olmadı beceremedim( ilk denemem berbattı. bir sürü saçımı yoldum çok fazla canım yandı ama çok, işkence gibi. roller geçtiğim yerler kanadı baya baya, kızardı, şuanda da acıyor. üzerine minoxil sıktığımda yaktı. rollerla geçerken çatır çutur sesler geliyordu o da gerdi beni saçımı kırıyorum diye. devam edemedim, seyrekliğin olduğu yerlere uyguladım ve şu anda oralar batıyor üzerine de minoxil sıktım, arkalar kaldı. hiç dayanıksız değilim, aksine. ama bu neydi böye ya çok üzgünüm herkesin yapabildiğini yapamadım yani roller uygulayan insan sayısı çok fazla niye ben böyle oldum ya.
Canım lütfen üzme kendini .Benim geçen sene üzüntüyle,sıkıntıyla başlamıştı dökülmem .Allahtan rollerimiz varcanım demekki aynı durumdayız. benimde resmen elim ayağım esiyor. bakıyorum. anlamıyırum. okuyorum yazamayırum resmen. Allahım şifa verir inşallah. ne yapacaz bilmiyorum. cidden kendimi çok çares,z hissediyorum şuan. bir ara jollyrose da dökülmem arttı demişti. acaba o ne alemde....
saçını güzelce ıslattın değil mi?
ben de akşam 3. uygulamamı yaptım..bugüne kadar yaptıklarımın en şiddetlisiydi. Gözyaşlarım akarken, baobab geldi aklıma :) roller yaparken "zıplama" sanırım böyle oluyor dedim. Ben saçımı iyice ıslatıp, hani kuaförler kesimden önce saçı ıslatırlar ya, o şekilde ıslatıp arkaya doğru tarayıp uyguladım rolleri. Saçımı hiç yolmadı. Bi de aynı yerden geçerken hep aynı açıyla tutmaya çalıştım rolleri. Bu kez kafa derim kızardı, hatta alın bölgemdeki açıklıklarda minicik kanamaları gördüm :) mucizevi bi şekilde dökülmem çok azaldı 2 günde. Bu normal sanırım, ve hatta okuduklarımdan doğru hatırlıyorsam dökülme yakın bir zamanda artacak değil mi?
işte ısrarla okuyun okuyun yazma sebebimiz buydu,okuyan ve okuduğunu anlayan bi arkadaş. gün geçtikçe doğru yol bulunuyor işte.
zıplama aynen bu işte seni tebrik ediyoruz
bu arada krem süper gerçekten rollerı da geceleri çok hafif bi şekilde yapıyorum ertesi gün sadece yanaklarım pembe kalıyor buda allık gibi duruyor çok da hoş gözüküyor yarın akşam tam anlamıyla tarifte ki gibi yapıcam sabırsızlanıyorum .ben hergün yüzümü görünce kızlara bi şey dememiştim bi değişiklik olursa hemen farkederler zaten diye bu sabah sen yüzüne ne yapıyorsun dediler:)) açıkçası ben elle tutulur bi şey fark etmedim sadece gergin olduğunu ve daha sağlıklı gözüktüğünü biliyorum yani kaz ayakları olayında bi değişişlik henüz yok ki bu da çok doğal daha çok erken
o kızlar burayı da takip ediyorlar ya, senin uygulayacağını okuyup onlardan gizliyorsun diye sana manidar yaklaşmamışlardır umarım.
Ben yüz için siparişimi vermedim henüz.
Serum ve vitaminli kremleri aldım, yolda geliyorlar.
