Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kafaların karışması çok doğal tabi söz konusu alette iğne lafı geçince insanlar acaba diyor iğne lafı olayı değiştiriyor ama sipariş eve gelip elinize aldığınızda kıl gibi iğneleri görünce tüh diyorsunuz hele bide kullanınca...

bu durumda roller satanlar kazanıyor bu da işin diğer bi yönü

tahribat edecek bi iğne yapısı söz konusu bile değil eğer dikkatli olunursa herhangi bir çizik bile olmuyor silindir kendiliğinden yürüdüğü için kullanım da çok kolay aslında

bunu tabi çoğu insan ancak alıp da kullanmaya başlayınca anlıyor yani gözünüzü korkutmalarına izin vermeyin:))

1,5 la ilgileniyorum deyince niçin diye sordu saç sorunumu söylediğimde bu cevabı verdi bir de ciddi tahribat diyor üstelk gün aşırı yapıcam ama tabi sizin söyledikleriniz daha önemli kullanıp sonuç alan sizlersiniz

canım 1,5 olan titanyum başlıklı rolleri gecen hafta pazartesiden beri her akşam yapıyorum.. Hatta 2 – 3 günde sabah akşam yaptım... Evet saçlarım kepeklenme tarzında bi şeyler yaptı ama ben hamilelige baglamıştım.. Çünkü bu ara vücudumun bazı şeylere nasil bi reaksiyon gosterecegini kestiremiyorum. Çok bastirdigim icin kizarikliklar var ama büyütülecek bir sey degil kesinlikle..

Kızlar rollerimi sipariş ettim 1mm aldım cildim hassas olduğu icin bununla başlangıç yapicam. Su Dr un yazdığı sampuan ve ilacı aldım şimdi isimleri sampuan plantur 39, ilaç panplus ve icerikleri cok farklı geldi bana bir bakın derim. Şimdi drumu aradım kirpiklerim de dokuluyor dedim 1 ay icinde panplus ona da iyi gelecek dedi, kapsülün icinde keratin fln var.

hayırlı uğurlu olsun rollerin canım:) pantogar tableti yenileyip panplus yapmışlar. plantur39 ilk defa duyuyorum.sadce dus başlıgın eksık o zaman suan :))) hersey guzel olucak emin ol saclarım hala dokuluyor ama eskısı gıbı degıl artık sende farkı anlıycaksın hepsını uygulamaya basladıktan sonra ))

maritsam ozon yağı neye yarıyor peki?

çok teşekkür ederim maritsam :) tabıkıde sukredelım aynen oyle neleri var umarım o durumları bızde yaşamayız benım zaten oncelıgım sac cıkısı degılde sac dokulmesını durdurmak kalan saclarımı korumaktı maritsam Allaha sukurler olsun kı onlarda saspasam perim ve sizler sayesinde eskıye göre azaldı suan rglim bu donemlerde dahada artardı ama hala öyle bır artma soz konsu degıl umarım dahada azalır dokulmem oyle olmasını umut edıyorum maritsam :) ben 10 kez gecıyorum arka tarflarada zorda olsa yapıyorum biraz yorucu oluyor :) benımde olmuyor kanamalrım ztan oncesındede bır kac yerde olmustu sadec canım

sağol canım inşallah hayrını görürüm ve spotların altında derimi görmem. yeni çıkarttığımız saçlarımız erkek tipi dökülme sebebiyle dökülmez inşallah bu hastalıkla yeni karşılaştığım için şu anı kurtarsam da geleceğe karşı kaygılarım var. neyse :) duş başlığım eksik çünkü montajını nasıl yapacağımı bilmiyorum. benim programım şöyle olacak; roller+minoxil+östrojenli şampuan+panplus+diana 35 inşallah duş başlığı da eklenir. yani bu kadar takviyeye saç fışkırması lazım. ha bir de yarın fiberim geliyor. batırdım adamı ya

perim; güzel insan tum sorularıma sabırla cevap veren tanımadıgı bır ınsanın cocuk gıbı nazını ceken guzel ablam benım... kalpten ınanıyorum kı gun gelıcek ayanın karsısında hıc bır sekılde ugrasmak zorunda bıle kalmıycaksın yavas yavas eskı saclarına kavusucaksın sadece bıraz sabır bıraz zaman dokulmen azaldı sıra saclarına kavusmanda perim benım senı cok sevıyorum:)))

canım benim en yakında banada saclar fıskırıcak gıbıme geliyor hayırlı ugurlu olsun en yakın zamanda saglıklı saclarıan tekrardan kavusursun ınsallah:))) canım dus baslıgının montajı yok kkı dıgerını cıkarıp hemen bunu takıyosun yerine montajlık bısey yok 1 dakıkanı almaz:))) cok mu gorunuyo derin benımkıne kıyaslarsan nasıl suan sac durumun?

