bu konuda daha önce uzun uzun tartışıldı gözden kaçmış sanırım
kafaların karışması çok doğal tabi söz konusu alette iğne lafı geçince insanlar acaba diyor iğne lafı olayı değiştiriyor ama sipariş eve gelip elinize aldığınızda kıl gibi iğneleri görünce tüh diyorsunuz hele bide kullanınca...
bu durumda roller satanlar kazanıyor bu da işin diğer bi yönü
tahribat edecek bi iğne yapısı söz konusu bile değil eğer dikkatli olunursa herhangi bir çizik bile olmuyor silindir kendiliğinden yürüdüğü için kullanım da çok kolay aslında
bunu tabi çoğu insan ancak alıp da kullanmaya başlayınca anlıyor yani gözünüzü korkutmalarına izin vermeyin:))
1,5 la ilgileniyorum deyince niçin diye sordu saç sorunumu söylediğimde bu cevabı verdi bir de ciddi tahribat diyor üstelk gün aşırı yapıcam ama tabi sizin söyledikleriniz daha önemli kullanıp sonuç alan sizlersiniz
Kızlar rollerimi sipariş ettim 1mm aldım cildim hassas olduğu icin bununla başlangıç yapicam. Su Dr un yazdığı sampuan ve ilacı aldım şimdi isimleri sampuan plantur 39, ilaç panplus ve icerikleri cok farklı geldi bana bir bakın derim. Şimdi drumu aradım kirpiklerim de dokuluyor dedim 1 ay icinde panplus ona da iyi gelecek dedi, kapsülün icinde keratin fln var.
Uygulama videosuna youtube dan bakabilirsin :) izledikten sonra aklına takılan birşey olursa ,lütfen söyle .
Pul pul dökülme ne annemde ,ne de ben de yaşanmadı aslında .Cildini nemlendirmeyen kişilerde bu durum olabilir.
Ben roller sonrası bepantene ,c ve e vitamini ve ozon yağını kullanmayı tercih ediyorum :)
nazcım saçların gerçekten çok güzel görünüyor,hiçbir şey anlaşılmıyor...
Canım saçların şu anki hali bile çok iyi .Kaşın ,gözünde çok güzel maşallah sana
Ya ben neler neler gördüm nazımşükredelim halimize.
Kızlar siz arkadaki saçlarınıza nasıl yapıyorsunuz ,bir de kaç kez geçiyorsunuz üstünden :26: ben her zaman sayamıyorum
Bir de benim kanamalarım eskisi kadar olmuyor ,sizde durumlar nasıl ?
sevgili naz1215121 fotoğraflarına baktım şunu söylemek istedim saçında hiçbir sorun yok benim saçlarımı görsen halime şükürler olsun dersin bugün eczanede çalışan arkadaşım çok açılmış falan dedi ağlamamak için kendimi zor tuttum dermarolleri yarın sipariş ediyorum ve sizin gibi çok umutluyum umarım eskiye döneriz hepimiz :2::2:[ Canım suan zaten çok göze batmıyorlar ama bır senede sacımın yarısnı kaybettim. sakın ümidini kaybetme ve bızım uyguladıklarımızzı uygula roller dus baslıgı ve bıtkısel sampuan tabı ıcerdende vıtamın almalısın görüceksın saclarındaki degısıklıgı bekliyoruz haberlerini
hayırlı uğurlu olsun rollerin canım:) pantogar tableti yenileyip panplus yapmışlar. plantur39 ilk defa duyuyorum.sadce dus başlıgın eksık o zaman suan :))) hersey guzel olucak emin ol saclarım hala dokuluyor ama eskısı gıbı degıl artık sende farkı anlıycaksın hepsını uygulamaya basladıktan sonra))
nazım benimkisi 1 ama beraberinde çam ağacı paterni denen dökülme mevcut. saçımın ön çizgisinin hemen ardında orta hatta çam ağacının üçgen tabanını düşün bu kısımda azalma belli. arkalarda daha az özetle. ben halen ön kısımlara fiber kullanıyorum canım. inşallah birgün fiber kullanmadan dışarı çıkacak hale gelirim. eskiden dışarıçıkmak 20 dk idi. şimdi 1 saat oda en az((. bol saçlı ve çok mutlu günler hepimize.....:)))