Bari ebay'e bakayım roller için. Sen 0,5'lik mi kullanıyordun yüzüne, hatırlayamadım :44:
sadece şunu bilin istiyorum nedendir bilinmez de bi bağ oluşuyor aramızda görmeden sevmek karşındakini çok iyi anlamak böyle de olurmuymuş? oluyormuş. siz üzüldükçe akşam yattığımda bile aklıma geliyorsunuz:))
biz burda toplamda 9 kişi sabah öğle ve iş çıkışı roller konuştuğumuz için ve herkesin birebir yaşadıkları da ortak olunca moral bozmayın istiyoruz çünkü her an yeni saçlarınızı göreceksiniz onları da bu moralle karşılamayın
kimi gün geçtikçe dökülmede azalma yaşadı şu ara herkeste mevsimsel bi dökülme var kimi de ara ara dökülme olayında çoğalma ve azalma yaşadı ama kimsede öyle eskisi gibi 300-400 tel hiç olmadı
ben her sabah açarken pc yi ilk önce buraya girmek istiyorum biri artık gene güzel bi haber versin bu da peri maritsa yada naz olacak sonra da arkası gelecek zaten kuyrukta bi sürü kız var
sadece şunu bilin istiyorum nedendir bilinmez de bi bağ oluşuyor aramızda görmeden sevmek karşındakini çok iyi anlamak böyle de olurmuymuş? oluyormuş. siz üzüldükçe akşam yattığımda bile aklıma geliyorsunuz:))
biz burda toplamda 9 kişi sabah öğle ve iş çıkışı roller konuştuğumuz için ve herkesin birebir yaşadıkları da ortak olunca moral bozmayın istiyoruz çünkü her an yeni saçlarınızı göreceksiniz onları da bu moralle karşılamayın
kimi gün geçtikçe dökülmede azalma yaşadı şu ara herkeste mevsimsel bi dökülme var kimi de ara ara dökülme olayında çoğalma ve azalma yaşadı ama kimsede öyle eskisi gibi 300-400 tel hiç olmadı
ben her sabah açarken pc yi ilk önce buraya girmek istiyorum biri artık gene güzel bi haber versin bu da peri maritsa yada naz olacak sonra da arkası gelecek zaten kuyrukta bi sürü kız var
sevgili baobab sarımsak ve limonla ilgili yazılanları okudum ama 2 litre limon suyu ve 40 diş sarımsak biraz fazla geldi bana. işyerindeki arkadaşınız nasıl ve ne kadar yapmış bu karışımı biliyor musun? zeytinyağlı sarımsaktansa bu daha iyi geldi. yağın çıkması çok zor oluyor çünkü.
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum izin verirseniz.
gittigidiyorda 192 TİTANYUM İĞNE DNS DERMA ROLLER ( biyogenesis) var fiyatı 46,90 alsammı ne dersiniz?
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum izin verirseniz.
gittigidiyorda 192 TİTANYUM İĞNE DNS DERMA ROLLER ( biyogenesis) var fiyatı 46,90 alsammı ne dersiniz?
kastettiğim kızlar bu sayfalara giren ve roller kullanan kızlar değil iş yerinde toplam 200 e yakın personel var hayatı boş zamanlarında botoks yaptırmaktan ibaret olan bi kaç arkadaş ilk sipariş verirken ''çok saçma'' demişlerdi sırf onlar farketsin istiyorum:))
ben krem almaya gittiğimi sadece buraya yazmıştım döndüğümde rollercı kızlar bi bakalım dediler yani burda ne yazsam çok çabuk hatta anında öğreniliyor allahtan her masada internet erişimi sınırsız değil çoğu elemanın interneti sınırlı
kremi akşam eve götürdüğümde yarısının bittiğini gördüm:)) bazı şeyleri gerçekten saklamak gerek.geçen hafta burda bi kaç cümle yazdım karşı masamdaki bi erkek arkadaş( burda erkek diye belirtmek ne kadar doğru bilmiyorum ama)eliyle okey işareti yaptı anlamadım yanına gittim meğer bu sayfa önünde açıkmış yazdığım şey için bravo demek istemiş:))
bu kadınlar kulübü bizim manhattanla tanıştığımız bi şey rollerdan dolayıda bazılarımız çok sıkı takipte yani çok yeniyiz ve hiç haberi olmayan hem burdan hem rollerden epey bi insan var o yüzden rahatım
yüzümde 0,5 mm kullanıyorum bu arada
aramıza hoşgeldin
192 iğne 1,5 mm titanyum ama marka için bi şey demek çok zor tercih sana kalmış roller yapıp satmak lazım aslında, güvenilir mi değil mi bu konu zorluyor herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?