canım dökülmeye ne kadar sevıyede yasıycamızı bılemeyız mesela suan ben ludwig 1 dokulme tıpını yasıyorum doktoruma sordugumda ılerler mı dıye bunu bılemeyız belkı hep boyle kalıcak belkıde ılerlıycek dedi ne yasıycamızı bılemıyoruz sonuç olarak bız ıyı tablalorı dusunelım ıyı olsun benımde oyle ailemde hıc kımsede kel yok herkesın sacı benden fazla dıyebılırım ama ıllakı sulalede eskıde vardır bu durumu yasayan dıyor doktorum yasanmamıs olsada yasayabılıyorsun malesef bu genetik dokulmeyı gelıp sansızlık senı buluyor kısacası:))) ben oyle yan etkılıerden zıyade bırde ılk kullanırken sacların cok dokulmesınden ve bıraktıgında cok asırı bır sekılde dokulme yasanılıyor denıldıgı ıcın halada ısrarla kullanmıyorum bılmıyırum ne kadar boyle dewam edıcem yada kafama esıcek bır gun ammmannnnn nolursa olsun dıyıp baslıycam:))) ama en azından sımdıılık baslamayı dusunmuyorum:) bana kalırsa önce roller sonra minoxıl roller gözenekleri actıktan sonra onun ustune minxu puskurtmen daha mantıklı gelıyor bana tabı bu benım dusuncem dıger arkaslarda bu konuda yardımcı olsun fıkırlerini alalım bence sızce once roller mınoxmu yoksa mınox rollermi arkadaslar?

nazcım duşta kaç tel dökülüyor? benim şuanda duşta 150 tel döküldü ve bu gidenlerin yerine gelmeyecek değil mi? her duştan sonra aynaya baktığımda saçlarım biraz daha azalmış görünüyor gözüme ve benim ön saç çizgim kaybolacak sanırım öndekiler çoğunlukla kısa saç yani onlar dökülürse çizgi kaybolur bir de benim tepe bölgemde heryerden eşit seyrelme var.

kızlar,
ben rollerı uyguladım az önce, elimden geldiğince bastırarak yaptım ama bi kanama, aşırı bir kızarıklık yok. İlla olması mı gerekirdi? Az mı bastırdım acaba ? Şu an karınca hissi var saç derimde. Dayanabildiğim kadar yaptım, gerçi alıştırma olsun diye 30- 35 değil de 20 kez geçtim üstünden, az mı geldi dersiniz?

kanama söz konusu değil zaten ama kızarıklık bol bol tercih sebebi:) bu akşam bi yat bakalım dozunu gittikçe ayarlarsın 20 de yeterlidir ilk yapış için en az 10 dedi sanspasa, karıncalanmada normal kan dolaşımı hızlandı, gün geçtikçe en güzel yolu bulursun zaten
yastığa kafanı koyunca azıcıkta olsa acıyorsa doğru yol, sabah kalkınca dokunduğunda da hala acıyorsa işlem tamam:))
ben de yüzüme hafifçe yaptım ama gene de baya bi yanıyor lancome da sürdüm baya bi gerildim :) bakalım sonuçları ne zaman farkedicez

krem sanırım baya iyi cildim rollerdan sonra resmen kremi yuttu benim cildim hiç kremi emmez ilk uygulama iyiydi yani her yerden 3 er kez geçtim enine boyuna çapraz sağ sol falan filan

hayırlı olsun ne diyelim

güzel haber bu benim için. çok teşekkür ederim baobab. Sizden cevap beklerken youtube dan uygulama videosu bakayım dedim. Oldukça kanlı bir saç videosuna denk geldim ne yazık ki. Yaptığım yanlış çok daha şiddetli yapmam lazım demek ki diye düşündüm ama içim de fena olmadı desem yalan olur. İşlem bayağı kötü görünüyordu. Yarın akşam yine yapacağım dozu ve sayıyı bir miktar daha arttırarak.

lancome'u dene bakalım, eğer sen memnun kalırsan ben de alacağım. bugün ebay de baktım biraz. Türkiye ile hemen hemen aynı fiyatı. Serum olduğu için belki de biraz pahalı ama işe yarayacaksa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…