifçe ıslatıp geriye doğru tarıyorum...daha sonra roller uyguluyorum..hatta dün akşam anneme yaptırdım..benim 10 gündür hissettiğim acı değilmiş..resmen ağladım (anneme çaktırmadan tabi.bağırdıkça bile yapmayacağım deyip durdu)ve kafamın her bölgesinde kanama gördüm..imkanın warsa başkası yapsın..insan kendine pek kıyamıo:)

tesekkur ederim sevsevil. benimde gittiğim bu işinde en iyi doktorlar minox dedi baskada care yok dedıler acıkcası ben yan etkılerınden zıyade hem ılk kullanıldıgında sacı cok dökmesinden ve bıraktıktan sonra saclarımın fazlasıyla dokulur korkusundan baslamak ıstemedım tabı bırde hamılelık dusundugum ıcın doktorum bana omur boyu kullanmayı gözel alırsan basla demıstı.tum samımıyetimle soyluyorum tekrardan hamılelıgımden sonra ve saclarımın dokulmesı durmazsa son carembenımde mınox.. ama sende yan etkılerını göstermıs bence doktoruna bır an once bunu danısmalısın canım o sana en dogrusunu soylıycektır. suan mınox ta sacını cok dokuo olabılır cunku kullanmaya basladıgının ılk zamanları suan sabırlı ol sevsevılcım ınan ben bugunleri yasıycamı dusunemıycek haldeydım gercekten çok umutsuzlanıyodum banyoda aynanın karsısında aglamaktan tutamıyordum kendımı banyo yapmak işkence gibi geliyordu elımı sacıma atmaya korkuyodum gunde 600 tel 700 telı bıle gordum demıstım sana suan toplasan gunluk 30 en fazla 50 oluyordur bugunler gecıcek sevsevılım ısrarla dus baslıgınıda denmenı tavsıye edıyorum canım sana gerıde bırakıcaz bu gunlerı saclarımız ınsallah kavusucak eskı sağlıgına Allah daha kotu dertler vermesın sevsevılım gönlunu ferah tut gecıcek sabır ve zaman sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…