sağol canım inşallah hayrını görürüm ve spotların altında derimi görmem. yeni çıkarttığımız saçlarımız erkek tipi dökülme sebebiyle dökülmez inşallah bu hastalıkla yeni karşılaştığım için şu anı kurtarsam da geleceğe karşı kaygılarım var. neyse :) duş başlığım eksik çünkü montajını nasıl yapacağımı bilmiyorum. benim programım şöyle olacak; roller+minoxil+östrojenli şampuan+panplus+diana 35 inşallah duş başlığı da eklenir. yani bu kadar takviyeye saç fışkırması lazım. ha bir de yarın fiberim geliyor. batırdım adamı ya
canımcım inşallah bu haplar iyi gelir zira 15 yıldır kullanıp dökülmesi durmayan da çok var, hep kötü tablolar düzelenlerin biri de çıkıp böyle yaptım düzeldi demiyor, eşim sen bu işi çözersen Allah rızası için her yere yaz diyor belki de nazardan korkuyor insanlar bilmiyorum belki de düzelince unutup gidiyorlar. bizim ailede hiç dökülme problemli kişi yok canım en seyrek saçlı dedem bile kel değil annem babam da saçlı. minoxili eğer erkek tipi dökülmeyse kesin kullanmayı kafama koymuştum ben, gittiği yere kadar kullanacaktım zamanla haftada iki güne indirecektim hatta hala öyle yapmayı düşünüyorum. kafamdaki saçları tutmak için başka çare yok dökülmesini izlemektense bırakınca döküleceğini bilsem de minoxile devam etmek daha doğru geldi bana. drum arkadaşların da kullansın minoxil damarları açacak ki kullandıkları vitamin oraya gitsin dedi. sen de kullan istersen hamilelikte bırakacaksın ama sonuçta hamileyken saçlar muhteşem oluyor benim öyle olmuştu. teknoloji ilerleyene kadar minoxili kullanmak zorundayız gibi hissediyorum ben, yan etkilerini de yaşamıyor değilim iki kere burnum kanadı örneğin. vitamin yeni çıkmış yanlış hatırlamıyorsam 90 çeşit şey var içinde dedi, şampuan da östrojenliymiş hatta bazı kadınlar şampuanlarının içine doğum kontrol hapı eziyorlar ya aynı mantık heralde. isimlerine gelince reçeteyi okuyamadım dr yazısı malum :) bugün onları almak için eczaneye gittim drun tahmin ettiği gibi eczanede bulamadım, depodan isteyecekler p.tesi gelecek, gelince üstünden bakar yazarım. minoxili rollerdan hemen sonra sıkınca mı etkisi artar?
kızlarr rollerimi bugün sipariş verdimm şimdidien çok heyecanlanıyorumm :)
kızlar,
ben rollerı uyguladım az önce, elimden geldiğince bastırarak yaptım ama bi kanama, aşırı bir kızarıklık yok. İlla olması mı gerekirdi? Az mı bastırdım acaba ? Şu an karınca hissi var saç derimde. Dayanabildiğim kadar yaptım, gerçi alıştırma olsun diye 30- 35 değil de 20 kez geçtim üstünden, az mı geldi dersiniz?
kanama söz konusu değil zaten ama kızarıklık bol bol tercih sebebi:) bu akşam bi yat bakalım dozunu gittikçe ayarlarsın 20 de yeterlidir ilk yapış için en az 10 dedi sanspasa, karıncalanmada normal kan dolaşımı hızlandı, gün geçtikçe en güzel yolu bulursun zaten
yastığa kafanı koyunca azıcıkta olsa acıyorsa doğru yol, sabah kalkınca dokunduğunda da hala acıyorsa işlem tamam:))
ben de yüzüme hafifçe yaptım ama gene de baya bi yanıyor lancome da sürdüm baya bi gerildim :) bakalım sonuçları ne zaman farkedicez
krem sanırım baya iyi cildim rollerdan sonra resmen kremi yuttu benim cildim hiç kremi emmez ilk uygulama iyiydi yani her yerden 3 er kez geçtim enine boyuna çapraz sağ sol falan filan
hayırlı olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?