peri eşimin ilk rollerı 0,5 mm di 1 hafta kullandı ancak şimdi ben onu güzelce dezenfekte etsem hatta bebeklerimin biberon temizliği için kullandığımız sterilizatörde temizlesem kendi cildime kullanabilir miyim ?
çok özendim bi kaç kaz ayağı var sence yeni mi almalıyım ? ya pinti değilim tabi de sayemizde piyasada roller kalmadı:))
baobab merhaba,
sadece kaz ayaklarına mı uygulayacaksın? ben de saç için 1,5'luk aldım. Bu akşam başlayacağım, tecrübelerimi de buradan paylaşayacağım. Bu arada yüzümde de özellikle kaz ayaklarımdaki çizgiler için aklımdan geçmişti de, sanspasa'nın yüzündeki deneyimini okuyunca ( her gün işe gitmek için evden çıkmak zorunda olduğum için) kızarıklık & dökülme sonuçlarından dolayı vazgeçmiştim. Sen nasıl uygulamayı düşünüyorsun? Yada cuma akşamı uygulasam, p.tesi ye normale döner mi acaba yüzüm? Deneyen varsa, tecrubelerini paylaşırsa çok sevinirim. Herkese sevgiler...
Gitti gidiyordan dermaroller alabilirsin, titanyum igneli 1,5 mm 200 igneli olanı tercih edebilirsin. Saclarini islattiktan sonra kulak hizandan başlayıp saclarini ayırıp en az 10 kere onden arkaya tek yönlü gececeksin bu sekilde tüm saçlı derine gün asırı uygulayacaksin, sonuc aldikca azaltırsın. Ben uzerine minoxil surucem sen başka bişey surebilirsin bitkisel tarifler var Yada hicbisey sürme. Dogum sonrası dökülme cok normal rollerla daha çabuk toparlarsın. Bebisi optum..merhabalar ya bu dermorollerin hangi markasını alıyoruz nasıl kullanıyoruz benim saçım doğum sonrası dökülmeye başladı birazda seyrekti öncesinde de saç diplerimde rolonu nasıl gezdirecem bi yard.olun lütfen ve sonrasında başka bişey sürülüyomu sadece bunumu gezdiriyoruz saç derisinde sayfalrı geziyorum ama bebeğim ağlıyor basıyor çığlığı kalkıp ona bakıyorum yarım kalıyo..rica etsem kısa bi şekilde nasıl uygulayacam nerden nasıl alacam yardımcı olur musunuz?
Periye sormuşsun ama ben yazayım dedim :) Tabii güzelce dezenfekte ettiğin sürece ,güvenle kullabilirsin .
Ben 0.5 liği yüzüm için kullanıyorum :) 1.0 luk olanınıda annem .30-35 tekrar sıkıntı yaratabilir yüz için :26: biz 10 kez geciyoruz.
Buna ragmen anneme son yaptığımda ,yüzü baya bir tahriş oldutabii 2 güne kadar geçiyor .
Ha bir de bol bol cildinizi nemlendirmeniz gerekiyor ,çünkü roller sonra cilt çok susuz kalıyor .
ogltkncigim eğer 10 tekrar yaparsan ,ertesi güne geçer:)
merhaba
saçın için hayırlı olsun diyelim sık sık yazarsan da çok iyi olur
sadece kaz ayakları değilde onlar artık baya can sıkıcı oldu diye lafa ordan başladım:) tüm yüzüme boynuma ve dekolte bölgesine de yapıcam.heryerde yüzü gergin boyun ve aşağısı vahim bir sürü kadın var, yüze ne yapılırsa bence aynısı boyun ve dekolteyede yapılmalı sonra aradaki fark çok açılıyor
aynen dediğin gibi sadece haftada bir ve cuma akşamı yapabilirim şimdi çıkıp sanspasanın mucize dediği lancome visionnaire kremi alıcam 2 güne geçiyor diye biliyorum maritsada bunu tecrübe etmiş zaten buzlada kompres yaparsak şişlikte olmazmış haftada 1 kez ayda 4 olunca yeterli olur gibi
pazar akşamı duşta iyice o kabuk bağlayan cilt kabarınca, duş esnasında peeling yapılırsa pazartesiye sadece bi nemlendirici iş görür diye düşünüyorum yani pul pul gözükmez sanırım
peri de memnundu sanırım ama nasıl yapıyor tam ayrıntılı bilmiyorum
merhabalar ya bu dermorollerin hangi markasını alıyoruz nasıl kullanıyoruz benim saçım doğum sonrası dökülmeye başladı birazda seyrekti öncesinde de saç diplerimde rolonu nasıl gezdirecem bi yard.olun lütfen ve sonrasında başka bişey sürülüyomu sadece bunumu gezdiriyoruz saç derisinde sayfalrı geziyorum ama bebeğim ağlıyor basıyor çığlığı kalkıp ona bakıyorum yarım kalıyo..rica etsem kısa bi şekilde nasıl uygulayacam nerden nasıl alacam yardımcı olur musunuz?
Uygulama videosuna youtube dan bakabilirsin :) izledikten sonra aklına takılan birşey olursa ,lütfen söyle .
Pul pul dökülme ne annemde ,ne de ben de yaşanmadı aslında .Cildini nemlendirmeyen kişilerde bu durum olabilir.
Ben roller sonrası bepantene ,c ve e vitamini ve ozon yağını kullanmayı tercih ediyorum :)
Yanılmıyorsam 1 ay oldu ben başlayalı canım :44: Herhangi bir fark olmadı henüz :26: benim cildim herhangi bir sorun yok aslında .Sürdüğüm kremlerin emilimini arttırsın diye kullanıyorum .maritsacım, ne zamandır yüzüne uyguluyorsun ve gözle görülür bir gelişme farkettin mi canım? o kadar iğne girecek yüze:18: yapalım mı ne dersin?
maritsacığım ya, ben seni gökte ararken yerde bulmuşum. Daha sık özel mesaj görmeye hazırmısın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?